Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 22, 00:32)
Vat keistas pas jus požiūris, kad vardan tikslo galima lipti per kitų galvas  doh.gif  doh.gif  g.gif

čia tikrai nemano požiūris doh.gif nesupratote mano komentaro.

pažiūrėkite plačiau, kas suinteresuotas Linkytės dalyvavimu/laimėjimu. Ogi ji pati, jos aplinka, prodiuseriai ir t.t. Kaip jau rašiau, kai turėjo iškristi Vaido ir Monikos dainos, staiga buvo padaryta išimtis ir paliktos tos dainos. Paskui pagrindinio konkurento iškritimas, netikėtas duetas ir turim, ką turim. Tai čia jie pasiekė savo tikslą, kokiais būdais, mums aišku. Tai jiems ir galioja mano minėta sentencija.
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 02 21, 23:34)
tai jau kai iškrito Edgaras ir "Not perfect" buvo aišku, kokia daina laimės. O laimėjus "This Time" abejonių neliks, kad važiuos Baumila, tik va, neaišku buvo vienas ar duete.
Mia viena neišpildė "This Time", Monika lygiai taip pat būtų paskendus su šia daina , jei ją atliktų viena.

Na jei būtų rungęsi kaip vienetas Mia ir Vaidas (Monika, kaip pati sakėt, jos vis tiek neišpildė), aš nesu tikra, kuris būtų nugalėjęs. Jei atmetus duetus.
Labai net tikėtina, kad galėjo ir Mia laimėt.
Papildyta:
QUOTE(-Delta- @ 2015 02 21, 23:40)
čia tikrai nemano požiūris  doh.gif nesupratote mano komentaro.

pažiūrėkite plačiau, kas suinteresuotas Linkytės dalyvavimu/laimėjimu. Ogi ji pati, jos aplinka, prodiuseriai ir t.t. Kaip jau rašiau, kai turėjo iškristi Vaido ir Monikos dainos, staiga buvo padaryta išimtis ir paliktos tos dainos. Paskui pagrindinio konkurento iškritimas, netikėtas duetas ir turim, ką turim. Tai čia jie pasiekė savo tikslą, kokiais būdais, mums aišku. Tai jiems ir galioja mano minėta sentencija.

A, tada tai taip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(BonPari* @ 2015 02 21, 23:38)
Tai kad jam vienam ir nebuvo suteiktas šansas laimėti  biggrin.gif Įdomu būtų sužinoti paties Vaido nuomonę, ne kažkieno primestą, bet kažin kiek tas realu... Nebent kada nors tolimoj ateity  biggrin.gif

Ai, tai čia ir Vaidutį kažkas nuskriaudė biggrin.gif doh.gif
Tyla su šautuvu prie sienos prispyrė, kad rinktųsi duetą, nes kitaip iki finalo neišeis, ane? biggrin.gif

O jei būtų tas variantas
Vaidas
Monika
Vaidas+ Monika
Mia

tai ir kvailam aišku, kad būtų nesąžiningai.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 22, 00:32)
Tai nejaugi Tyla turėtų jūsų interesais pasirūpinti? O jūs Tylos interesais labai susirūpinusi?

gi Tyla yra prie EV atrankos prodiuserių, o LRT turi teisę į EV siųsti ką tik nori, nors ir Giržado kaimyną ir neprivalo aiškintis, tai jei jie turi kažkkokių interesų imtų ir be atrankos išsiųstų kažką (kaip kad pernai austrai). O čia padaro cirką "sam tancuju, sam paju, sam bilieti pradaju" su nuolat kintančiomis taisyklėmis. Koks to tikslas?
tai arba daryk normaliai, arba išvis nedaryk.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 22, 00:46)
Tyla su šautuvu prie sienos prispyrė, kad rinktųsi duetą, nes kitaip iki finalo neišeis, ane?  biggrin.gif

realiai Vaido ir Monikos duetas juos abu išgelbėjo nuo iškritimo, nes Vaidas jau balansavo prie iškritimo ribos, o ir "už "This Time" nebuvo labai balsuojama. "Skęstu" irgi neturėjo galimybių išeit į TOP-3. O Monika be savo dainos arba su bet kuria kita irgi nekažką.
Po dueto jų akcijos šoktelėjo į viršų.
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 02 21, 23:53)

realiai Vaido ir Monikos duetas juos abu išgelbėjo nuo iškritimo, nes Vaidas jau balansavo prie iškritimo ribos, o ir "už "This Time" nebuvo labai balsuojama. "Skęstu" irgi neturėjo galimybių išeit į TOP-3. O Monika be savo dainos arba su bet kuria kita irgi nekažką. 
Po dueto jų akcijos šoktelėjo į viršų.

Taip drinks_cheers.gif
Taigi jiems riesti nosį nėra ko.
Ypač Monikai.
Atsakyti
Braliukų braliukai (estai) ką tik išsirinko goodbye to yesterday.
Kol čia plėšotės, kuriai labiau nepatiko atranka ir kas labiau sudirbs dalyvius, ašen rezervuoju šituos ėstiškus talentus brunette.gif
Atsakyti
Jep, pikčiausia visame šitame reikale, kad buvo daug dalykų nesąžiningų kitų atlikėjų atžvilgiu. Turbūt daugeliui šits momentas ir neįtinka ir visi dar ilgai prisimins šią atranką kaip pačią nesąžiningiausią iš visų.

Bet man įdomu būtų sužinoti kaip tie/tos, kurie pasisako prieš duetą, pasisakytų objektyviai apie tą dueto pasirodymą(atmetus visas simpatijas/antipatijas) be daužymosi tašėmis. Dabar labai sunku susidaryti įspūdį ar daina kaip tokia turi šansų. Paskaičius užsieniečių komentarus, tai kaip niekad daug teigiamų (jau seniai beatsimenu, kad taip būtų).

Taigi, prieš ką dauguma? biggrin.gif

a) Prieš neskaidrumą?
b ) Prieš dainą?
c) Prieš asmenybes?

Aš pasirinkčiau variantą a) Nes pasirodymas ir daina atmetus visas antipatijas ir jausmus man visai tinkamas Eurovizijai. Ir kažkodėl atrodo, kad šiais metais turėtume būt gerokai aukščiau nei pernai( labai įdomu ar pasitvirtins nuojauta biggrin.gif )

Iš to ką mačiau šiandien, tai man duetas buvo gerokai aukščiau nei Mia. Kai iškrito Edgaro "Not perfect", Eurovizijos scenoje aš mačiau tik "This time" ir tik dueto atlikime. Atskirai man tiek Vaidas, tiek Monika su šia daina visiškai nesužibėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 22 vasario 2015 - 00:08
QUOTE(kuti kuti @ 2015 02 22, 00:01)
Kol čia plėšotės, kuriai labiau nepatiko atranka

o jum patiko? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 02 22, 00:06)
Aš pasirinkčiau variantą a)

tai aišku, kad prieš a.

dėl to ir tokios aistros čia smile.gif nereik žmonių durniais laikyti, nesąžininga keisti taisykles jau įsibėgėjus žaidimui ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 22 vasario 2015 - 00:08
o siaube, gerai rašyt pradėjau doh.gif "Jeu" lotuliukas.gif Ta EV kažkaip neigiamai veikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 02 22, 00:09)
o siaube, gerai rašyt pradėjau doh.gif "Jeu" lotuliukas.gif Ta EV kažkaip neigiamai veikia doh.gif  lotuliukas.gif

nu šitoks stresas, nervai, nieks nepadyvys dėl šito biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 22 vasario 2015 - 00:11
QUOTE(tuktuk @ 2015 02 22, 01:06)
Iš to ką mačiau šiandien, tai man duetas buvo gerokai aukščiau nei Mia. Kai iškrito Edgaro "Not perfect", Eurovizijos scenoje aš mačiau tik "This time" ir tik dueto atlikime.

Ir dzin, kad iskrito lydere (pagal ziurovus) Not perfect? Cia normalu? Tada numojam ir bandom is likusiu vel kazka rasti, ty pakaitala? Atlaidus lietuviai. Nu sakau, kilimelis po kojom Europai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 22 vasario 2015 - 00:13
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 01:07)
tai aišku, kad prieš a.

dėl to ir tokios aistros čia smile.gif nereik žmonių durniais laikyti, nesąžininga keisti taisykles jau įsibėgėjus žaidimui ...

Man atrodo duetui išaugo šansai dar ir dėl to, kad daug žmonių žiūrėjo tik paskutinę laidą(bent jau mano pažįstamų tarpe nemažai tokių) ir nežinojo kokios intrigos verda užkulisiuose.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 02 22, 01:06)

Nu labai šauniai surašėt viską drinks_cheers.gif
Man daina nepatinka, bet duetas skamba tikrai geriau nei viena Mia.

QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 01:07)
o jum patiko?  rolleyes.gif

Atranka nepatiko, bet atlikėjams antipatijų nejaučiu. O ir rezultatas tikrai nėra blogas.
Atsakyti