Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(mjforever @ 2015 02 21, 23:13)
jo, Monteverte prieglobsčio Š. Korėjoje pasiprašė

Ne, man bilietą padovanojo ir iš karto ten nuvykus įsidarbinau, lyderio stilistė, vot. Ne taip kaip čia, be pažinties ir įtakingos pavardės po tiltu skursi visą gyvenimą lotuliukas.gif
Atsakyti
Lietryčio ir delfio komentatoriai rašo, kad dar nepasibaigus balsavimui, už MIĄ jau nebebuvo galima balsuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 21, 23:18)
damos tuoj pasikaišys sijonus ir viena kitai į plaukus  lotuliukas.gif ką jau čia rimtis ir susikaupimas  lotuliukas.gif

Tašių mūšis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 22, 00:17)
Nu ir? Tai ir reikia boikotuoti šitą durnoviziją, kuri dabar susidarė. Reikia parodyti, kad mes, žmonėws, lietuviai netoleruosime tokio šūdo

Nu ir netoleravo. Kas iš vieno telefono, kas iš visų turimų po 5 kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 23:15)
Visada jūs taip gyvenime? Išrinktų debilą prezidentą ir palaikytumėte visą kadenciją, nes gi vistiek išrinko?

Visų pirma debilo prezidento niekas nerinktų, ir antra ne apie tai kalba, nelyginkit nelyginamų dalykų. Ir ką siūlote daryti? Man tai priimtinesnės buvo ankstesnės atrankos, o tos paskutinės dvejus metus, tai nesamonė kažkokia. Tai darykit kažką tada, protestuokit, mitinguokit ar bado streiką kokį paskelbkit, gal anuliuos rezultatus. Sakau dar kartą mane ta daina labai tenkina.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 02 22, 00:16)
tv reitingai yra elementaru. Juk išsipūtė tas konkursas nuo skerso iki išilgo čia dėl mūsų, gerbiamųjų žiūrovų..

Jep cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 21, 23:01)
bestubures amebos ir tiek. is tiesu net pagailo to nieko deto gyvunelio, daugiau nebesnekesiu taip. blush2.gif

ameba berods pirmuonis, ne gyvūnas g.gif

QUOTE(mjforever @ 2015 02 21, 23:13)
jo, Monteverte prieglobsčio Š. Korėjoje pasiprašė

lotuliukas.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 23:17)
Nu ir? Tai ir reikia boikotuoti šitą durnoviziją, kuri dabar susidarė. Reikia parodyti, kad mes, žmonėws, lietuviai netoleruosime tokio šūdo

ką reik padaryt, gal teliką pro langą išmest kokį g.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 23:19)
Ne, man bilietą padovanojo ir iš karto ten nuvykus įsidarbinau, lyderio stilistė, vot. Ne taip kaip čia, be pažinties ir įtakingos pavardės po tiltu skursi visą gyvenimą lotuliukas.gif

bet tu primesk, kaip tau ramu ten būtų. ten nieks nieko nerenka, nėr dėl ko parintis biggrin.gif
QUOTE(fukse @ 2015 02 21, 23:20)
Lietryčio ir delfio komentatoriai rašo, kad dar nepasibaigus balsavimui, už MIĄ jau nebebuvo galima balsuoti  unsure.gif

galima buvo, tik patvirtinimai vėliau atėjo.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 00:18)
gal ir mane kažkas išbrauks iš lietuvių sąrašo, bet man rods balsuoti reiktų už dainą, o ne už šalį. net jei turi galimybę balsuot už saviškę. jei daina nepatinka, kam per prievartą balsuot vien tik kad prastumt  g.gif

Visa balsuojam uz daina kuri patiko ir uz Lietuva, jau daug metu. Bet siemet pasijauciau "isdurta", gal anksciau nekreipiau demesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 02 21, 23:18)
taip smile.gif
o dabar primeskim balsavimo variantus:
1. Mia
2. Monika
3. Vaidas
4. Vaidas + Monika

Mios fanai stabilūs, o Vaido ir Monikos mėtytųsi balsuodami tarp atlikėjo ir dueto, o tai reiškia, kad balsai išsidalintų ir vargu ar pralenktų Mią.

O kam rūpi, kad tie mėtytųsi? Tegu susirankioja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 22, 00:17)

o jei pateks į finalą ir dar užims neblogą vietą?
manau, tada atrankų rengėjai sakys, jog pasiteisino toks variantas, kitaip sakant " tikslas pateisina priemones" cool.gif

nors realiai pamąsčius ir prie naujų taisyklių pernai laimėjo Vilija su SAVO daina, dabar Vaidas su SAVO daina, tai nelabai ir yra tolko rinkt atskirai dainą, atskirai atlikėją. Vis tiek dainą geriausiai atlieka tas, kam ji skirta.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 21, 23:12)
Aš dar kitaip pasisakysiu. Šita atrankos tvarka apskritai yra ydinga. Geriausia, mano manymu, būtų, jei sugrįžtų prie ankstesnio principo: ateina atlikėjas su daina ir renki juos kaip vienetą

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 23:19)

Ach, tai štai kodėl jis, kaip mačiau antraštėse, ką tik šukuoseną pakeitė bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(linamog @ 2015 02 21, 23:20)
Tašių mūšis. biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 21, 23:17)
Jeigu taisyklės šiemet būtų buvusios VISIEMS vienodos, tai ir palaikytumėm. Susitaikytumėm, kad skonio skirtumai ir pan.
Bet tai juodu ant balto aiškina jums, kokie buvo taisyklių kaitaliojimai atrankos metu ir išimtys, kad tik IKI FINALO būtų prastumtas tas, kam reikia. Jeigu to nebūtų buvę, galbūt Vaidas ir Monikutė jau seniai būtų praskridę. Nes tikrai nebuvo taip, kad jų daina vienintelė dėmesio verta buvo. Ir buvo ne vienas laabai stiprus konkurentas dainavimo prasme . Beje, jei ne tas ekspromtu sumąstytas  duetas, tai dainai patekti į finalą šansų buvo laaabai mažai, visai ant iškritimo ribos ji juk buvo.

Matyt reikėjo kažkam ją prastumti ir oplia jiems pavyko.
Atsakyti