žiauriai krūta boba, 26 Spa 2018 - 14:15, paraÅ�Ä—:
žiauriai krūta boba, 26 Spa 2018 - 14:15, paraÅ�Ä—: ![]()
Aš pagal užsakymą nedaryčiau dėl labai paprastos priežasties, neriu tik tada, kai yra ūpo, kartais vašelio į rankas nepaimu metus ir daugiau, tai jei gaučiau užsakymą kai nėra ūpo nert, būtų kančia nert per nenoriu
Viksė, 26 Spa 2018 - 13:22, paraÅ�Ä—:
Viksė, 26 Spa 2018 - 13:22, paraÅ�Ä—: ![]()
Kai nėra ūpo nerti, tai ir užsakymų nepriimu
O pasportuoti, pakeliauti, knygą paskaityti (skaitau labai daug) laiko ir šalia nėrimo randu. Bet, kaip sakiau, kiekvienas daro taip kaip nori. Ir man smagiai veiklai net už savikainą, laiko negaila. Spėju ir kaltės prieš nieką nejaučiu
Viksė, 26 Spa 2018 - 15:22, paraÅ�Ä—:
Viksė, 26 Spa 2018 - 15:22, paraÅ�Ä—: ![]()
Kai nėra ūpo nerti, tai ir užsakymų nepriimu
O pasportuoti, pakeliauti, knygą paskaityti (skaitau labai daug) laiko ir šalia nėrimo randu. Bet, kaip sakiau, kiekvienas daro taip kaip nori. Ir man smagiai veiklai net už savikainą, laiko negaila. Spėju ir kaltės prieš nieką nejaučiu
Rimaret, 05 Sau 2019 - 08:45, para�ė:
Rimaret, 05 Sau 2019 - 08:45, para�ė: ![]()
Sveikos merginos
Aš pas jus vėl su klausimugal kuri neriate žaisliukus iš labai storų siūlų? Superbulky, 6 nr. Turiu tokį projektą ir labai norisi pabandyti, tačiau nerandu, kur pirkti tokių siūlų. Internetinėse parduotuvėse (lt ir ne lt) randu, tačiau labai jau brangus siuntimas
lionbrand ir iceyarn firmų gražių tokių siūlų yra (mielų
) tačiau kaip minėjau siuntimas dvigubai, trigubai ir dar daugiau brangesnis nei patys siūlai. Tai dėl vieno, dviejų kamoliukų pabandymui tiek mokėti gaila.. ačiū
Rimaret, 05 Sau 2019 - 10:45, para�ė:
Rimaret, 05 Sau 2019 - 10:45, para�ė: ![]()
Sveikos merginos
Aš pas jus vėl su klausimugal kuri neriate žaisliukus iš labai storų siūlų? Superbulky, 6 nr. Turiu tokį projektą ir labai norisi pabandyti, tačiau nerandu, kur pirkti tokių siūlų. Internetinėse parduotuvėse (lt ir ne lt) randu, tačiau labai jau brangus siuntimas
lionbrand ir iceyarn firmų gražių tokių siūlų yra (mielų
) tačiau kaip minėjau siuntimas dvigubai, trigubai ir dar daugiau brangesnis nei patys siūlai. Tai dėl vieno, dviejų kamoliukų pabandymui tiek mokėti gaila.. ačiū
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė