Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 5

ha ha atejau pajudinau iskarto zuikiukai pabyrejo biggrin.gif
LAbai fainas zuika thumbup.gif , as cia kazkokia meskio schema virbalais istraukiau - bet vis brestu biggrin.gif
Musu namuose katinas apsigyveno biggrin.gif dabar turesiu kas padeda nerti biggrin.gif lotuliukas.gif dviese gi greiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos su praejusiom sventem ..tai kieno kieciausias kiausinis buvo biggrin.gif
Pas mus tai MANO ax.gif
Ka neriat, mezgat ? ar tyyyngit ax.gif
Atsakyti
Artimiausiu metu žaislų gamint neplanuoju. Nebent neplanuotai kas nors išeis smile.gif
Laukiu, kol jūs ką nors parodysit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(E.M. @ 2015 04 07, 17:18)
Artimiausiu metu žaislų gamint neplanuoju. Nebent neplanuotai kas nors išeis  smile.gif
Laukiu, kol jūs ką nors parodysit  rolleyes.gif

tai FB greiciau pamatysi ax.gif
Atsakyti
user posted image
tylit ane .. atnesu parodyt viena is 10 biggrin.gif pas mane ziema uz lango ... del to galiu sau ramiai megzti ir sirdies neskauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2015 04 11, 14:35)
user posted image
tylit ane .. atnesu parodyt  viena is 10 biggrin.gif  pas mane ziema  uz lango ... del to galiu sau ramiai  megzti  ir sirdies neskauda  biggrin.gif

Koks fainuolis wub.gif Judančiom kojom darei? Pas mus keletą dienų laikėsi vasariški orai, o dabar kaip įprasta, per parą visi 4 metų laikai pasikeičia biggrin.gif Niekaip neprisiruošiu susiūt boružės, guli tašėj, reikia prisiruošt pabaigt
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 04 12, 23:17)
Koks fainuolis wub.gif Judančiom kojom darei? Pas mus keletą dienų laikėsi vasariški orai, o dabar kaip įprasta, per parą visi 4 metų laikai pasikeičia biggrin.gif Niekaip neprisiruošiu susiūt boružės, guli tašėj, reikia prisiruošt pabaigt

lotuliukas.gif
nu tai kas be ko .. judina rankas, trepsi kojom ir sako noriu sokolado biggrin.gif ir purto galva kai nenori virtu darzoviu biggrin.gif nu dar ir ausis musias nusibaido biggrin.gif ***** o uodega busiu uzmirsus ar ka biggrin.gif einu paziuresiu lotuliukas.gif
eik susiuk..nors man linksma sirdziai padaryk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2015 04 13, 18:24)
lotuliukas.gif 
nu tai kas be ko  .. judina rankas, trepsi kojom ir sako noriu sokolado biggrin.gif ir purto galva kai nenori virtu darzoviu biggrin.gif  nu dar ir ausis musias nusibaido biggrin.gif  ***** o uodega busiu uzmirsus ar ka biggrin.gif  einu paziuresiu  lotuliukas.gif
eik susiuk..nors man linksma sirdziai padaryk  ax.gif

Rytoj arba poryt susiųsiu, įdėsiu. Šiandien laiko nebuvo, katiną pas vetą vežiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2015 04 11, 14:35)
user posted image
tylit ane .. atnesu parodyt  viena is 10 biggrin.gif  pas mane ziema  uz lango ... del to galiu sau ramiai  megzti  ir sirdies neskauda  biggrin.gif

bigsmile.gif o akių meilumas!
Atsakyti
aciu
stai jum dar vienas labai gerai pazystamas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2015 04 14, 10:26)
aciu
stai jum dar vienas labai gerai pazystamas biggrin.gif
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
o as bandau konstruot peleda ax.gif vis dar naikinu siulu likucius doh.gif