QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 02 21, 23:57)
Yra daug tokių nesekančių, koks dabar skirtumas kas kaip buvo, tai ne, lietuviams viskas neįtinka, svarbu apšikti, ar kada kuri daina visiems įtiko? Man patinka ką išrinko ir viskas. Eurovizijos pusfinaliuose niekam neįdomu kaip kas pateko, žmonės žiūri, klauso ir balsuoja, taškas.
suprantu, ką Jūs norite pasakyti ir iš dalies pritariu, bet.... Pagal taisykles, kiekvieną savaitę turėjo iškristi po 2 dainas. Kai ant iškritimo ribos atsidūrė "Skęstu " (Linkytės daina) ir "This Time" (Vaido daina), buvo nutarta TĄ SAVAITĘ nei vienos dainos nepašalinti. O po to ir prasidėjo visokie fokusai: iškrito dainos, kurios nuolat pirmavo, atsirado duetas ir t.t. Todėl, manau, dauguma čia ir piktinasi neskaidria atrankos sistema.
Aš balsuočiau ir už tą pačią Linkytę, jei ji turėtų gerą dainą, puikų pasirodymą ir pan. Bandau būti objektyvi.
ir man pačiai, mano skoniu, labiausia patiko "Not perfect" daina, bet visada maniau ir rašiau, kad Vaido "This Time" tinkamesnė Eurovizijai. Tik man ji duete nepatinka, aš kitaip 'matau' tos dainos išpildymą. Bet galbūt Europa galvos kitaip, pagyvensim - pamatysim