Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių namai

Apklausa: Ar esat močiutė? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(rug @ 2015 08 16, 20:42)
labai juokinga. ar į tą, kuris kasdien mane siunčia nch ir vadina dura, debile, idiote?

aš tik svajoju dingt iš šitų nekenčiamų namų

Net vaikai žino, kas ant kito sako, ant savęs pasisako tongue.gif . Taip jau yra, kad mūsų žodžiai labiausiai apibūdina mus pačius.

O kokie šansai? Dingt iš tų namų?
QUOTE(Nata* @ 2015 08 17, 12:42)
aha, tinkamės  bigsmile.gif

Atostogauji?
Aš jums pavydžiu verysad.gif . Bet į Vilnių nevažiuosiu, per toli schmoll.gif . Gal norit susitikt pajūry ax.gif ?
Atsakyti
Pernai mire tevelis. Beveik metus stovi tuscias butas. Vadinas, eiti turiu kur. Bet dukra gyvenime nepaliks namu,kur miskas, kates, seneliau, briliai, draugau, dviraciai ir Tetis. O palikt jos negaliu.. Bandziau kalbint skirtis. Jis nenori. Nu jam nepatogu smile.gif bet ir nelb isivaizduoju gyvenimo bute. Sode namuka nebent pasistatyciau . ale nu kur man. bandziau dukra kalbint, siausiasi, kad niekur is ciabeis. Mes netrukdom vienas kitam. Nesimatom. Bet sunku. Nu kelis metus gal dar palauksiu. Nezinau net. Sori uz rasliava. Telefonas kaip nori, taip raso
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2015 08 17, 22:20)
Sori uz rasliava. Telefonas kaip nori, taip raso

Užuojauta verysad.gif . Apie butą prisiminsiu, jei dukra kitąmet stos į magistrantūrą Vilniuj tongue.gif . Suprantu, kad sunku. Bet visaip būna. Statistika sako, kad tvirčiausios santuokos iš išskaičiavimo.
Dukra laukinė, kaip ir tu. Gerai. Tik, kad išmoktų pasiimt iš gyvenimo tai, ko nori 4u.gif .
Ai, rašliava tvarkoj, kol gali suprast apie ką kalba eina biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2015 08 17, 19:58)

Atostogauji?
Aš jums pavydžiu verysad.gif . Bet į Vilnių nevažiuosiu, per toli schmoll.gif . Gal norit susitikt pajūry ax.gif ?

jau buvau prie jūros. Dabar dar Kamanas aplankysim, dar gal Anykščius, ir vėl jūra, bet šįkart Nida.
Būsi kur netoli?
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2015 08 18, 00:25)
jau buvau prie jūros. Dabar dar Kamanas aplankysim, dar gal Anykščius, ir vėl jūra, bet šįkart Nida.
Būsi kur netoli?

Prie Kamanų tai visai netoli būčiau laugh.gif , dar Anykščiuose turėčiau rugsėjį būt, o pirmadienį Klaipėdoj ax.gif , bet, jaučiu, tvarkaraščius nelengva būtų suderint lotuliukas.gif .
Atsakyti
Nigdi nebuvau Anykščiuose. O kas tos kamanos- vapse neturiu supratimo
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2015 08 18, 10:28)
Prie Kamanų tai visai netoli būčiau laugh.gif , dar Anykščiuose turėčiau rugsėjį būt, o pirmadienį Klaipėdoj ax.gif , bet, jaučiu, tvarkaraščius nelengva būtų suderint lotuliukas.gif .

Nu taip ir įtariau, kad netoli kažkur gyveni biggrin.gif
Gal žinai, kas šiuo metu stovyklauja Plinkšėse, kad taip sunku kauti kambarį nakvynei?
Ar čia jau per toli nuo tavęs?

Dar kažkas minėjo, jog viena vaistinė labai įdomi, tik nepamenu katra - Akmenėj ar Ventoj ax.gif

rug, Kamanos - tai pelkė cool.gif . O Anykščiuose tai tūkstančius kartų gal buvau, netoli mano vaikystės kaimas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata*: 18 rugpjūčio 2015 - 11:41
QUOTE(Nata* @ 2015 08 18, 12:14)
Nu taip ir įtariau, kad netoli kažkur gyveni  biggrin.gif
Gal žinai, kas šiuo metu stovyklauja Plinkšėse, kad taip sunku kauti kambarį nakvynei?
Ar čia jau per toli nuo tavęs?

Dar kažkas minėjo, jog viena vaistinė labai įdomi, tik nepamenu katra - Akmenėj ar Ventoj  ax.gif

rug, Kamanos - tai pelkė  cool.gif . O Anykščiuose tai tūkstančius kartų gal buvau, netoli mano vaikystės kaimas wub.gif

Taip, aš pelkių Vanda user posted image.

Lietuvoj viskas netoli, bet nežinau, kas ten stovyklauja.

Įdomiausia vaistinė Viekšniuose, jei nori žinot tongue.gif .

Žemietė wub.gif friends.gif .
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2015 08 18, 13:01)
Taip, aš pelkių Vanda user posted image.

Lietuvoj viskas netoli, bet nežinau, kas ten stovyklauja.

Įdomiausia vaistinė Viekšniuose, jei nori žinot tongue.gif .

Žemietė wub.gif  friends.gif .

thumbup.gif lotuliukas.gif

Iki šiol aš irgi galvojau, kad netoli, na bet va, išsiruošėm į Kamanas, tai tenka nakvynės dairytis... Sostinė nelabai vietoj cool.gif

ane? wub.gif Bet ir Anykščių apylinkės plačiai nusidriekusios, tad nežinia, kaip labai žemietė . Mano kaimas - tarp Anykščių ir Kupiškio
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2015 08 18, 14:26)
Mano kaimas - tarp Anykščių ir Kupiškio

Mano kaimas tai pačiuos Anykščiuos biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2015 08 18, 20:53)

Labai labai AČIŪ už nuostabų šiltą mielą, tiesiog fantastišką susitikimą, priėmimą, superinę kavą , miela Una wub.gif
Viešnagė buvo nuostabi, kaip ir visa mūsų trumpa kelionė.
Tikrai nelabai tikėjausi susitikti, nes visur to laiko trūko, negalėjom tiksliai numatyti, kada kur būsime, tad labai džiaugiuosi, kad viską metusi atlėkei pasimatyti wub.gif

Pirmą kartą gyvai susitikome, o atrodo, lyg šimtą metų pažįstu thumbup.gif
Kai ateisi į facebook, pasisakyk biggrin.gif
Atsakyti
o as sedziu,i sm neilendu ir net nezinau kad cia kazkoks judejimas....
Atsakyti