Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių namai

Apklausa: Ar esat močiutė? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
bigsmile.gif labas, mažule. nu. p z d. užsimečiau 15 kilų. jauti... gyva. kartais. kartais leisgyvė. kartais- nemirtinga. nu žinai, pagal orus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2015 08 16, 20:17)
aj nu... tu gal laukies, kad čia parbėgai? visos čia savos...

aš tave nužudysiu už tokius briedus spam.gif . ai, užp.so viskas. kiek jau galima. diedai tokie gaidžiai. eina jie
Atsakyti
xa xa xa, tik dabar sužinojai kas yra diedai? susirask vyrą, tai bus gerai. bendrauji su diedais, tai ir gaunas š....
Atsakyti
nebežinau, kur ieškot. nekenčiu
Atsakyti
tai tavo pastovi būsena. atsigręšk į savo vyrą!
Atsakyti
labai juokinga. ar į tą, kuris kasdien mane siunčia nch ir vadina dura, debile, idiote?
Papildyta:
smile.gif nesakau, kad nenusipelniau. jau vien tai, kad moteris leidžia save žemint- daug apie ją sako, ane? vopšim, keičiam temą. nes cool.gif
Papildyta:
beje, jis prieš porą savaičių atostogavo su laima bulgarijoj smile.gif aš nepavydžiu. aš tik svajoju dingt iš šitų nekenčiamų namų
Atsakyti
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2015 08 16, 19:33)
atsigręšk į savo vyrą!
Kartais gali gręžiotis kiek nori...gyvenau su tokiu.
Bet geras irgi kelia problemų mirksiukas.gif
Šiandien PZ gimtadienis,o aš miegu visą dieną.Jis vaikus maitina ir mane glosto wub.gif Nei torto,nei dovanų,pietums-ką rado.O rado ...nieko...nes tik vakar vakare grįžom smile.gif
Atsakyti
mano nupezusio zuikio gimtadienis vakar buvo. nėr ko gręžiotis. jis nėr blogas. tiesiog. nebebrisiu į tą pačią upę. ir nėr ko diskutuot smile.gif ačiū jam, kad yra geriausias tėtis pasaulyje. o aš kaipnors..
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2015 08 16, 20:54)
ačiū jam, kad yra geriausias tėtis pasaulyje. o aš kaipnors..
vaikai išauga ir išeina, o kas tada? ... amžinos klaidos, tie patys grėbliai verysad.gif

seniai buvom susitikę, gal kada? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2015 08 17, 08:02)

seniai buvom susitikę, gal kada?  mirksiukas.gif

aha, tinkamės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2015 08 17, 11:42)
aha, tinkamės  bigsmile.gif
thumbup.gif rašykit kada ir kelinta, kad neatidėliot, o ir Lilia LT, gal prisidės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2015 08 16, 20:42)
labai juokinga. ar į tą, kuris kasdien mane siunčia nch ir vadina dura, debile, idiote?

nu blyn, visur rašai, kad jis nuostabus, o šių dalykų nerašei...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2015 08 17, 15:22)
nu blyn, visur rašai, kad jis nuostabus, o šių dalykų nerašei...sad.gif

Tu vapse gal. Gi zinai, kad jis debiloidas
Atsakyti