Ketvirta tema cia
Sveikutes nerejos, mezgejos .. Gryztam i nauja tema
QUOTE(OJE @ 2015 02 12, 02:24)
maza ?! baik.. cia mano PATI dydziausia net visi 26 cm jei gerai pamenu ir 822g vat ... maze bande apkabinti O tu nerk, nebesinesiok
Ups.. Kadangi tavo zaisliukai nedideli, pamaniau kad ir avyte panasiai, per telefona tiek beiziurejau
QUOTE(OJE @ 2015 02 19, 20:04)
Mielas koks Apie dydi nieko nebesakysiu As vakar nusipirkau siuvinejimo siulu avies nosiai issiuvinet, turejau is anksciau, ale dingo kaip i vandeni, tai dabar pabaigsiu galu gale. Ir ta vienaantakini angry birda reik uzbaigt
nu matai ne visai miniukai mano .. arkliukas aisku mazulelis 10cm
As dabar uzmaciau, kad aplamai akis issiuvineja ir po to prisiuna prie zaislo .. galvoju reikia pabandyti gal ... nors prikolnu akyciu dabar uzsipirkus , kaip ir ner reikalo
Noriu zguto ... bet nesuprantu as ten nieko .. galvoju aj gal koki meskiuka geriau.. nors vakar cia tokia ilgakakle pradejau ir aviu banda laukia
O tu rodyk ... man ziauriai grazus tavo zaislai ***** butum tu Fb - pasikalbet nors galima butu
As dabar uzmaciau, kad aplamai akis issiuvineja ir po to prisiuna prie zaislo .. galvoju reikia pabandyti gal ... nors prikolnu akyciu dabar uzsipirkus , kaip ir ner reikalo
Noriu zguto ... bet nesuprantu as ten nieko .. galvoju aj gal koki meskiuka geriau.. nors vakar cia tokia ilgakakle pradejau ir aviu banda laukia
O tu rodyk ... man ziauriai grazus tavo zaislai ***** butum tu Fb - pasikalbet nors galima butu
QUOTE(OJE @ 2015 02 21, 12:42)
nu matai ne visai miniukai mano .. arkliukas aisku mazulelis 10cm
Sakykit, o kur tas akytes perkat? Turiu jau 3 poras galvu kunu ranku nunertu, belieka pagrindinis darbas viska sujungti ir veidukus "nupiesti".. iki siol karoliukus akytem naudodavau arba tas klijuojamas akis, bet ne tas..
QUOTE(sannda @ 2015 02 21, 16:59)
Sakykit, o kur tas akytes perkat? Turiu jau 3 poras galvu kunu ranku nunertu, belieka pagrindinis darbas viska sujungti ir veidukus "nupiesti".. iki siol karoliukus akytem naudodavau arba tas klijuojamas akis, bet ne tas..
Sannda - bet ziurint kokio stiliaus noris
As naudoju VISOKIAS akis .. man pagal nuotaika, pagal stiliu ... sunkiausiai sekas naudot tas paprastas vaikiskas
Plius labai svarbu kam zaislas skirtas ... iki 3 mentu jokiu kitokiu nepatarciau ... kaip tas kurios uzsispaudzia ir uzsispaudzia taip, kad as klaida padarius ju nebegaliu su replem islupti
O pirkti galima daug kur .. va pvz.
http://www.spalvunam...14mm-10vnt.html
http://www.perlina.l.../414-akys-nosys
kitos gal turi kitu patarimu kur geriausia pirkti
Ka jau tiek turi primezgus ? jetus greiciau rodyk
QUOTE(miauksiuss @ 2015 02 21, 22:59)
As akis is uk uzsisakineju ir is vienos airiskos pardes, tai jums netiks Visur ju yra, ebay, etsy.com, reikia ziuret pagal kaina, kur geriau
dairiausi i ebay ir as nes kolkas neriu tik savo malonumui - nedaug, tai is LT siustis neapsimoka del keliu vnt, vien kiek siuntimas kainuoja Dar bandysiu apeiti kelias parduotuves, gal ka rasiu
O dabar pasirodysiu paskutiniai darbeliai:
Ir minetas trejetas, kuris laukia akiu
sannda
as tai laisvai ir be akiu apseiciau Visai gerai yra ir taip ...
as tai laisvai ir be akiu apseiciau Visai gerai yra ir taip ...
QUOTE(sannda @ 2015 02 22, 00:04)
Koks mielas meskutis O kur nepabaigti zaisliukai, vienas is ju peliukas? Kai pabaigsit, pasirodykit As vis neprisiruosiu avytes uzbaigt, guli nesusiuta, bet pirma pabaigsiu angry birda, tiek nedaug tereikia, viso labo antaki prisiut
QUOTE(miauksiuss @ 2015 02 27, 01:08)
Koks mielas meskutis O kur nepabaigti zaisliukai, vienas is ju peliukas? Kai pabaigsit, pasirodykit As vis neprisiruosiu avytes uzbaigt, guli nesusiuta, bet pirma pabaigsiu angry birda, tiek nedaug tereikia, viso labo antaki prisiut
Tai rodomės:
OJE - ziedo grozis!!!!!
QUOTE(OJE @ 2015 02 27, 13:55)
Nu
Nerealiai Ten ziedas? Per telefona nedaziuriu, matau tik superini maza vezliuka
QUOTE(sannda @ 2015 02 27, 14:20)
Kokie fainuoliai, ypac peliukas
Super