Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 5

QUOTE(OJE @ 2015 03 05, 19:40)
bet tau rankos turetu paskausti ,  ne  ax.gif

Nu žinok ne biggrin.gif Bet ant dešinės rankos vidurinio piršto yra mazolis pritrintas, labai į akis nekrenta, atrodo kaip mažas kalnelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 05, 21:03)
Nu žinok ne biggrin.gif Bet ant dešinės rankos vidurinio piršto yra mazolis pritrintas, labai į akis nekrenta, atrodo kaip mažas kalnelis lotuliukas.gif

o man ziauriai prazioj skaudedavo rankos doh.gif
laba ryta... lyja siaubinga.. kuri kavos ?
Eh priversta siuti nuo vakar ... tai negaliu uzbaigti neriniuku ax.gif Vaikis patenkintas tuom ka mato ... nes mato galva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2015 03 06, 10:12)
o man ziauriai prazioj skaudedavo rankos  doh.gif 
Eh priversta siuti  nuo vakar ... tai negaliu uzbaigti neriniuku  ax.gif Vaikis patenkintas tuom ka mato ... nes mato galva  lotuliukas.gif

O aš laukiu siūlų iš UK, pradėsiu nert arba boružę, arba triušį. Dar galvoju tokį katiną nunert, tik darysiu nesurištas rankas ir dėsiu plastikines katino akis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2015 03 06, 10:12)
o man ziauriai prazioj skaudedavo rankos  doh.gif 
Eh priversta siuti  nuo vakar ... tai negaliu uzbaigti neriniuku  ax.gif Vaikis patenkintas tuom ka mato ... nes mato galva  lotuliukas.gif

As daba nieko neneriu, slaugau seimyna.. bet radusi laisva minute apsigyvenu Pinterest'e - seile tysta ziurint i amigurumius wub.gif
dar pamasciau jog nesu nunerusi didesnio nei kokie 15cm zaislo g.gif gal pabandyt rolleyes.gif kiek siulu iskart sueitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sannda @ 2015 03 06, 12:21)
As daba nieko neneriu, slaugau seimyna.. bet radusi laisva minute apsigyvenu Pinterest'e - seile tysta ziurint i amigurumius  wub.gif 
dar pamasciau jog nesu nunerusi didesnio nei kokie 15cm zaislo  g.gif  gal pabandyt  rolleyes.gif  kiek siulu iskart sueitu  biggrin.gif

sveikatos seimyna ... Aisku kad bandyk ... nezinosi - nebandzius mirksiukas.gif
Atsakyti
svenciat vis ane bigsmile.gif
O as pilna kiema prineriau assa.gif
Atsakyti
Vakar pabandymui nunėriau mini meškį, kažkoks šūdas gavosi, nevienodom kojom ir keistu snukiu biggrin.gif telefonas dydžio sulyginimui
http://s012.radikal....1fc3cecd976.jpg
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 11, 17:35)
Vakar pabandymui nunėriau mini meškį, kažkoks šūdas gavosi, nevienodom kojom ir keistu snukiu biggrin.gif telefonas dydžio sulyginimui

lotuliukas.gif cia labai norejai pabandyt ar lengva .. tas kas nebandes.. mano 123 ir yra ir uz ka cia babkes moket lotuliukas.gif
Beveik sutapimas bet as vakar pasiuvau viena toki lieva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2015 03 11, 18:53)
lotuliukas.gif  cia labai norejai pabandyt  ar lengva .. tas kas nebandes.. mano 123 ir yra  ir uz ka cia babkes moket  lotuliukas.gif 
Beveik sutapimas bet as vakar pasiuvau viena toki lieva  biggrin.gif

Tokį pyzduką dar sunkiau suknebinėt, nei didelį žaislą biggrin.gif Beveik pabaigiau katiną, liko uodegą prisiūt
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 11, 17:35)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čia kaip pono Byno rudas meškinas,jei matę,užsižvengiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ditė. @ 2015 03 11, 23:29)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Čia kaip pono Byno rudas meškinas,jei matę,užsižvengiau lotuliukas.gif

Va va, mano vyras tą patį sakė biggrin.gif
Atsakyti
Va tokį katiną nunėriau pagal aukščiau įkeltą foto biggrin.gif
user posted image
Atsakyti