Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 22, 00:12)
Aš dar kitaip pasisakysiu. Šita atrankos tvarka apskritai yra ydinga. Geriausia, mano manymu, būtų, jei sugrįžtų prie ankstesnio principo: ateina atlikėjas su daina ir renki juos kaip vienetą. O ne taip, kad kažką renki, lyg išsirenki dainą, paskui - dainos atlikėją, o tada visi nelaimingi (beveik visi) eina atsisakyti pilietybės.
Nes juk akivaizdu, kad jei daina yra parašyta konkrečiam atlikėjui, atsižvelgiant į jo balso galimybes, tembrą, artikuliaciją, tai kitam atlikėjui tai netiks. Elementaru? Elementaru.

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 21, 23:12)
Aš dar kitaip pasisakysiu. Šita atrankos tvarka apskritai yra ydinga.

Taip, ir juolab, kad taisykles vis kito atrankos eigoje, tai ismusa is veziu ir isbalansuoja, nes nebezinai, ko lauktis ir tiketis.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 22, 00:04)
Pasisakysiu -

Cia kas masto blaiviai.. drinks_cheers.gif

QUOTE(Heida @ 2015 02 22, 00:11)
Lietuva negales balsuot uz save, mes tie niekadejai (!) emigrantai balsuosim, ir tikrai balsuojam, bet po tokiu akibrokstu tikrai ar kils ranka rinkt numeri.

Butent, labai nemiela, kai taip buvo pasityciota. O pradzia buvo idomi, daug zadanti.
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 02 21, 23:07)
suprantu, ką Jūs norite pasakyti ir iš dalies pritariu, bet.... Pagal taisykles, kiekvieną savaitę turėjo iškristi po 2 dainas. Kai ant iškritimo ribos atsidūrė "Skęstu " (Linkytės daina) ir "This Time" (Vaido daina), buvo nutarta TĄ SAVAITĘ nei vienos dainos nepašalinti. O po to ir prasidėjo visokie fokusai: iškrito dainos, kurios nuolat pirmavo, atsirado duetas ir t.t. Todėl, manau, dauguma čia ir piktinasi neskaidria atrankos sistema.

va būtent. čia kaip dalyvautum atrankoj į darbo vietą. visi varo po vieną, sprendžia kokius testus. į finalą išeinat trys - jūs, Eustachijus ir Zigizmunda. ir šast darbdavys jums pasako, kad Eustachijus su Zigizmunda galutiniam etape spręs tęstą dviese biggrin.gif
elementari logika ir tikimybių teorija sako, kad jie dviese turi daugiau šansų nei jūs. o ir močiutės sakydavo "dvi galvos geriau nei viena".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 21 vasario 2015 - 23:15
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 02 21, 23:10)
Ir aš suprantu, kad pyktis ima kai kam, bet dabar jau šaukštai po pietų, tai palaikykim tą ką išrinko.  smile.gif

Visada jūs taip gyvenime? Išrinktų debilą prezidentą ir palaikytumėte visą kadenciją, nes gi vistiek išrinko?
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 22, 00:12)

Nes juk akivaizdu, kad jei daina yra parašyta konkrečiam atlikėjui, atsižvelgiant į jo balso galimybes, tembrą, artikuliaciją, tai kitam atlikėjui tai netiks. Elementaru? Elementaru.

tv reitingai yra elementaru. Juk išsipūtė tas konkursas nuo skerso iki išilgo čia dėl mūsų, gerbiamųjų žiūrovų..
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 22, 00:50)
Rimtas? Suprantu, kad jie armėniškų šaknų turi, bet ? g.gif

nžn, skaičiau senokai, matyt, netiesa biggrin.gif
"Gohar Gasparyan pranešė, kad Armėnija šių metų atstovą išsirinks uždarai. Jo vardas bus paskelbtas vasario mėnesį ir turėtų tapti didele staigmena „Eurovizijos“ gerbėjams. Komentatoriai aktyviai spėlioja, kas veš Armėnijos vėliavą į Vieną. Tarp galimų kandidatų minimi praėjusių metų šalies atstovai, grupė „System of a down“, ir „Vaikų Eurovizijos“ nugalėtojas Vladimir Arzumanyan."
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 21, 23:12)
Aš dar kitaip pasisakysiu. Šita atrankos tvarka apskritai yra ydinga. Geriausia, mano manymu, būtų, jei sugrįžtų prie ankstesnio principo: ateina atlikėjas su daina ir renki juos kaip vienetą. O ne taip, kad kažką renki, lyg išsirenki dainą, paskui - dainos atlikėją, o tada visi nelaimingi (beveik visi) eina atsisakyti pilietybės.

Nu ir? Tai ir reikia boikotuoti šitą durnoviziją, kuri dabar susidarė. Reikia parodyti, kad mes, žmonėws, lietuviai netoleruosime tokio šūdo
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 02 21, 23:10)
Ir aš suprantu, kad pyktis ima kai kam, bet dabar jau šaukštai po pietų, tai palaikykim tą ką išrinko.  smile.gif

Jeigu taisyklės šiemet būtų buvusios VISIEMS vienodos, tai ir palaikytumėm. Susitaikytumėm, kad skonio skirtumai ir pan.
Bet tai juodu ant balto aiškina jums, kokie buvo taisyklių kaitaliojimai atrankos metu ir išimtys, kad tik IKI FINALO būtų prastumtas tas, kam reikia. Jeigu to nebūtų buvę, galbūt Vaidas ir Monikutė jau seniai būtų praskridę. Nes tikrai nebuvo taip, kad jų daina vienintelė dėmesio verta buvo. Ir buvo ne vienas laabai stiprus konkurentas dainavimo prasme . Beje, jei ne tas ekspromtu sumąstytas duetas, tai dainai patekti į finalą šansų buvo laaabai mažai, visai ant iškritimo ribos ji juk buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 21 vasario 2015 - 23:19
QUOTE(linamog @ 2015 02 21, 23:11)
Damos, damos, islaikykime rimti ir susikaupima. biggrin.gif

damos tuoj pasikaišys sijonus ir viena kitai į plaukus lotuliukas.gif ką jau čia rimtis ir susikaupimas lotuliukas.gif

QUOTE(Heida @ 2015 02 21, 23:11)
Lietuva negales balsuot uz save, mes tie niekadejai (!) emigrantai balsuosim, ir tikrai balsuojam, bet po tokiu akibrokstu tikrai ar kils ranka rinkt numeri.

gal ir mane kažkas išbrauks iš lietuvių sąrašo, bet man rods balsuoti reiktų už dainą, o ne už šalį. net jei turi galimybę balsuot už saviškę. jei daina nepatinka, kam per prievartą balsuot vien tik kad prastumt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 21 vasario 2015 - 23:18
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 00:15)
Eustachijus ir Zigizmunda.

laugh.gif jei ne SM, tai verkciau i pagalve, o dabar bent linksma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 22, 00:15)
va būtent. čia kaip dalyvautum atrankoj į darbo vietą. visi varo po vieną, sprendžia kokius testus. į finalą išeinat trys - jūs, Eustachijus ir Zigizmunda. ir šast darbdavys jums pasako, kad Eustachijus su Zigizmunda galutiniam etape spręs tęstą dviese  biggrin.gif
elementari logika ir tikimybių teorija sako, kad jie dviese turi daugiau šansų nei jūs. o ir močiutės sakydavo "dvi galvos geriau nei viena".

taip smile.gif
o dabar primeskim balsavimo variantus:
1. Mia
2. Monika
3. Vaidas
4. Vaidas + Monika

Mios fanai stabilūs, o Vaido ir Monikos mėtytųsi balsuodami tarp atlikėjo ir dueto, o tai reiškia, kad balsai išsidalintų ir vargu ar pralenktų Mią.
Atsakyti