OJE, kokie gražuoliai
ACIU
QUOTE(OJE @ 2015 04 14, 12:37)
tai daug likuciu
likuciu ne kazka, tik kad su laiku striuka, plius maniskiai nertiniai mazi
QUOTE(OJE @ 2015 04 14, 10:26)
Nerealiai fainas O aš užsikasus biškį, padedu kai kam darbus atlikt, nebėr laiko boružės pabaigt
teks man vienai neri, megzti ir su savim kalbetis kol jus atsilaisvinsit
Aciu - tas mano knysliukas visas virsunes sumuse MAn paciai jis tooks gerulis gavos gaila iskeliavo i Jurmala
Aciu - tas mano knysliukas visas virsunes sumuse MAn paciai jis tooks gerulis gavos gaila iskeliavo i Jurmala
sveiktue
OOOO geruliai tokio dudzio kaip as Kas su jais zaidzia ?
OOOO geruliai tokio dudzio kaip as Kas su jais zaidzia ?
Cia uzsakymai buvo,pirmasis pelenas buvo naujagimiui,sake didesnis uz vaikuti buvo ir taip patiko vyresniam broliukui,kad teko megzti antrininka.O tigriukai irgi maziems vaikuciams.
Tai cia dar nieko,esu nunerusi gero metro krokodila dvimetinukei,kuris jau treti metai mylimas ir daznai niurkomas
Tai cia dar nieko,esu nunerusi gero metro krokodila dvimetinukei,kuris jau treti metai mylimas ir daznai niurkomas
QUOTE(vienas zmogus @ 2015 04 16, 20:41)
Cia uzsakymai buvo,pirmasis pelenas buvo naujagimiui,sake didesnis uz vaikuti buvo ir taip patiko vyresniam broliukui,kad teko megzti antrininka.O tigriukai irgi maziems vaikuciams.
wow tai tu dydeliu zaislu rekordininke As turiu zirafa 1.40 gal ir koikiu 3kg niekas nezaidzia - ji palepej vieta uzima
Ok atnesu dar viena sovietmecio heroju
QUOTE(vienas zmogus @ 2015 04 17, 17:39)
Labai panasus herojai tau gaunasi
Mano tie gigantai tai lengvuciai,sintepono prikimsti.
Mano tie gigantai tai lengvuciai,sintepono prikimsti.
aciu as pati noriu kad kuo arciau tikroves jie butu ne visada gaunas , bet visame kame buna ko pasimokyti
Tai as suprantu kad tie gigantai turi buti minksti ... p.s man gaila butu tiek sintepono