QUOTE(Luety @ 2018 10 25, 21:10)
https://www.woolware...no-beige-03-50g nu,kad spalva panasi jusu siulu,kaip puslapyje ju.
Del zaisliuku nerimo niekada neperku nieko su vilna.Ir dare tokiu brangiu
Vilna turi toki pukeli,kuris padaro zaislus tokius apsipesiojusius.Visada perku kotona,dar labai megstu cotona su akrilu ar kokiu kitu sintetiniu pluostu,tada lengviau neriasi,bet reikia but atsaergiam kemsant zaisla,nes galima pakeist jo proporcijas greitai,nes sintetina tempiasi.Dar patinka grynas akrilas,bet tas geresnis,suktas,as ji perku Hobby and Craft pardese(UK)po 100g-270m,vadinasi microfibra acrylSAiuo metu jis £2.10 ir parduoda 3 uz dvieju kaina,tai iseina gana pigiai.Spalvos dieviskos,siulas susuktas,slidus,neriasi labai gerai ir atrodo lygiai,graziai.
Zaislus ir parduodu ir dovanoju ir anukus apdovanoju,turiu net 5.Ir neriu neriu,non stop.Mano meile leles.
Nu velnias, palyginus kaip atrodo internete ir realiai, skirtumas didžiulis, arba rimtai mano telefonas grybauja
tik kažkodėl su kitais siūlais tokių bajerių nėra buvę, netgi tie patys drops cotton merino tik kitos spalvos, pvz šviesiai pilki arba pvz lėlės kepuraitės siūlai cerise spalva atrodo visiškai taip pat.
Žaisliukus kai tik pradėjau daryti, nėriau iš 100% akrilo, tai man nepatinka, mano nuomone, žaislas geriau atrodo iš natūralaus pluošto siūlų, paskui iš 100% medvilnės, o dabar pabandžiau su vilna. Hm.. prisidėjau į krepšą drops lima, sakot, apsivels žaislai?
O pvz jūsų nuomone, kiek ta mano lėlytė būtų verta? Mąstau gal padaryt kelias pardavimui, tik ar verta
Planuose lapiukas, dar viena biškį kitokia lėlytė ir pelė balerina