ha ha atejau pajudinau iskarto zuikiukai pabyrejo
LAbai fainas zuika , as cia kazkokia meskio schema virbalais istraukiau - bet vis brestu
Musu namuose katinas apsigyveno dabar turesiu kas padeda nerti dviese gi greiciau
sveikos su praejusiom sventem ..tai kieno kieciausias kiausinis buvo
Pas mus tai MANO
Ka neriat, mezgat ? ar tyyyngit
Pas mus tai MANO
Ka neriat, mezgat ? ar tyyyngit
Artimiausiu metu žaislų gamint neplanuoju. Nebent neplanuotai kas nors išeis
Laukiu, kol jūs ką nors parodysit
QUOTE(E.M. @ 2015 04 07, 17:18)
Artimiausiu metu žaislų gamint neplanuoju. Nebent neplanuotai kas nors išeis
tai FB greiciau pamatysi
QUOTE(OJE @ 2015 04 11, 14:35)
tylit ane .. atnesu parodyt viena is 10 pas mane ziema uz lango ... del to galiu sau ramiai megzti ir sirdies neskauda
Koks fainuolis Judančiom kojom darei? Pas mus keletą dienų laikėsi vasariški orai, o dabar kaip įprasta, per parą visi 4 metų laikai pasikeičia Niekaip neprisiruošiu susiūt boružės, guli tašėj, reikia prisiruošt pabaigt
QUOTE(miauksiuss @ 2015 04 12, 23:17)
Koks fainuolis Judančiom kojom darei? Pas mus keletą dienų laikėsi vasariški orai, o dabar kaip įprasta, per parą visi 4 metų laikai pasikeičia Niekaip neprisiruošiu susiūt boružės, guli tašėj, reikia prisiruošt pabaigt
nu tai kas be ko .. judina rankas, trepsi kojom ir sako noriu sokolado ir purto galva kai nenori virtu darzoviu nu dar ir ausis musias nusibaido ***** o uodega busiu uzmirsus ar ka einu paziuresiu
eik susiuk..nors man linksma sirdziai padaryk
QUOTE(OJE @ 2015 04 13, 18:24)
nu tai kas be ko .. judina rankas, trepsi kojom ir sako noriu sokolado ir purto galva kai nenori virtu darzoviu nu dar ir ausis musias nusibaido ***** o uodega busiu uzmirsus ar ka einu paziuresiu
eik susiuk..nors man linksma sirdziai padaryk
Rytoj arba poryt susiųsiu, įdėsiu. Šiandien laiko nebuvo, katiną pas vetą vežiau
QUOTE(OJE @ 2015 04 14, 10:26)
o as bandau konstruot peleda vis dar naikinu siulu likucius
QUOTE(sannda @ 2015 04 14, 12:29)
tai daug likuciu