Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių namai

Apklausa: Ar esat močiutė? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(*zuikulis* @ 2015 05 08, 09:04)
sveikutes,nu jo ,temuke apmirus smile.gif

Zuikuli, tokį gražų straipsnį apie jūsų nuostabią šeimą perskaičiau. Ir nuotrauka puiki <3
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2015 05 08, 14:27)
Zuikuli,  tokį gražų straipsnį apie jūsų nuostabią šeimą perskaičiau. Ir nuotrauka puiki <3

Kur skaitei? Aš irgi noriu paskaityti apie šitą nuostabią šeimyną. Zuikuli, seniai nesirodei, kaip begyvi?
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2015 05 08, 16:49)
Kur skaitei? Aš irgi noriu paskaityti apie šitą nuostabią šeimyną. Zuikuli, seniai nesirodei, kaip begyvi?

Rodos uzvakar Delfyje. Ten naujienos grazios zuikulio seimoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2015 05 08, 17:57)
Rodos uzvakar Delfyje. Ten naujienos grazios zuikulio seimoje  wub.gif

Neradau verysad.gif . Gal gali įmest nuorodą į až?
Atsakyti
čia, una.
Atsakyti
Ačiū aciuks.gif . Kokia šaunuolė wub.gif !
Atsakyti
Privet.

Griztant prie temos -
Pirkau nauja skalbykle dziovykle. Va tokia . Tai dabar kai sene islaidau i pensija, galiu pakomentuot naujoviskas. Tikrai nuosirdziai nesuprantu, kas gali nepatikt 2 in 1 huh.gif . Aisku, yra niuansas del laiko galbut. Bet man vien jau, kad perkraut is vieno daikto i kita skalbiniu nereikia, kaip ir nusveria tai.
Nerealu. Fantastika. Tobulai sugalvota. Jeigu kam nors dar kiltu klausimas, tai zinokit nezinau. As asmeniskai tai tik uz 2 in 1. Pirkciau ir vel tokia, net jei tureciau daug vietos rolleyes.gif .
Todel grauztis, kad vietos nera, arba nesamoningai kabint palubin. O ir suma isleidziama 2 aparatams didesne nei vienam, greiciausiai.

Paskaiciau apie zuikuli wub.gif .

Kur mentas? Maciau, paskendusi moralinese lomkese cool.gif lotuliukas.gif . Ateik, mentas, pasipasakot. Arba geriau nereikia, bu tikrai dar is darbo iseisi doh.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Kuzia as cia,kaip visad,viskas norma pas man,laikynai mazino darbo dienu iki vienos doh.gif kad islyginti pajamas,o siaip viskas posenovei... laukiam deduko i svecius leksim i ambasada su vyru konfirencijai apie autizma,ir ka galima issireikalaut is mokyklu ( nes musu mokykla atsiputus,nesugeba net logopedinio p[atikrinimo karta i metus parupint).Nerimauju del dukros draugysciu. Pries kelias dienas gavomk laiska kad musu namas parduotas ir turim issikelt,tai cia vel tokie buitiniai rupesteliai.... ;D kaip tu? ir pas tave? parasyk man i privata ar fb,man jau nesmagu tave kalbint,nes jau kaip dele prisisiurbiau ir klausineju pastoviai visko
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2015 05 15, 09:26)
Kuzia as cia,kaip visad,viskas norma pas man,laikynai mazino darbo dienu iki vienos  doh.gif  kad islyginti pajamas,o siaip viskas posenovei... laukiam deduko i svecius leksim i ambasada su vyru konfirencijai apie autizma,ir ka galima issireikalaut is mokyklu ( nes musu mokykla atsiputus,nesugeba net logopedinio p[atikrinimo karta i metus parupint).Nerimauju del dukros draugysciu. Pries kelias dienas gavomk laiska kad musu namas parduotas ir turim issikelt,tai cia vel tokie buitiniai rupesteliai.... ;D kaip tu? ir pas tave? parasyk man i privata ar fb,man jau nesmagu tave kalbint,nes jau kaip dele prisisiurbiau ir klausineju pastoviai visko
Jei galit ir yra galimybes, būtinai nereikalaukit pagalbos savo berniukams.
O kokios problemos pas Ieva?
Turit ką nusižiūrėję iš busto?
Atsakyti
Nataliuncik su Eva tai siaip kolkas labai dideliu bedu nera,bet nepatinka man jos viena draugyste.Ta ikmergaite tai visai gera,ir mokosi gerai,jai jokiu prieskaitu.Bet maniske labai sudetingo charaDaugiau su nieko nedraugaus.Uzkliuna kad tai mergytei leidzia dazytis ( mano Evos bendraamze).As saviskiai nu niekaip negaliu isaiskint kodel jai negalima o anai galima,kodel \evai negalima aukstakulniu,o tai galima. Tai tokios ir bedeles... O su bernais,tai cia issireikalaus be sansu,mes cia jau taip supykom,kad iki teismo mastom eit. O del buto,tai ziurinejam varjantus kur cia keltis,kolkas dar niekas neaisku,na bet turim 2 menesius,aisku nekas bet ziuresim,kolkas labai nestresuoju
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2015 05 15, 08:30)
Nataliuncik su Eva tai siaip kolkas labai dideliu bedu nera,bet nepatinka man jos viena draugyste.Ta ikmergaite tai visai gera,ir mokosi gerai,jai jokiu prieskaitu.Bet maniske labai sudetingo charaDaugiau su nieko nedraugaus.Uzkliuna kad tai mergytei leidzia dazytis ( mano Evos bendraamze).As saviskiai nu niekaip negaliu isaiskint kodel jai negalima o anai galima,kodel \evai negalima aukstakulniu,o tai galima. Tai tokios ir bedeles... O su bernais,tai cia issireikalaus be sansu,mes cia jau taip supykom,kad iki teismo mastom eit. O del buto,tai ziurinejam varjantus kur cia keltis,kolkas dar niekas neaisku,na bet turim 2 menesius,aisku nekas bet ziuresim,kolkas labai nestresuoju

Ojaj kiek cia dabar parasyciau, bet dabar laiko nera, o paskui turbut griusiu negyva.
Bet jei nebeatsiliepsiu, primink:
1. Dazytis leisk. Je prminsi, pasakysiu kodel. Jei drausi, noret nenustos.
2. Varianta del issikeldinimo.
3. Padiskutuosim teigini ar tikrai visuomet apsimoka dirbt, kaip kad maciau, kad buvo kazkur tau pasakyta doh.gif lotuliukas.gif .

Max 1 punkta i diena lotuliukas.gif .

O as tai ka, po biskiuka up up up...
Atsakyti
Sveikos visos wub.gif

Kuzyte ar gali prasitrinti až? 4u.gif Labai reikia konsultacijos............ 4u.gif
Atsakyti