Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 5

OJE, kokie gražuoliai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
ACIU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2015 04 14, 12:37)
tai daug likuciu biggrin.gif biggrin.gif

likuciu ne kazka, tik kad su laiku striuka, plius maniskiai nertiniai mazi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2015 04 14, 10:26)
aciu
stai jum dar vienas labai gerai pazystamas biggrin.gif
user posted image

Nerealiai fainas bigsmile.gif wub.gif O aš užsikasus biškį, padedu kai kam darbus atlikt, nebėr laiko boružės pabaigt doh.gif

Atsakyti
teks man vienai neri, megzti ir su savim kalbetis biggrin.gif ax.gif kol jus atsilaisvinsit wink.gif
Aciu - tas mano knysliukas visas virsunes sumuse bigsmile.gif MAn paciai jis tooks gerulis gavos biggrin.gif gaila iskeliavo i Jurmala
Atsakyti
Labai grazius zaisliukus cia rodotes,na ir as palaikysiu kompanija OJE,kad nereiketu vienai kalbetis biggrin.gif cia didziulis pelenas,mazdaug 55cm ir apie 35-40cm tigrius.Abieju mezgiau po du egzempliorius.user posted image
user posted image
Atsakyti
sveiktue 4u.gif
OOOO geruliai tokio dudzio kaip as thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kas su jais zaidzia ? bigsmile.gif
Atsakyti
Cia uzsakymai buvo,pirmasis pelenas buvo naujagimiui,sake didesnis uz vaikuti buvo biggrin.gif ir taip patiko vyresniam broliukui,kad teko megzti antrininka.O tigriukai irgi maziems vaikuciams.
Tai cia dar nieko,esu nunerusi gero metro krokodila dvimetinukei,kuris jau treti metai mylimas ir daznai niurkomas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2015 04 16, 20:41)
Cia uzsakymai buvo,pirmasis pelenas buvo naujagimiui,sake didesnis uz vaikuti buvo biggrin.gif  ir taip patiko vyresniam broliukui,kad teko megzti antrininka.O tigriukai irgi maziems vaikuciams.
Tai cia dar nieko,esu nunerusi gero metro krokodila dvimetinukei,kuris jau treti metai  mylimas ir daznai niurkomas biggrin.gif

wow tai tu dydeliu zaislu rekordininke thumbup.gif As turiu zirafa 1.40 gal ir koikiu 3kg niekas nezaidzia - ji palepej vieta uzima lotuliukas.gif
Ok atnesu dar viena sovietmecio heroju
user posted image
Atsakyti
Labai panasus herojai tau gaunasi thumbup.gif
Mano tie gigantai tai lengvuciai,sintepono prikimsti.
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2015 04 17, 17:39)
Labai panasus herojai tau gaunasi thumbup.gif
Mano tie gigantai tai lengvuciai,sintepono prikimsti.

aciu ax.gif as pati noriu kad kuo arciau tikroves jie butu rolleyes.gif bigsmile.gif ne visada gaunas , bet visame kame buna ko pasimokyti mirksiukas.gif
Tai as suprantu kad tie gigantai turi buti minksti ... p.s man gaila butu tiek sintepono lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mane sian kitaip - senovinio biskeli
user posted image
Atsakyti