Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių namai

Apklausa: Ar esat močiutė? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(poeme @ 2015 05 21, 12:27)
Sveikos visos  wub.gif

Kuzyte ar gali prasitrinti až?  4u.gif Labai reikia konsultacijos............  4u.gif

Ok, istrinsiu viena, jei dar yra reikalas laugh.gif
Nepamaciau anksciau huh.gif
Atsakyti
pas zuikulį gimė erikas! svoris 4420
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sugrįžimas*: 21 birželio 2015 - 23:09
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2015 06 21, 23:40)

koooks didelis bernaitis wub.gif
Atsakyti
Ar priimsit tryju sesyciu mamyte? Ar ne cia pataikiau?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spinduliukėa @ 2015 06 30, 21:37)
Ar priimsit tryju sesyciu mamyte? Ar ne cia pataikiau?biggrin.gif
Esu temos muitinė ax.gif Prisistatyk:ūgis,svoris,metai,foto anfas ir toples,vyro kredito kortelių numeriai wink.gif
Priimam visas daugiavaikes-smagu,kai įsilieja šviežio kraujo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2015 06 30, 23:43)
Esu temos muitinė  ax.gif Prisistatyk:ūgis,svoris,metai,foto anfas ir toples,vyro kredito kortelių numeriai wink.gif
Priimam visas daugiavaikes-smagu,kai įsilieja šviežio kraujo  4u.gif

Hmm kaip cia prisistacius dabar biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mes jau gan dideles dvi mergytes 4m ir 2.7m. Viena mano,o dvi vyro is pirmos santuokos. Na mes nevede,bet man vyras graziau skamba. Ju mama juos paliko . pries 2metus. Kartu esame jau virs metu.. ax.gif Esam jauni 23m biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Apie viska cia galima sneketis? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2015 06 21, 23:40)

Vaje, zuikulis smarkuolis wub.gif . Sveikinimai!

QUOTE(spinduliukėa @ 2015 07 01, 09:05)
Apie viska cia galima sneketis? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveika. Šnekėtis galima tikrai apie viską 4u.gif . Tik žinok, čia pilna senų tarkų, kurios gali nubrozdint, daugiavaikės ne pūkinės tongue.gif . Greiti žmonės esat, jau trys vaikiukai. Ar vyro dukra iš pirmos santuokos su jumis gyvena?
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2015 07 01, 11:03)
Vaje, zuikulis smarkuolis wub.gif . Sveikinimai!
Sveika. Šnekėtis galima tikrai apie viską 4u.gif . Tik žinok, čia pilna senų tarkų, kurios gali nubrozdint, daugiavaikės ne pūkinės tongue.gif . Greiti žmonės esat, jau trys vaikiukai. Ar vyro dukra iš pirmos santuokos su jumis gyvena?

Taip vyro dvi dukrytes gyvena kartu smile.gif Visi kartu gyvenam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spinduliukėa @ 2015 07 01, 08:05)
dvi mergytes 4m ir 2.7m. Viena mano,o dvi vyro
Dvynės?
Na,jauniems lengviau vaikus auginti mirksiukas.gif Kiek supratau,bendras lelius pakeliui?
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2015 07 02, 09:42)
Dvynės?
Na,jauniems lengviau vaikus auginti  mirksiukas.gif Kiek supratau,bendras lelius pakeliui?

oi ne ne net planuose nera.. Trys vaikai jau ir taip... Ne nedvynes maniske dukra 4m o vyro is pirmos sanduokos dvi dukros vienai 4m kitai 2 su virsum. Na net nezinau ar cia lengviau.. Kitu zmoniu poziuris labai jau zudo... Turejom pirmas rimtas atostogas prie juros. Kas paziuri kaip i durnelius. O kas isvis demesio nekreipia.. Viena pagyvenus moteriske sako oi dieve dieve tokie jauni tiek vaiku. Patylejau galvoju jetau,kad tu zinotum.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Dar nesam jokie asocialus normali seima. Vikai tikrai tvarkyngi.. O atrodo padarem cia koki nusikaltinma biggrin.gif Sunku man labai dar prie to priprast viesumoje .
Atsakyti
priprasi thumbup.gif clap_1.gif bis.gif po to kaifuosi nuo dėmesio pas mane 5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sugrįžimas*: 03 liepos 2015 - 13:47
QUOTE(spinduliukėa @ 2015 07 02, 12:17)
oi ne ne net planuose nera.. Trys vaikai jau ir taip... Ne nedvynes maniske dukra 4m o vyro is pirmos sanduokos dvi dukros vienai 4m kitai 2 su virsum. Na net nezinau ar cia lengviau.. Kitu zmoniu poziuris labai jau zudo... Turejom pirmas rimtas atostogas prie juros. Kas paziuri kaip i durnelius. O kas isvis demesio nekreipia.. Viena pagyvenus moteriske sako oi dieve dieve tokie jauni tiek vaiku. Patylejau galvoju jetau,kad tu zinotum.... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Dar nesam jokie asocialus normali seima. Vikai tikrai tvarkyngi.. O atrodo padarem cia koki nusikaltinma biggrin.gif  Sunku man labai dar prie to priprast viesumoje .

priprasi mirksiukas.gif as 4kart tapsiu mama tai ne ka geriau pasaliniai reaguoja, man 29m blush2.gif
Atsakyti