QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2015 07 31, 15:48)
darbo neturėjimas, diedo neturėjimas....dar mažai?.....
jeigu rimtai - gal kuom padėt galima?
o jei nerimtai - nėr diedo - mažiau problemų, nėr darbo - iš vis kokios bėdos? Darbinių bėdų tai jau tikrai tada nėra...
Daugiavaikei reikia turėti arba diedą, arba darbą, niekaip kitaip nesigauna, todėl depresiją suprantama.
QUOTE(Mili @ 2015 07 31, 18:27)
jeigu rimtai - gal kuom padėt galima?
o jei nerimtai - nėr diedo - mažiau problemų, nėr darbo - iš vis kokios bėdos? Darbinių bėdų tai jau tikrai tada nėra...
aha, juokiausi su savo 70-mete drauge-valstybė pasirūpino žmonėmis: nėra pinigų, nereik eit į parduotuvę-turi daaaug laisvo laiko sau ir vaikams....
o kuom padėt? padėkit įsidarbinti kaune arba jonavoje, kad alga nebūtų mažesnė nei 400 e...turiu bak'ą, bet dirbsiu bet ką. greitai mokausi-kaip ir visos daugiavaikės......
esu sveika (sąlyginai tokiam vyresniam amžiuj)
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2015 08 01, 09:12)
aha, juokiausi su savo 70-mete drauge-valstybė pasirūpino žmonėmis: nėra pinigų, nereik eit į parduotuvę-turi daaaug laisvo laiko sau ir vaikams....
o kuom padėt? padėkit įsidarbinti kaune arba jonavoje, kad alga nebūtų mažesnė nei 400 e...turiu bak'ą, bet dirbsiu bet ką. greitai mokausi-kaip ir visos daugiavaikės......
na, kadangi aš pusiaukelėje tarp tavo paminėtų miestų, tai pasidomėsiu aplinkui.
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2015 08 04, 09:59)
darbinuos į axempaką.....
Kas tas yr?
Buvau dingus is SM, uraganus savo gyvenime zabojau . Daug nesiplesiu, bet buvo stipriu zygdarbiu .
Noriu keist darba, gal net ir vyra, nors tas jau uzjautes mano ketinimus, susiime stipriai . Nu bus matyt. Man reik stipresnio uz save, o maniskis ko tai atsipalaidavo .
Jomajo, paziurejau brolio Linkedin, tai taip gaila saves pasidare . Trepsiu vietoj ir ne pirsto nepajudinu, kad grizt i vezes prie svajoniu. Myliu darba dabartini (Bank of Cyprus, cia keliauninkems FB paminiu ), zmones, ypatingai geros darbo valandos, arti labai nuo namu.
Pildau CV i privacia klinika ir galvoju, negi dabar cia reiktu iseit is dabartinio?
Toj klinikoj tai taip idomiai, uzsiregistravau, lietuviu klinika beje, nes reikejo skubiai po avarijos, o mano daktaras isejo i pensija, pries 2 metus . Galvojau, aha, sake bus gydytoja Ramune, tai lietuviskai kalbesiu. Nuvaziavau, jomajo, pasitiko mane tokys bernas, as lietuviskai pasisveikinau, sako, as nesuprantu lietuviskai. Rusiskai gal moki? Nu ok, moku. Laukiu gydytojos. Ateina gydytoja, sneka angliskai, galvoju, gal ta Ramune kazka sumaise? Nea, ziuriu, ne Ramune gydytoja. Corina, lenke lyg. Bet tai profesine anglu kalba, vaikeliukai mieli, as jai sakau kazka, tai jin man tik palinkcioja ir pakartoja. Idomus jausmas, vienok.
Bet jei ten kokie 3 zmones i diena ateina, tai koks cia suda progresavimas ? Tik kad del CV...
Nu zodziu, nikaip negerai
QUOTE(Kuzia @ 2015 08 08, 14:51)
Noriu keist darba, gal net ir vyra, nors tas jau uzjautes mano ketinimus, susiime stipriai . Nu bus matyt. Man reik stipresnio uz save, o maniskis ko tai atsipalaidavo .
panaši situacija. darbą pakeičiau. vyras mano ketinimų nejaučia, nors tų ketinimų tik užuomazgos. sėdžiu aklavatėj, kaip niekad nežinau ką šiuo atveju daryt. noriu, kad vyras būtų stipresnis už mane, bet....
QUOTE(Kuzia @ 2015 08 08, 15:51)
Kas tas yr?
Buvau dingus is SM, uraganus savo gyvenime zabojau . Daug nesiplesiu, bet buvo stipriu zygdarbiu .
Jomajo, paziurejau brolio Linkedin, tai taip gaila saves pasidare . Trepsiu vietoj ir ne pirsto nepajudinu, kad grizt i vezes prie svajoniu. Myliu darba dabartini (Bank of Cyprus, cia keliauninkems FB paminiu ), zmones, ypatingai geros darbo valandos, arti labai nuo namu.
Pildau CV i privacia klinika ir galvoju, negi dabar cia reiktu iseit is dabartinio?
Toj klinikoj tai taip idomiai, uzsiregistravau, lietuviu klinika beje, nes reikejo skubiai po avarijos, o mano daktaras isejo i pensija, pries 2 metus . Galvojau, aha, sake bus gydytoja Ramune, tai lietuviskai kalbesiu. Nuvaziavau, jomajo, pasitiko mane tokys bernas, as lietuviskai pasisveikinau, sako, as nesuprantu lietuviskai. Rusiskai gal moki? Nu ok, moku. Laukiu gydytojos. Ateina gydytoja, sneka angliskai, galvoju, gal ta Ramune kazka sumaise? Nea, ziuriu, ne Ramune gydytoja. Corina, lenke lyg. Bet tai profesine anglu kalba, vaikeliukai mieli, as jai sakau kazka, tai jin man tik palinkcioja ir pakartoja. Idomus jausmas, vienok.
Bet jei ten kokie 3 zmones i diena ateina, tai koks cia suda progresavimas ? Tik kad del CV...
achempake siuva maišus trąšom ir kitiem biriem produktam. na tokie plastmasiniai dideli maišai. būna labai dideli, būna normalaus didumo. darbas stovimas, operacinis....
gal tu nekeisk vyro...tegu tempiasi. nes kiti vis tiek bus per prasti...
arden, mano vyras buvo per silpnas man. dabar esu viena. nes neatsiranda tokio drąsuolio ne tik prie mano stiprumo, bet dar ir prie 5 vaikų....
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2015 08 09, 08:30)
mano vyras buvo per silpnas man. dabar esu viena. nes neatsiranda tokio drąsuolio ne tik prie mano stiprumo, bet dar ir prie 5 vaikų....
dabar blogiau nei buvo su vyru?
gi buvo kažkoks draugas ar painioju kažką?
QUOTE(arden @ 2015 08 09, 09:45)
dabar esu viena...viena su savo vaikais....draugas jau seniai išgrūstas, nes pasirodė apgavikas-per kelis mėnesius paaiškėjo jo priklausomybė, kurią pradžioj sugebėjo paslėpti....
tokio drąsuolio 5 vaikams ir crazy moteriškei neatsiranda. ta prasme atsiranda tik kokie paribiniai/užribiniai....rimtų nėra...rimti, kokie man reikalingi, dažniausiai išsigasta mano kasdienybės....o ir išgyventi sunku....nagais ir dantimis reikia kabintis....iki kraujų.....va kokia realybė
QUOTE(Kuzia @ 2015 08 08, 14:51)
dėl vyro nepatarsiu, tau geriau matyt, bet jei jis susiėmė, reiškia tu jam esi svarbi ir brangi, gal verta palaukt ir pažiūrėt ant kiek?
Nemesk kelio dėl takelio...geriau susižinok apie tą kliniką ir tada mastyk Bet ir pati tai žinai, tu juk šaunuolė pas mus, atrinksi pelus nuo grūdų
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2015 08 09, 08:30)
achempake siuva maišus trąšom ir kitiem biriem produktam. na tokie plastmasiniai dideli maišai. būna labai dideli, būna normalaus didumo. darbas stovimas, operacinis....
nu jo...bet čia gi laikinai, kol nerasi sau darbą pagal specialybę