Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 5

QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 04, 09:51)
Pamirsau chameleona pagirt, nu fainuoliskas thumbup.gif
O as nusiteikiau siandien pagaliau prisiut ta antaki angry birdui biggrin.gif

siuk ir rodyk, nes mano buruze jau gatava ... biggrin.gif tongue.gif liko tik fotke padaryt sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2015 03 04, 12:52)
siuk ir rodyk, nes mano buruze  jau gatava ... biggrin.gif  tongue.gif  liko tik fotke padaryt  sokiai.gif

Bet tai kokiu greiciu dirbi!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sannda @ 2015 03 04, 14:24)
Bet tai kokiu greiciu dirbi!!!  thumbup.gif

aga ZAIBO lotuliukas.gif PAs mane pugos, sniegas, salciai ir jokiu zibuciu ax.gif ka daugiau veikt.... ? kava, snikeriukas ir vaselis mirksiukas.gif
O jus ka aaaa ? 59.gif
Atsakyti
Angry red bird biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif tikras angry .. o jau antakiai nu joooo tokie daug darbo isreikalave biggrin.gif mirksiukas.gif
O jus kas nors is cia ... kad ir skaitanciu mokat megzti virbalais zaislus ? As cia primeciau is suvalkietiskos puses lotuliukas.gif kad jei mokeciau virbalais - siulu maziau susinaudotu lotuliukas.gif
tuoj boruze bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2015 03 04, 15:58)
thumbup.gif  tikras angry .. o jau antakiai nu joooo tokie  daug darbo isreikalave  biggrin.gif  mirksiukas.gif
O jus kas nors is cia ... kad ir skaitanciu  mokat  megzti virbalais zaislus ?  As cia primeciau is suvalkietiskos puses  lotuliukas.gif  kad jei mokeciau virbalais - siulu maziau susinaudotu  lotuliukas.gif
tuoj boruze bus  rolleyes.gif

Nu jo, antakiai tai sudėtingiausia.. lotuliukas.gif

Virbalais nebandžiau, nemoku mezgimo schemų skaityt biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2015 03 04, 15:44)
aga ZAIBO  lotuliukas.gif PAs mane  pugos, sniegas, salciai ir jokiu zibuciu  ax.gif ka daugiau veikt.... ?  kava, snikeriukas ir vaselis  mirksiukas.gif
O jus ka aaaa ?  59.gif

Pas mane- šaldytuvas- kompas-šaldytuvas-kompas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 04, 17:04)
Nu jo, antakiai tai sudėtingiausia.. lotuliukas.gif

Virbalais nebandžiau, nemoku mezgimo schemų skaityt biggrin.gif

Papildyta:

Pas mane- šaldytuvas- kompas-šaldytuvas-kompas doh.gif  lotuliukas.gif

user posted image
lotuliukas.gif o kaip tu gali nerti- jei valgai.... ? as dazniausiai noriu nerti- tai tingiu valgyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2015 03 04, 16:08)
user posted image
lotuliukas.gif o kaip tu gali nerti- jei valgai.... ?  as dazniausiai noriu nerti- tai tingiu valgyti  lotuliukas.gif

Kokia miela boruze thumbup.gif
Tai valgau ir prie kompo smaksau, del to taip ilgai ir nesisekė to antakio prisiūt lotuliukas.gif

Dabar pažadėjau padaryt dovanų boružę ir triušį baleriną, triušis bus kitokios spalvos, nei prieš tai. Dabar laukiu siūlų
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 04, 17:12)
Kokia miela boruze thumbup.gif
Tai valgau ir prie kompo smaksau, del to taip ilgai ir nesisekė to antakio prisiūt lotuliukas.gif

Dabar pažadėjau padaryt dovanų boružę ir triušį baleriną, triušis bus kitokios spalvos, nei prieš tai. Dabar laukiu siūlų

ka ten tam kompe spoksai ? lotuliukas.gif
Is kur siulus pirkai ? grazius aisku ax.gif
As pvz turiu problema su raudona spalva ... praktiskai neturiu tokiu siulu... daugiausia pas mane MELYNOS lotuliukas.gif
As labai noreciau va tokiu siulu wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2015 03 04, 16:29)
ka ten tam kompe spoksai ?  lotuliukas.gif 
Is kur siulus pirkai ?  grazius aisku  ax.gif
As pvz turiu problema su raudona spalva ... praktiskai neturiu tokiu siulu... daugiausia pas mane MELYNOS  lotuliukas.gif
As labai noreciau  va tokiu siulu  wub.gif  user posted image

Reikėtų tą kompą kur nors užrakint, o raktą išmest biggrin.gif Tupiu sm, arba žaidžiu candy crush, užstrigau ant 181 lygio stupid.gif lotuliukas.gif
Siūlus užsisakinėju iš woolwarehouse.co.uk Boružę nersiu iš šitų siūlų http://www.woolwareh...nky-all-colours akriliniai jie, bet man patiko, kad yra daugiau spalvų pasirinkimo, o kaip gyvai atrodys, pabandysiu- įvertinsiu. O triušelį iš šių http://www.woolwareh...nky-all-colours
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 04, 17:38)

Siūlus užsisakinėju iš woolwarehouse.co.uk Boružę nersiu iš šitų siūlų http://www.woolwareh...nky-all-colours akriliniai jie, bet man patiko, kad yra daugiau spalvų pasirinkimo, o kaip gyvai atrodys, pabandysiu- įvertinsiu. O triušelį iš šių http://www.woolwareh...nky-all-colours

pasakyk kokia nauda is tu zaidimu ? doh.gif laimi melejona, daimantu daug ir pilna spinta turiu ka apsirengti lotuliukas.gif
As kartais pazaidziu tik burbulus ....
Man pirmi siulai patinka, va antri su vilna - neee schmoll.gif
As dievinu medvilnia ... bet pas mus 50g - doh.gif kaina ...
Nesu uzsakinejus netu- gal pabandyt ax.gif man tai akyciu labai reikia idomiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2015 03 04, 17:57)
pasakyk kokia nauda is tu zaidimu ?  doh.gif laimi melejona, daimantu daug  ir pilna spinta turiu ka apsirengti  lotuliukas.gif
As kartais pazaidziu tik burbulus .... 
Man pirmi siulai patinka, va antri su vilna  - neee  schmoll.gif 
As dievinu medvilnia ... bet pas mus 50g -  doh.gif  kaina ...
Nesu uzsakinejus netu- gal pabandyt  ax.gif man tai akyciu labai reikia  idomiu  ax.gif

Tai vat būtent, kad jokios doh.gif Bet jaučiu mesiu, neįveikiu niekaip, mat jį šunys lotuliukas.gif
Iš tų antrų nėriau lapiuką, triušį baleriną ir avį, visai nieko man jie. Aha, medvilnė brangi doh.gif
Aš tai tik netu užsisakinėju, nes pas mus miestukas mažas, nelabai yra iš ko rinktis. Akyčių visokių visokiausių yra etsy.com, pvz čia https://www.etsy.com...der-item-count#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miauksiuss: 04 kovo 2015 - 18:17