Na taip, gal ir nelabai sąžiningai pasielgta, kad atrankos finale iš dviejų dalyvių padarė bendrą duetą. Gaila, kad Miai ir vėl nepasisekė. Bet tikrai nereikia kalbėti nesąmonių ir linkėti Lietuvai paskutinės vietos, juk tikrai ne blogiausias variantas, būta ir blogesnių. O aš štai Lietuvai visada linkiu 1 vietos, nors tai gal ir nerealu. Bet rimtai, jeigu gerai pasirodys Eurovizijoje, vis vien peiksit? Negražu taip. Kiekvienas turi savo nuomonę, sau patinkančius atlikėjus, bet nereikia šitaip piktintis ir ginčytis - dėl skonio nesiginčijama.
neduok dieve, monikute apsikakos ant scenos is baimes...gales dziaugtis visi uz ja balsave
QUOTE(-Delta- @ 2015 02 21, 23:56)
o dabar laimėjimo ar nelaimėjimo atveju saugus variantas, juk pirmą vietą skyrė ir žiūrovai, ir komisija
1 vieta is dvieju variantu. OHO
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 22:54)
Atranką sekėt nuo pradžių, stebėjot kas darosi, taisykles skaitėt, nerašytus keitimus matėt? Lrt puslapį stebėjot? Jei taip, tai jūsų komentaras nesuvokiamas. Jei ne, tai jūs irgi ne į temą
Yra daug tokių nesekančių, koks dabar skirtumas kas kaip buvo, tai ne, lietuviams viskas neįtinka, svarbu apšikti, ar kada kuri daina visiems įtiko? Man patinka ką išrinko ir viskas. Eurovizijos pusfinaliuose niekam neįdomu kaip kas pateko, žmonės žiūri, klauso ir balsuoja, taškas.
QUOTE(Jol @ 2015 02 21, 23:57)
Na taip, gal ir nelabai sąžiningai pasielgta, kad atrankos finale iš dviejų dalyvių padarė bendrą duetą.
taip, aš pvz. norėjau balsuoti už Baumilos "This Time", o ne dueto, bet tokios galimybės neturėjau, tai išvis nebalsavau
QUOTE(Jol @ 2015 02 21, 22:57)
. Bet tikrai nereikia kalbėti nesąmonių ir linkėti Lietuvai paskutinės vietos, juk tikrai ne blogiausias variantas, būta ir blogesnių. O aš štai Lietuvai visada linkiu 1 vietos, nors tai gal ir nerealu. Bet rimtai, jeigu gerai pasirodys Eurovizijoje, vis vien peiksit? Negražu taip. Kiekvienas turi savo nuomonę, sau patinkančius atlikėjus, bet nereikia šitaip piktintis ir ginčytis - dėl skonio nesiginčijama.
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 02 21, 22:57)
Yra daug tokių nesekančių, koks dabar skirtumas kas kaip buvo, tai ne, lietuviams viskas neįtinka, svarbu apšikti, ar kada kuri daina visiems įtiko? Man patinka ką išrinko ir viskas. Eurovizijos pusfinaliuose niekam neįdomu kaip kas pateko, žmonės žiūri, klauso ir balsuoja, taškas.
Kai toks daugumos požiūris, tai ir turime ką turime Koks dabar skirtumas, koks skirtumas. Tai gal kai ir jus kas nors apgaus ar apiplėš, pasakykit koks skirtumas, lai turisi ir t.t.
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 02 21, 22:57)
niekam neįdomu kaip kas pateko, žmonės žiūri, klauso ir balsuoja, taškas.
asiliukams tikrai neidomu, uztai jais taip lengva manipuliuoti, is tokiu tyla ir panasus gyvena
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 21, 23:57)
1 vieta is dvieju variantu. OHO
aš turiu omeny, patekimą į EV finalą arba ne
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 02 21, 23:57)
Tikros korumpuotos valstybes atstove. Ne veltui ir esam vieni is lyderiu pagal korupcija PASAULYJE
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 22:59)
Kai toks daugumos požiūris, tai ir turime ką turime Koks dabar skirtumas, koks skirtumas. Tai gal kai ir jus kas nors apgaus ar apiplėš, pasakykit koks skirtumas, lai turisi ir t.t.
Taip ir pasakysiu, iš Mijos nieko nepavogė, ar iš jūsų ką pavogė?