Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

user posted image

konkursą laimėjo Monikos sagutės
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 02 21, 23:22)
o jei pateks į finalą ir dar užims neblogą vietą?
manau, tada atrankų rengėjai sakys, jog pasiteisino toks variantas, kitaip sakant " tikslas pateisina priemones"  cool.gif

Kai bus, tada krikštysim mirksiukas.gif Aš dabar neįsivaizduoju tokio varianto, nes aš juose bendrai nematau talento, man jie nelabai skamba. Linkytė iš viso ne sceninė man. Ir šiaip visada ne kas, kai vyras, nors ir chirurgų rankomis sulipintas, visa galva geriau atrodo už moterį. Moteris turėtų poroje būt puošmena, mano nuomone, arba bent jau lygiaverčiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 02 21, 23:27)
taip, bet kuriuo atveju, visada būna nepatenkintų, tai ar taip, ar taip bambės. O čia tikslas pateisino priemones ir tiek  4u.gif

Va va sutinku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 02 22, 00:29)
konkursą laimėjo Monikos sagutės

papai papai niam niam niam bigsmile.gif plem, prazioplinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2015 02 22, 00:26)
tame ir problema, kad tyla ziuri tik savo interesu.

Tai nejaugi Tyla turėtų jūsų interesais pasirūpinti? O jūs Tylos interesais labai susirūpinusi?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 02 21, 23:24)
Matyt reikėjo kažkam ją prastumti ir oplia jiems pavyko.

Nu kažin kam smile.gif Tylai turbūt rolleyes.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 21, 23:24)

Šita kur kas geriau biggrin.gif

QUOTE(fukse @ 2015 02 21, 23:25)
smile.gif ....  user posted image
Bet..gal pagalvėmis prieš naktį geriau  biggrin.gif
user posted image

Nu jo, ir tašių gaila šiaip ar taip biggrin.gif

QUOTE(-Delta- @ 2015 02 21, 23:27)
taip, bet kuriuo atveju, visada būna nepatenkintų, tai ar taip, ar taip bambės. O čia tikslas pateisino priemones ir tiek  4u.gif

Vat keistas pas jus požiūris, kad vardan tikslo galima lipti per kitų galvas doh.gif doh.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 21, 23:32)
Tai nejaugi Tyla turėtų jūsų interesais pasirūpinti? O jūs Tylos interesais labai susirūpinusi?

nusisnekejimu simtuke sitas butu pirmoj vietoj. sveikinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 22, 00:28)
Patikslinimas: Vaidas laimėjo duete, o ne vienas  mirksiukas.gif  Yra skirtumas ? Nes laabai daug kas pastebėjo, kad ši daina tiesiog prašosi dueto. Vienas kažin ar jis būtų laimėjęs. Jeigu vieno vyruko, man pvz. geriau skambėjo Edgaro atliekamas This Time variantas. O veinam Vaidui labiau tinka lyrinės dainos. Ir kaip be vietos scenoje jis blaškėsi, kai vienas ją dainavo (paskui juk ir pats prisipažino, straipsnyje buvo).

tai jau kai iškrito Edgaras ir "Not perfect" buvo aišku, kokia daina laimės. O laimėjus "This Time" abejonių neliks, kad važiuos Baumila, tik va, neaišku buvo vienas ar duete.
Mia viena neišpildė "This Time", Monika lygiai taip pat būtų paskendus su šia daina , jei ją atliktų viena.

Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 21, 23:32)

Ei, lietuvninke, kur Lietuvą padėjote? smile.gif Tyla turėtų Lietuvos interesais rūpintis ir leisti išrinkti tautai normaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 23:34)
Ei, lietuvninke, kur Lietuvą padėjote? smile.gif  Tyla turėtų Lietuvos interesais rūpintis ir leisti išrinkti tautai normaliai ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 22, 00:28)
Patikslinimas: Vaidas laimėjo duete, o ne vienas  mirksiukas.gif  Yra skirtumas ? Nes laabai daug kas pastebėjo, kad ši daina tiesiog prašosi dueto. Vienas kažin ar jis būtų laimėjęs. Jeigu vieno vyruko, man pvz. geriau skambėjo Edgaro atliekamas This Time variantas. O veinam Vaidui labiau tinka lyrinės dainos. Ir kaip be vietos scenoje jis blaškėsi, kai vienas ją dainavo (paskui juk ir pats prisipažino, straipsnyje buvo).

Tai kad jam vienam ir nebuvo suteiktas šansas laimėti biggrin.gif Įdomu būtų sužinoti paties Vaido nuomonę, ne kažkieno primestą, bet kažin kiek tas realu... Nebent kada nors tolimoj ateity biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2015 02 22, 00:33)
nusisnekejimu simtuke sitas butu pirmoj vietoj. sveikinu  biggrin.gif

Visgi jūs nepralenkiama, dievaž.
Atsakyti