Nu ką, važiuoja duetas V ir M
Žiūrovų balsai:
Mia 12746
V ir M 13902
QUOTE(mjforever @ 2015 02 21, 22:36)
o gal būtent žmonės taip ir sprendė. Juk ne visi išankstinę nuomonę turėjo. Maniškiai tai tikrai iki šio vakaro neturėjo nuomonės, tik pasiklausę abiejų pasirodymo balsavo, ir jiems patiko Vaido duetas. Manau, tokių tikrai daugiau, nei plepiųjų temoj
dėl šio vakaro balsavimo aš jokios korupcijos nematau. va, mano diedas ką tik pasisakė, kad duetas žymiai geriau.
bet kaip iki to balsavimo nueita kitas klausimas. kad "pagamintas" buvo duetas. galėjo pačioj pradžioj pasakyti, kad galima kooperuotis į duetus. būtų galėję daug jų būti, tų duetų
Bent jau mano vaikas liko laimingas, nes motka uzeme jo kambari ziureti telika sestadieniais (nes mes tv neziurim, tv tik vaiku kambary).
Nu ka, ziurom popierini kisa
Nu ka, ziurom popierini kisa
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 22, 00:36)
zinok kazkokius armenus metalistus maciau, ale nezinau, ar jie isvis dalyvauja, ar tik ketino, reik jau atnaujint zinias
QUOTE(linamog @ 2015 02 21, 22:39)
Baikit jus, pamirskit ta lentele... Fikcija viskas. Kazkam sumetem pinigu, ir viskas...
Sakot? Nu jūs dažnai gerai sakot
QUOTE(linamog @ 2015 02 21, 22:39)
Baikit jus, pamirskit ta lentele... Fikcija viskas. Kazkam sumetem pinigu, ir viskas...
Kokia fikcija, aš 10 kartų iš dviejų tel. prabalsavau
QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 21, 22:38)
Jei nesugebat palaikyti savo šalies atstovo, linkiu, kad jums išjungtų internetą ir televiziją
kodel tureciau palaikyti tokius atstovus, kurie buvo brukte ikrukti? dar ne per viena atranka nesijaute tokios neteisybes. Nematau reikalo buti patriote uz tuos, kauriais netikiu.
Kas, kas bus? Poros palaikymo koncertas? Kaip ten juos palaikyti? Skladke?
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 02 21, 23:39)
Valiooo, laimėjo geriausias variantas.
tikrai taip ir gerai, bet dėl Mijos irgi nebūčiau išsigandusi, šiandien ji man patiko
QUOTE(mjforever @ 2015 02 21, 22:39)
tai kad ir pas mane šaudo mažu Kauno senamiesty?
ne, Vilnius irgi švenčia
QUOTE(linamog @ 2015 02 21, 22:40)
Kas, kas bus? Poros palaikymo koncertas? Kaip ten juos palaikyti? Skladke?
Tyla, Čivilytė ir viskas.