Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(-Delta- @ 2015 02 21, 22:50)
aš irgi nemanau, kad balsai sufabrikuoti, tik tiek, kad labai taiklus buvo delfio komentatorius, tiesiog buvo išankstinis planas. Režisieriai juk nedurni, žino žiūrovų emocijas.

Jei ir buvo planas, tai labai rizikingas, nes didžiają dalį balsavimo pirmavo Mia, o palikti viską paskutinėms minutėms - didelė rizika.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 21, 22:49)
Komentas is lrytas.lt
Mano skundą į tarptautinę Eurovizijos komisiją Vienoje jau turite, ponai Čivilytės padlaižai komisijonai! Atrankos taisyklių keitimas finale - tai jau įžūlumo viršūnė!

Yra dar žmonių. Duotų pasirašyt tą skundą, ar ką. Gal perskaitys smile.gif
Atsakyti
Pirmą kartą linkiu paskutinės vietos, kad tik daugiau man Linkytė nesivaidentų, tegul Kaip Pojavis, Vilija patiria fiasko......
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 02 21, 22:52)
Pirmą kartą linkiu paskutinės vietos, kad tik daugiau man Linkytė nesivaidentų, tegul Kaip Pojavis, Vilija patiria fiasko......

o kokį fiasko Pojavis patyrė?
Atsakyti
Komentas is MD
Nebalsuos gejai uz Vaida kai toks hamsteris salia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 02 21, 22:52)

Tikėkimės dings toji ameba iš LT scenos amžiams po euro
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 21, 23:39)
Is 13 metu i 9 metukus nukritot lotuliukas.gif

Jei jūs dar nepastebėjote, jūsų ar kitų forumiečių neįžeidinėjau. Jūsų nesugebėjimas susivaldyti situacijoje, vykstančioje ne pagal jūsų asmeninį pageidavimą, atestuoja jus asmeniškai. Jei mano postai jus erzina - galima pasinaudoti ignoravimo funkcija. Labai nesudėtinga.

O savo šalies atstovo, kad ir kur jis dalyvautų - ESC ar šimtalangių šaškių čempionate- nepalaikymas yra labai blogas požymis.

Haters gonna hate.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 02 21, 22:51)
doh.gif  ot lietuviai kokie, o aš jums linkiu nuoširdžiai, kad jums liežuvis spuogais apaugtų, ką linksma. Nu rimtas pasibaisėjau aš lietuvaitėmis, man net gėda.  doh.gif

Atranką sekėt nuo pradžių, stebėjot kas darosi, taisykles skaitėt, nerašytus keitimus matėt? Lrt puslapį stebėjot? Jei taip, tai jūsų komentaras nesuvokiamas. Jei ne, tai jūs irgi ne į temą smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 02 21, 22:39)
Valiooo, laimėjo geriausias variantas.

drinks_cheers.gif pirmi metai, kaip as patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 21, 23:51)
Jei ir buvo planas, tai labai rizikingas, nes didžiają dalį balsavimo pirmavo Mia, o palikti viską paskutinėms minutėms - didelė rizika.

ir kokia rizika?
Blogiausiu atveju lygiosios cool.gif

o dabar laimėjimo ar nelaimėjimo atveju saugus variantas, juk pirmą vietą skyrė ir žiūrovai, ir komisija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 21, 23:49)
Komentas is lrytas.lt
Mano skundą į tarptautinę Eurovizijos komisiją Vienoje jau turite, ponai Čivilytės padlaižai komisijonai! Atrankos taisyklių keitimas finale - tai jau įžūlumo viršūnė!

Idomu, kiek tai rimta? Aisku, labai realu, kad galima skusti, bet kas ims cackintis g.gif
Atsakyti