Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

Nu ką, važiuoja duetas V ir M wink.gif
Žiūrovų balsai:
Mia 12746
V ir M 13902
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 02 21, 22:36)
o gal būtent žmonės taip ir sprendė. Juk ne visi išankstinę nuomonę turėjo. Maniškiai tai tikrai iki šio  vakaro neturėjo nuomonės, tik pasiklausę abiejų pasirodymo balsavo, ir jiems patiko Vaido duetas. Manau, tokių tikrai daugiau, nei plepiųjų temoj

dėl šio vakaro balsavimo aš jokios korupcijos nematau. va, mano diedas ką tik pasisakė, kad duetas žymiai geriau.

bet kaip iki to balsavimo nueita kitas klausimas. kad "pagamintas" buvo duetas. galėjo pačioj pradžioj pasakyti, kad galima kooperuotis į duetus. būtų galėję daug jų būti, tų duetų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 21 vasario 2015 - 22:40
Šlykšti prastumtųjų pora. Nuoširdžiai linkiu užimti paskutinę vietą.
Atsakyti
Bent jau mano vaikas liko laimingas, nes motka uzeme jo kambari ziureti telika sestadieniais (nes mes tv neziurim, tv tik vaiku kambary).

Nu ka, ziurom popierini kisa lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 21 vasario 2015 - 22:41
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 22, 00:36)
drinks_cheers.gif Sutinkam mes, partnere drinks_cheers.gif
Dėl ko šįmet pešimės? Rodyk jau kokį grožį nusižiūrėjai tongue.gif

biggrin.gif zinok kazkokius armenus metalistus maciau, ale nezinau, ar jie isvis dalyvauja, ar tik ketino, reik jau atnaujint zinias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 21, 22:39)
Baikit jus, pamirskit ta lentele... Fikcija viskas. Kazkam sumetem pinigu, ir viskas...

Sakot? Nu jūs dažnai gerai sakot drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 21, 22:39)
Baikit jus, pamirskit ta lentele... Fikcija viskas. Kazkam sumetem pinigu, ir viskas...

Kokia fikcija, aš 10 kartų iš dviejų tel. prabalsavau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 21, 22:38)
Jei nesugebat palaikyti savo šalies atstovo, linkiu, kad jums išjungtų internetą ir televiziją cool.gif

kodel tureciau palaikyti tokius atstovus, kurie buvo brukte ikrukti? dar ne per viena atranka nesijaute tokios neteisybes. Nematau reikalo buti patriote uz tuos, kauriais netikiu.
Atsakyti
Kas, kas bus? Poros palaikymo koncertas? Kaip ten juos palaikyti? Skladke?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 02 21, 23:39)
Valiooo, laimėjo geriausias variantas.

drinks_cheers.gif tikrai taip ir gerai, bet dėl Mijos irgi nebūčiau išsigandusi, šiandien ji man patiko
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 02 21, 22:39)
tai kad ir pas mane šaudo biggrin.gif  mažu Kauno senamiesty?

ne, Vilnius irgi švenčia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 21, 22:40)
Kas, kas bus? Poros palaikymo koncertas? Kaip ten juos palaikyti? Skladke?

Tyla, Čivilytė ir viskas.
Atsakyti