QUOTE(-Delta- @ 2015 02 21, 23:34)
tai jau kai iškrito Edgaras ir "Not perfect" buvo aišku, kokia daina laimės. O laimėjus "This Time" abejonių neliks, kad važiuos Baumila, tik va, neaišku buvo vienas ar duete.
Mia viena neišpildė "This Time", Monika lygiai taip pat būtų paskendus su šia daina , jei ją atliktų viena.
Na jei būtų rungęsi kaip vienetas Mia ir Vaidas (Monika, kaip pati sakėt, jos vis tiek neišpildė), aš nesu tikra, kuris būtų nugalėjęs. Jei atmetus duetus.
Labai net tikėtina, kad galėjo ir Mia laimėt.
Papildyta:
QUOTE(-Delta- @ 2015 02 21, 23:40)
čia tikrai nemano požiūris
nesupratote mano komentaro.
pažiūrėkite plačiau, kas suinteresuotas Linkytės dalyvavimu/laimėjimu. Ogi ji pati, jos aplinka, prodiuseriai ir t.t. Kaip jau rašiau, kai turėjo iškristi Vaido ir Monikos dainos, staiga buvo padaryta išimtis ir paliktos tos dainos. Paskui pagrindinio konkurento iškritimas, netikėtas duetas ir turim, ką turim. Tai čia jie pasiekė savo tikslą, kokiais būdais, mums aišku. Tai jiems ir galioja mano minėta sentencija.
A, tada tai taip
Papildyta:
QUOTE(BonPari* @ 2015 02 21, 23:38)
Tai kad jam vienam ir nebuvo suteiktas šansas laimėti
Įdomu būtų sužinoti paties Vaido nuomonę, ne kažkieno primestą, bet kažin kiek tas realu... Nebent kada nors tolimoj ateity
Ai, tai čia ir Vaidutį kažkas nuskriaudė
Tyla su šautuvu prie sienos prispyrė, kad rinktųsi duetą, nes kitaip iki finalo neišeis, ane?
O jei būtų tas variantas
Vaidas
Monika
Vaidas+ Monika
Mia
tai ir kvailam aišku, kad būtų nesąžiningai.