Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(sttropez @ 2015 02 21, 23:59)
asiliukams tikrai neidomu, uztai jais taip lengva manipuliuoti, is tokiu tyla ir panasus gyvena

bestubures amebos ir tiek. is tiesu net pagailo to nieko deto gyvunelio, daugiau nebesnekesiu taip. blush2.gif
Atsakyti
Kiek gerbėjų FB ant jų sienų. Visi tiek balsavo, kad tik ne Mia.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 02 21, 23:01)
Taip ir pasakysiu, iš Mijos nieko nepavogė, ar iš jūsų ką pavogė?

Atranką nuo pat pradžios pavogė. Aiškiau? smile.gif
Atsakyti
Pasisakysiu - as ne pries dueta, jis pasirode tikrai gerai, jei ignoruot pati paskutini dainavima, nes ten balaganas. As pritariu, kad daina jiems labiau tinka.
As pries tikrai stipriu atlikeju ir lygiaverciu dainu ismetima konkurso eigoje, kad liktu suplanuoti zmones, ir pries taisykliu pakeitima paskutine minute taip, kad aplinkybes tiems suplanuotems butu idealiai patogios. Kaip kad Zilnys rase - LRT turi teise rinkti ka nori ir kaip nori. Bet tegu tada taip ir padaro, o ne susirenka ir auditorija kruvai atrankos laidu, ir pinigus is balsavusiu. Kam ta iliuzija ziurovui, kad jis kazka sprendzia?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 23:03)
Atranką nuo pat pradžios pavogė. Aiškiau? smile.gif

Aha.
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 02 21, 22:52)
Pirmą kartą linkiu paskutinės vietos, kad tik daugiau man Linkytė nesivaidentų, tegul Kaip Pojavis, Vilija patiria fiasko......

Aš tai visada visa širdimi palaikysiu Lietuvos atstovą/us, nors balsavau už Mią user posted image

Dėl Pojavio, tai jūs neteisi, jis pateko į finalą ax.gif
user posted image

Lietuvos atstovas, Andrius Pojavis, Eurovizijos 2013 finale užėmė 22-ą vietą iš 26 dalyvių.
Dainininkas finaliniame balsavime surinko 17 taškų, kuriuos jam paskyrė šios šalys:
6 — Italija
5 — Baltarusija
3 — Azerbaidžanas
1 — Gruzija
1- Airija
1- Ukraina.

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 21, 23:04)
Pasisakysiu - as ne pries dueta, jis pasirode tikrai gerai, jei ignoruot pati paskutini dainavima, nes ten balaganas. As pritariu, kad daina jiems labiau tinka.
As pries tikrai stipriu atlikeju ir lygiaverciu dainu ismetima konkurso eigoje, kad liktu suplanuoti zmones, ir pries taisykliu pakeitima paskutine minute taip, kad aplinkybes tiems suplanuotems butu idealiai patogios. Kaip kad Zilnys rase - LRT turi teise rinkti ka nori ir kaip nori. Bet tegu tada taip ir padaro, o ne susirenka ir auditorija kruvai atrankos laidu, ir pinigus is balsavusiu. Kam ta iliuzija ziurovui, kad jis kazka sprendzia?

Absoliučiai pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip kurios jau čia žiūriu prarado protą dėl to dainų konkurso, delfi paskaičiau-emigruot susiruošė lotuliukas.gif
Aš dabar jau nuoširdžiai Vaidui ir Monikai linkiu atsiriboti nuo žiūrovų ir pašvęsti. Jie ėjo ne vienus metus link savo tikslo.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 02 21, 23:57)
Yra daug tokių nesekančių, koks dabar skirtumas kas kaip buvo, tai ne, lietuviams viskas  neįtinka, svarbu apšikti, ar kada kuri daina visiems įtiko? Man patinka ką išrinko ir viskas. Eurovizijos pusfinaliuose niekam neįdomu kaip kas pateko, žmonės žiūri, klauso ir balsuoja, taškas.

suprantu, ką Jūs norite pasakyti ir iš dalies pritariu, bet.... Pagal taisykles, kiekvieną savaitę turėjo iškristi po 2 dainas. Kai ant iškritimo ribos atsidūrė "Skęstu " (Linkytės daina) ir "This Time" (Vaido daina), buvo nutarta TĄ SAVAITĘ nei vienos dainos nepašalinti. O po to ir prasidėjo visokie fokusai: iškrito dainos, kurios nuolat pirmavo, atsirado duetas ir t.t. Todėl, manau, dauguma čia ir piktinasi neskaidria atrankos sistema.
Aš balsuočiau ir už tą pačią Linkytę, jei ji turėtų gerą dainą, puikų pasirodymą ir pan. Bandau būti objektyvi.
ir man pačiai, mano skoniu, labiausia patiko "Not perfect" daina, bet visada maniau ir rašiau, kad Vaido "This Time" tinkamesnė Eurovizijai. Tik man ji duete nepatinka, aš kitaip 'matau' tos dainos išpildymą. Bet galbūt Europa galvos kitaip, pagyvensim - pamatysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2015 02 21, 22:59)
asiliukams tikrai neidomu, uztai jais taip lengva manipuliuoti, is tokiu tyla ir panasus gyvena

Taip, euroviziją žiūri tik asiliukai, tokie kaip jūs. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 02 21, 23:07)
suprantu, ką Jūs norite pasakyti ir iš dalies pritariu, bet.... Pagal taisykles, kiekvieną savaitę turėjo iškristi po 2 dainas. Kai ant iškritimo ribos atsidūrė "Skęstu " (Linkytės daina) ir "This Time" (Vaido daina), buvo nutarta TĄ SAVAITĘ nei vienos dainos nepašalinti. O po to ir prasidėjo visokie fokusai: iškrito dainos, kurios nuolat pirmavo, atsirado duetas ir t.t. Todėl, manau, dauguma čia ir piktinasi neskaidria atrankos sistema.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 02 21, 23:02)
Kiek gerbėjų FB ant jų sienų. Visi tiek balsavo, kad tik ne Mia.

delfyje kitaip:
Kuris dalyvis turėtų laimėti šių metų "Euroviziją"?
Mia 51,5% (4247)
M. Linkytė ir V. Baumila 48,5% (4007)
Atsakymai: 9167

http://www.delfi.lt/...0#ixzz3SPrDMSxr
Atsakyti