Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija (7)

QUOTE(Dzenete @ 2015 02 21, 22:23)
Kas sake kad balsavimas nemokamas? Melagiai

o kas sakė? juk parašyta kaina prie numerio g.gif
Atsakyti
Manau, Vaidas noretu vienas, bet dantis sukandes tikisi, kad gaus daugiau sansu duete.
Atsakyti
Nu ka, laimejo sladkaja...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 21, 23:24)
tai tą ir turėjau omeny, kad man rods jis norėjo vienas, o dabar (turbūt) turės važiuot dviese?

Jei laimes tai ir vaziuos. Niekas nebekeis
Atsakyti
user posted image

Monvaidas vyksta pas Končituką
Atsakyti
prabalsavau 5 k uz mia..
nu brac negi pasiduos zmones tokiem pigiem triukam kaip iskrite papai, teisiai sviesiai jau nervai nelaiko
gal miai reiketu stringus parodyt
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2015 02 21, 23:26)
bijau, kad komisija palaikys dueta  blink.gif

Jau gi sake, kad aisku, kas turi vaziuoti. Va ir vel sako.

Tipo nezinojom lotuliukas.gif
Atsakyti
krv
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 21, 23:24)
Oj, ponia, mes tokius bajerius 1999 IRCe kanaluose kalbedavom. Priminisiu, uz lango 2015 metai cool.gif

Aciprašau? Ką jūs IRC ir su kuo senovės istorijoje kalbėdavote - man nežinoma. Aš taipogi nežinau, kokio Me amžiaus. Man ji atrodo apytiksliai mano vienmetė.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 02 21, 23:04)
Galvoju kas ir kaip Vaida paveike kad Monika pasieme kartu. Juk realiai galejo su bet kuo dainuoti, net ir su kokia atlikeja, kuri nedalyvavo atrankoje.

už Linkytę visad buvo balsuojama (nors neaišku, kas balsavo, bet čia jau kita tema), o Vaidas porąkart buvo ant iškritimo ribos. Todėl, manau prodiuseriai ir sumąstė saugų variantą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 23:29)

drinks_cheers.gif

QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 21, 23:29)
Aciprašau? Ką jūs IRC ir su kuo senovės istorijoje kalbėdavote - man nežinoma. Aš taipogi nežinau, kokio Me amžiaus. Man ji atrodo apytiksliai mano vienmetė.

13 metu (na, pagal rasliava?) tai gerai issilaikius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2015 02 21, 22:28)
gal miai reiketu stringus parodyt

jai reikia oriai pralaimėti.

tas p... gal netyčia iškrito, nematau aš čia sąmokslo šioj vietoj lotuliukas.gif
Atsakyti