Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(eglegle @ 2015 02 21, 22:33)
Slyksti daina, slyksti prastumta pora, sutaupysiu nervu lasteliu, nereiks jaudintis prie tv, kai LT dainuos ir balus skelbs. Daugiau ner ko pasakyt. Gal kitu saliu aptarimai temoj bus idomesni.

drinks_cheers.gif Sutinkam mes, partnere drinks_cheers.gif
Dėl ko šįmet pešimės? Rodyk jau kokį grožį nusižiūrėjai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 21, 23:33)
Komentas is delfi

Viskas pagal scenarijų. Mia stipriai pradeda, susilaukia žiūrovų palaikymo (lietuva patiki ir pamirsta visas buvusias balsavimu suktybes), komisija atiduoda simpatijas mijai (taip nuplaudama savo buvusi nekorektiskuma pries lietuvos ziurovus), bet veliau viskas pamazu sukasi i kita puse, tuo tarpu ziurovu balsavimo atotrukis palaikomas gana minimalus, mijos daina suskamba nuobodziai, ir galiausiai vaidas su monika issauna savo suvi ir balsai staiga persivercia, jiems pritaria ir komisija ir galiausiai pabaiga. ir lrt nesusitepe lieka ir tikslas pasiektas.

Mano vyras tik prasidėjus laidai praktiškai tą patį man susakė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Delta-: 21 vasario 2015 - 22:38
QUOTE(sttropez @ 2015 02 21, 22:35)
pirma karta gyvenima taip slykstu ziuret atranka ir pirma karta nesidziaugsiu, net jei ir pateksim i ev finala...tyla kelinta karta jau i ev vaziuos?/

Jau EV mumija
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2015 02 21, 23:32)
kai jau taip i vienus vartus, tai tikiuosi, kad si daina is pusfinalio nepateks i finala  blush2.gif

Jei nesugebat palaikyti savo šalies atstovo, linkiu, kad jums išjungtų internetą ir televiziją cool.gif
Atsakyti
Tūkstantis žmonių pasišiko
Atsakyti
nu fiiizeee varo vaikuciai i EV...
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 21, 23:38)
Jei nesugebat palaikyti savo šalies atstovo, linkiu, kad jums išjungtų internetą ir televiziją cool.gif

Is 13 metu i 9 metukus nukritot lotuliukas.gif
Atsakyti
Valiooo, laimėjo geriausias variantas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 22:38)

Baikit jus, pamirskit ta lentele... Fikcija viskas. Kazkam sumetem pinigu, ir viskas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 21 vasario 2015 - 22:40
QUOTE(Ūla @ 2015 02 21, 23:36)
Pas mane už lango jau fejerverkai šaudo  biggrin.gif .

tai kad ir pas mane šaudo biggrin.gif mažu Kauno senamiesty?
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 21, 22:38)

O jus, kad pasodintų už korupciją tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 22:38)

Ne žmonių, o balsų 1000 daugiau buvo ax.gif
Atsakyti