Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 5

Na, reikia biškelį atgaivint temą, boružė
user posted image
realiai raudona spalva tamsesnė, ryškesnė, vakare fotkinta, nelabai kokybiška foto gavosi

OJE, tavo žaisliukai žiauriai mieli, ypač kulverstukas wub.gif
Atsakyti
ooo kokia fainulka wub.gif man tavo darbai tokie skanus ir dailus drinks_cheers.gif
aciu aciu ...
Man dabar kazkoks vasaros sezonas, tai namie baldus mieliau noris dazyt nei nert ax.gif
Nors va mucinu lele doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2015 05 04, 18:42)
ooo kokia fainulka  wub.gif  man tavo darbai tokie skanus ir dailus  drinks_cheers.gif 
aciu aciu ...
Man dabar kazkoks vasaros sezonas, tai namie baldus mieliau noris dazyt nei nert  ax.gif
Nors va mucinu lele  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ačiū 4u.gif
Man irgi tas pats, dabar kai orai atšilę, darbų daugiau atsirado, reikės virtuvę ir laiptų aikštelę persidažyt, bet dar esu triušį pažadėjus dovanų, galvą jau nunėriau biggrin.gif
Atsakyti
lauksim triusio biggrin.gif gali aisku ir virtuve parodyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2015 05 04, 20:10)
lauksim triusio biggrin.gif  gali aisku ir virtuve parodyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kai perdažysiu, kodėl gi ne biggrin.gif Triušis balerina bus, jau rodytas, tik pilkos spalvos
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 04, 21:31)
Kai perdažysiu, kodėl gi ne biggrin.gif Triušis balerina bus, jau rodytas, tik pilkos spalvos

tai naujoj virtuvej turesi paveiksluot biggrin.gif biggrin.gif as tau galesiu kazka ant savo naujo komodo nuciakint biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
oo koks zuikis sau tupi ir tyli wink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir kaip fainai kad virbalais .. kodel as nemoku ir man nesigauna bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Koks fainuolis thumbup.gif ypac su skrybeliuku gerai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Dvi, gražuolis zuikis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(E.M. @ 2015 05 11, 22:37)
Dvi, gražuolis zuikis  thumbup.gif

bet ir gerai pakainuojantis tooks biggrin.gif
Atsakyti
mano megztas paprastutis katinukas... vienas megiamiausiu vaiko zaislu wub.gif

user posted image
Atsakyti