Sveikos
Ir naujokei - labas
Sakot priprantama prie to "nenormalaus" dėmesio?
Aš jį gaudama jaučiuosi lygiai taip pat kaip spinduliukėa nupasakojo.... o man jau kaip ir turėtų būti nebe naujiena...
Sveika, naujoke
Aš tai nepripratau ir jei tik turėjau progą, ką nors pasakydavau, kovojau už laisvą kvėpavimą LT žemėje. Kai netikėtai išvažiavau už kalnų,jūrų marių devynių ir pirmą kartą pasakiau, kad turiu trys ir mane padėjo sveikinti, patys teisintis kodėl dar tik vieną turi, tai pasijaučiau keistai. Kai susilaukiau ketvirto ir mane sveikino, džiaugėsi visai svetimi žmonės, aš jau buvau apšilusi kojas šalyje ir žinojau, kad čia normalu turėti 3-5 vaikus. Tik ką tik vedusios šeimos turi vieną ar dar nieko, bet pagyvenusios apie 10 metų, pasiberia sau vieną paskui kitą 3-5 ir daugiau. Tik filmuose vaikų neturi, o realybėje kitaip, daug daugiau šeimos gausios, nei negausios. Ir gražiausia, kad padeda vieni kitiems, pasakojasi savo džiaugsmus ir tai visai svetimi žmonės
Aš tai nepripratau ir jei tik turėjau progą, ką nors pasakydavau, kovojau už laisvą kvėpavimą LT žemėje. Kai netikėtai išvažiavau už kalnų,jūrų marių devynių ir pirmą kartą pasakiau, kad turiu trys ir mane padėjo sveikinti, patys teisintis kodėl dar tik vieną turi, tai pasijaučiau keistai. Kai susilaukiau ketvirto ir mane sveikino, džiaugėsi visai svetimi žmonės, aš jau buvau apšilusi kojas šalyje ir žinojau, kad čia normalu turėti 3-5 vaikus. Tik ką tik vedusios šeimos turi vieną ar dar nieko, bet pagyvenusios apie 10 metų, pasiberia sau vieną paskui kitą 3-5 ir daugiau. Tik filmuose vaikų neturi, o realybėje kitaip, daug daugiau šeimos gausios, nei negausios. Ir gražiausia, kad padeda vieni kitiems, pasakojasi savo džiaugsmus ir tai visai svetimi žmonės
Aš ir įkišiu trigrašį Sveikos
Mes su vyru dar save jaunais laikome, man 31, vyrui 32. Vaikučių 3.
"Suneštinė" mūsų šeima. Viena mano, vena vyro ir mažiukas bendras.
Vyro vyriausiajai beveik 11 jau.
Aš nuoširdžiai nematau jokių nusistebėjimų aplinkoje ar kreivų žvilgsnių Gal dė to, kad pati į svetimus nekreipiu dėmesio.
Mes su vyru dar save jaunais laikome, man 31, vyrui 32. Vaikučių 3.
"Suneštinė" mūsų šeima. Viena mano, vena vyro ir mažiukas bendras.
Vyro vyriausiajai beveik 11 jau.
Aš nuoširdžiai nematau jokių nusistebėjimų aplinkoje ar kreivų žvilgsnių Gal dė to, kad pati į svetimus nekreipiu dėmesio.
Sveiki
sakau gal dar viena daugiavaikė tilptų pas jus? Kaip kad ,,muitinė" sakė, manyčiau pritapčiau, nes pati esu ,,aštri" - turiu savo nuomone, nebijau jos reikštis ir jau nusibodo kaip SM ,,jautruolės" reaguoja
tik iš kart klausiu - ar ir FB tema yra? nes jei čia plepu plepu, o FB tik kai kurios priimamos plepu plepu tai būna toks... ai ne fainai toms, kurios tik SM dalyvauti gali...
sakau gal dar viena daugiavaikė tilptų pas jus? Kaip kad ,,muitinė" sakė, manyčiau pritapčiau, nes pati esu ,,aštri" - turiu savo nuomone, nebijau jos reikštis ir jau nusibodo kaip SM ,,jautruolės" reaguoja
tik iš kart klausiu - ar ir FB tema yra? nes jei čia plepu plepu, o FB tik kai kurios priimamos plepu plepu tai būna toks... ai ne fainai toms, kurios tik SM dalyvauti gali...
Muitinė sako, muitinė žino
Aptylo daugiavaikės su visam Ir SM, ir FB
QUOTE(Sauramo @ 2015 07 29, 16:33)
Nebūtų daugiavaikės, turi ką veikt. Ypač vasarą, kai vaikams atostogos .
QUOTE(_una_ @ 2015 07 29, 22:05)
Nebūtų daugiavaikės, turi ką veikt. Ypač vasarą, kai vaikams atostogos .
Tai, kad anksčiau ir vasaros atostogos nesustabdydavo kalbų
Neaptilo.Tik mano netas sode prastas.O ir megzt nemoku
Užveskit aktualią temą,pamatysit,kai sulėks visos
QUOTE(Germinė @ 2015 07 30, 12:16)
Neaptilo.Tik mano netas sode prastas.O ir megzt nemoku
o kas būtų aktuali tema?
gal ir gerai kai megzt nemoki - čia tik dar vienas nuprotėjimas, bent jau man - kai užsikabliuoji tai už SM pikčiau.
o aš į savo sodą jau dvi savaitės kaip nenusileidžiu - aukštai po to kopti ir šiaip ne mano vasara...
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2015 07 31, 08:57)
aš panirus depresuchoj...
kas atsitiko??? Šviežio kraujo padavė sveika prisijungus tik kažkaip muitinė lengvai praleido, užkalbėjai
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2015 07 31, 08:57)
aš panirus depresuchoj...
STRESSED is kitos pusės paskaityk ir gausi vaistų pavadinimą
o jei rimtai - kokios bėdos? šiaip jau gi mes daugiavaikės neturim kada į tokius reikalus panirt....