Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 01:11)
nu šitoks stresas, nervai, nieks nepadyvys dėl šito  biggrin.gif

na jo, nors kartą galima pasiteisint lotuliukas.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 22, 01:12)
Ir dzin, kad iskrito lydere (pagal ziurovus) Not perfect? Cia normalu? Tada numojam ir bandom is likusiu vel kazka rasti, ty pakaitala? Atlaidus lietuviai. Nu sakau, kilimelis po kojom Europai.

Ne dzin, ir ne normalu. Bet nieko nepakeisim, kad ir kiek maikes beplėšytume. Nebent eitume piketuot biggrin.gif Ir laabai tikiuosi, kad kitais metais tokio cirko nebus. Galbūt man mažiau pikta dėl to, kad man "Not perfect" ir "This time" atrodė tinkamiausios Eurovizijai, maždaug panašiame lygmenyje. O labiausiai tai Edgaro gaila. Va ten tai susidorojimas įvyko doh.gif Tikrai buvau garantuota, kad šios dvi dainos varžysis finale.
Papildyta:
Paklausiau estus - nu fainai visai bigsmile.gif thumbup.gif Įdomu kaip gyvai žiūrėsis. Bus galima palygint su mūsiškiu duetu.
Bet tai šiais metais, matyt, bus duetų Eurovizija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 22 vasario 2015 - 00:20
Skundus rašom į čia??? kad gimė duetas staiga?

Einam į eurovision.tv ir pačioj apačioj yra - (© European Broadcasting Union 2004-2015. All rights reserved. Terms of use | the team | help/FAQ | Report voting issues) spaudžiame REPORT VOTING ISSUES ir surašom kas čia įvyko šiandien smile.gif

Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 02 22, 01:27)

Einam į eurovision.tv ir pačioj apačioj yra - (© European Broadcasting Union 2004-2015. All rights reserved. Terms of use | the team | help/FAQ | Report voting issues) spaudžiame REPORT VOTING ISSUES ir surašom kas čia įvyko šiandien smile.gif

koks skundų motyvas? ką jie pakeis?
LRT atstovą EV gali rinkti kaip nori, ką jie ir padarė, EBU į tai nesikiša.

Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 02 22, 01:27)

Tai nemanau, kad staiga padarius duetą buvo pažeistos kažkokios EV taisyklės, tik tiek, kad sekę atranką pasijautė apgauti smile.gif.

Kadangi aš žiūrėjau tik paskutinę laidą, tai nuostolio nejaučiu. Kadangi nuoširdžiai nemėgstu Mijos, tai man nuo viso šio pakeitimo tik smagiau.
Atsakyti
QUOTE(kuti kuti @ 2015 02 22, 00:01)
Braliukų braliukai (estai) ką tik išsirinko goodbye to yesterday.
Kol čia plėšotės, kuriai labiau nepatiko atranka ir kas labiau sudirbs dalyvius, ašen rezervuoju šituos ėstiškus talentus  brunette.gif

Braliukų brlukai nerealūs. Labai faina daina !!!
Nors... moterytė galėtų ir geriau, labai jau banaloka cool.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 02 22, 00:06)
Jep, pikčiausia visame šitame reikale, kad buvo daug dalykų nesąžiningų kitų atlikėjų atžvilgiu. Turbūt daugeliui šits momentas ir neįtinka ir visi dar ilgai prisimins šią atranką kaip pačią nesąžiningiausią iš visų.

Bet man įdomu būtų sužinoti kaip tie/tos, kurie pasisako prieš duetą, pasisakytų objektyviai apie tą dueto pasirodymą(atmetus visas simpatijas/antipatijas) be daužymosi tašėmis. Dabar labai sunku susidaryti įspūdį ar daina kaip tokia turi šansų. Paskaičius užsieniečių komentarus, tai kaip niekad daug teigiamų (jau seniai beatsimenu, kad taip būtų).

Taigi, prieš ką dauguma?  biggrin.gif

a) Prieš neskaidrumą?
b ) Prieš dainą?
c) Prieš asmenybes?

Aš pasirinkčiau variantą a) Nes pasirodymas ir daina atmetus visas antipatijas ir jausmus man visai tinkamas Eurovizijai. Ir kažkodėl atrodo, kad šiais metais turėtume būt gerokai aukščiau nei pernai( labai įdomu ar pasitvirtins nuojauta biggrin.gif )

Iš to ką mačiau šiandien, tai man duetas buvo gerokai aukščiau nei Mia. Kai iškrito Edgaro "Not perfect", Eurovizijos scenoje aš mačiau tik "This time" ir tik dueto atlikime. Atskirai man tiek Vaidas, tiek Monika su šia daina visiškai nesužibėjo.

a)
b )
c)

Jei bus koks skundas, kuriam reikės palaikymo, tai garsiai rėkit. Aš nebeturiu jėgų tokiame š kapstytis, jei kas turi, tai džiugu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 22 vasario 2015 - 00:47
QUOTE(kuti kuti @ 2015 02 22, 00:01)
Braliukų braliukai (estai) ką tik išsirinko goodbye to yesterday.
Kol čia plėšotės, kuriai labiau nepatiko atranka ir kas labiau sudirbs dalyvius, ašen rezervuoju šituos ėstiškus talentus  brunette.gif

o, beje, faina ir stilinga daina bigsmile.gif thumbup.gif
čia su pasirodymu:
https://www.youtube....h?v=4jYNaiGsPRE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 22 vasario 2015 - 00:53
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 22, 00:49)
o, beje, faina ir stilinga daina  bigsmile.gif  thumbup.gif

Aš sau susigalvojau, kad iki EV dainų neklausysiu smile.gif blush2.gif Nu nebent visai prieš EV , savaitė-dvi.
Bet kad estai dažnai gerąja prasme EV nustebina, sužiba.
Papildyta:

a) Prieš neskaidrumą?
b ) Prieš dainą?
c) Prieš asmenybes?

Jei vieną rinktis, tai, žinoma, a).

Bet šiek tiek ir c) , konkrečiai prieš Moniką. Kadangi FB labai negražią savo pusę jinai parodė.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 22, 00:51)
Aš sau susigalvojau, kad iki EV dainų neklausysiu  smile.gif  blush2.gif  Nu nebent visai prieš EV , savaitė-dvi.
Bet kad estai dažnai gerąja prasme EV nustebina, sužiba.

drinks_cheers.gif nors daina tokia, sakyčiau, ne estiška šiaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 22 vasario 2015 - 00:56
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 22, 01:49)
o, beje, faina ir stilinga daina  bigsmile.gif  thumbup.gif
čia su pasirodymu:
https://www.youtube....h?v=4jYNaiGsPRE

Bet va gyvas dainavimas tai nelabai unsure.gif Ar čia tik man atrodo, kad jie beveik visą dainą pro šalį traukia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 21, 23:01)
bestubures amebos ir tiek. is tiesu net pagailo to nieko deto gyvunelio, daugiau nebesnekesiu taip. blush2.gif

Štai ir išlindo ne mužikiška prigimtis lotuliukas.gif Jeigu tu ne su mumis, tai tu !@#@$%$#%$% bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 22 vasario 2015 - 01:24
QUOTE(tuktuk @ 2015 02 22, 01:08)
Bet va gyvas dainavimas tai nelabai unsure.gif Ar čia tik man atrodo, kad jie beveik visą dainą pro šalį traukia? g.gif

nu gyvai buvo, buvo nusidainavimų rolleyes.gif bet kad visą dainą, nepasakyčiau blush2.gif biggrin.gif gal dar išgrynins iki EV smile.gif
Atsakyti
Jep, pikčiausia visame šitame reikale, kad buvo daug dalykų nesąžiningų kitų atlikėjų atžvilgiu. Turbūt daugeliui šits momentas ir neįtinka ir visi dar ilgai prisimins šią atranką kaip pačią nesąžiningiausią iš visų.

Bet man įdomu būtų sužinoti kaip tie/tos, kurie pasisako prieš duetą, pasisakytų objektyviai apie tą dueto pasirodymą(atmetus visas simpatijas/antipatijas) be daužymosi tašėmis. Dabar labai sunku susidaryti įspūdį ar daina kaip tokia turi šansų. Paskaičius užsieniečių komentarus, tai kaip niekad daug teigiamų (jau seniai beatsimenu, kad taip būtų).

a) Prieš neskaidrumą?
b ) Prieš dainą?
c) Prieš asmenybes?

Aš pasirinkčiau variantą a) Nes pasirodymas ir daina atmetus visas antipatijas ir jausmus man visai tinkamas Eurovizijai. Ir kažkodėl atrodo, kad šiais metais turėtume būt gerokai aukščiau nei pernai( labai įdomu ar pasitvirtins nuojauta biggrin.gif )

Iš to ką mačiau šiandien, tai man duetas buvo gerokai aukščiau nei Mia. Kai iškrito Edgaro "Not perfect", Eurovizijos scenoje aš mačiau tik "This time" ir tik dueto atlikime. Atskirai man tiek Vaidas, tiek Monika su šia daina visiškai nesužibėjo.

drinks_cheers.gif Nors Vaidas man ir vienas patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 22 vasario 2015 - 01:33