Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 21, 23:29)
Aciprašau? Ką jūs IRC ir su kuo senovės istorijoje kalbėdavote - man nežinoma. Aš taipogi nežinau, kokio Me amžiaus. Man ji atrodo apytiksliai mano vienmetė.

nežinau, kiek Jums, bet Mia 1983m. gimimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 22:29)

kalk uspakajankės biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 21, 22:30)
tas p... gal netyčia iškrito, nematau aš čia sąmokslo šioj vietoj  lotuliukas.gif

Gyvenimo nežinot tada, per tyra jūs g.gif
Atsakyti
kai jau taip i vienus vartus, tai tikiuosi, kad si daina is pusfinalio nepateks i finala blush2.gif
Atsakyti
Miergos!!!!!!!!! Skrendam!!!!!!! Daina jau finale uhuuuuuuuuuuu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 22:31)
Gyvenimo nežinot tada, per tyra jūs g.gif

sena, bet tyra. tragedija doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2015 02 21, 22:32)
kai jau taip i vienus vartus, tai tikiuosi, kad si daina is pusfinalio nepateks i finala  blush2.gif

fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 21, 22:31)
kalk uspakajankės  biggrin.gif  4u.gif

Aš rami, sėdžiu ir nekrutu, nešūkauju, tik liūdna, kad tokia korupcija šalyje, o pirštai patys po klaviatūrą bėgioja
blt
Atsakyti
Komentas is delfi

Viskas pagal scenarijų. Mia stipriai pradeda, susilaukia žiūrovų palaikymo (lietuva patiki ir pamirsta visas buvusias balsavimu suktybes), komisija atiduoda simpatijas mijai (taip nuplaudama savo buvusi nekorektiskuma pries lietuvos ziurovus), bet veliau viskas pamazu sukasi i kita puse, tuo tarpu ziurovu balsavimo atotrukis palaikomas gana minimalus, mijos daina suskamba nuobodziai, ir galiausiai vaidas su monika issauna savo suvi ir balsai staiga persivercia, jiems pritaria ir komisija ir galiausiai pabaiga. ir lrt nesusitepe lieka ir tikslas pasiektas.
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2015 02 21, 23:32)
kai jau taip i vienus vartus, tai tikiuosi, kad si daina is pusfinalio nepateks i finala  blush2.gif

lotuliukas.gif nu kas per nesąmonė, koks čia biesas saviems ir sau malonumo nepalinkėt
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 02 21, 21:56)
Ir kodėl nėra atskiro nr . "Prieš Moniką" ? smile.gif pamuštume visus balsavimo rekordus biggrin.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 21, 22:30)
drinks_cheers.gif
13 metu (na, pagal rasliava?) tai gerai issilaikius lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(borjomi @ 2015 02 21, 22:32)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 21, 23:25)
32 jai eina. o kad duotumėt 35 anokia čia tragedija  biggrin.gif ar 35 - jau močiutė skaitos? (man pačiai 35, tai susimąsčiau  lotuliukas.gif )

Man dar šiek tiek daugiau. Širdy raukšlių nebūna.
Bet man Me atrodo pavargus nuo gyvenimo. Be jokio čia šaržavimo ir išsidirbinėjimo sakau.
Plius, man jos kalbėjimo maniera ir tai, ką sako, yra atgrasu ir primityvu. Nepatinka ji man.
O dar ir šita daina jai netinka visiškai. Na nejaugi sunku pripažinti?
Atsakyti