QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 02, 22:17)
Kodel nerodysi?
Rodyk tiktais
O tu zaisliukus pati sugalvoji, ar pagal scemas neri? Tavieji tokie isskirtiniai, kaip cia pasakius, nu tavo
As pagal shemas, paciai kazka kurt nera fantazijos. Dabar nersiu va sita
https://www.etsy.com...ew_type=gallery
nerodysiu nes biskeli tingiu kelnot per kelias vietas .. man uztenka FB ... net i pinteresta tyyyyyngiu kelnot .... tas visas reikalas tiek atima laiko ... o niekas uz ji nemoka
Vakar buvo chameleonas RANGO ... as pati juom dziaugiuos kaip maza mergaite ... nu pradejau dar tada kai nevelnio nemokejau
ir numeciau nes tos jo kojos
O va vakar visas savo grazume prie geliu atsisedo
Neriu as visaip... dazniausiai is fantazijos ... buna kad neriu is brezinio... bet eigoju vietiek nugrybauju pagal save ... nes tikrai daznai man nepatinka duotos kojos , ar pilvas ir t.t Matyt as nemoku kopijuot
Va ilgai svajota bezdzione ...nu taip norejau taip norejau ... ir ka ... nepatinka kaip ji ten ta snuki isneria ir teks paciai daryt pagal save
Nors dar yra varijantas kad vaselio dydi sumaisiau
tai galvoju pakartot
Aciu uz pagyrima ... man tikrai labai grazu tai ka as matau pas kitus .. bet man paciai gaunas kazkaip kitaip
ir mano stilius kazkaip va tie tokie 10 cm pupuliukai ... nu prie sirdies jie man
Papildyta:
oj negaliu luztu is juoko dabar tik tavo nuoroda paziurejau ha ha BORUZE ane
Va maniske guli .. vieno kalioso jai truksta
MEs cia Fb kalbejom kad va kaip buna ... gali nesitarti, nesakyti ir visos vienu metu beveik ta pati daro
Lauksiu taviskiske
Varau galvos nerti filmuku personazui , vaikas uzsake ... po to jau imsiu ir boruzes kaliosa
Papildyta:
na va mano veikejas
Daugiau fotkiu FB yra
The more you praise and celebrate your life, the more there is in life to celebrate.
Oprah Winfrey
Mano laisvalaikis