Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių namai

Apklausa: Ar esat močiutė? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(mentas @ 2015 02 25, 18:23)
UNA dziaugiuos,juolab kad laiko ir seimai liks per akis nes dirbsiu tik 1-2 dienas per sav,na neskaitant kai ka pavaduot gal reikes wink.gif

Tai čia jau tobulas variantas, sėkmės kuo didžiausios pradžioje, kol priprasi, o paskui ir taip bus gerai bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2015 02 25, 17:01)

o as nuo pirmadienio einu dirbt... bijau kaip velnio,bet reikia pagaliau judet... blush2.gif
Sveikinimai 4u.gif o grafikas visai idealus thumbup.gif
Atsakyti
zinot,kai yra gerai buna vienas niuansas -norisi dar geriau ;D
Atsakyti
Mentas, dziaugiuosi uz tave oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2015 02 25, 18:01)
as pirkau vien del erdves,nors pas mane namas o ne butas,bet as taip megstu erdve,ir visada esu uz minimuma daiktu ar baldu. Nors aisku visur zaislai metosi, knygos,vaikus zurnalai-darbeliai... bet cia kaip mano mama sako -seiminine tvarkinga betvarke....

sugrizimas o kaip suprast slapta mociute?  ax.gif

o as nuo pirmadienio einu dirbt... bijau kaip velnio,bet reikia pagaliau judet... blush2.gif

turiu anūką, bet jis gyvena ispanijoj, su mūsų puse nekontaktuoja jokiais būdais... tai kaip turiu kaip ir neturiu.....

beje, apklausoj gaunasi, kad aš vienintelė močiutė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2015 03 05, 15:40)
apklausoj gaunasi, kad aš vienintelė močiutė biggrin.gif
Turiu anūką,kuris nėra mano anūkas.Bet tai netrukdo mums vienas kitą mylėti.Aš jo tutė wub.gif
Atsakyti
kuzia aciu,bet darbas toks biski ne v temu blush2.gif ir dabar del to namie kas dien rejames,nors santykiai ir iki tol buvo gan itempti,o dabar i ugni tokio alejaus dasipile kad ojej unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2015 03 07, 21:47)
kuzia aciu,bet darbas toks biski ne v temu  blush2.gif  ir dabar del to namie kas dien rejames,nors santykiai ir iki tol buvo gan itempti,o dabar i ugni tokio alejaus dasipile kad ojej unsure.gif

Pasakok smoke.gif
Atsakyti
kuzia nelabai yra ka pasakot... dirbu privacioj klinikoj,tad anglu kalbos nenauduoju deja visai,tik lt,ru,pl. Zodziu dirbu uz sekretore is uz phlebotomist. Ir salyga buvo kad buciau self employed.Taremes 2 dienom,o ziuriu biskiuka daugiau,bet as kai cereris tai man irgi nelabai,nes finansiskai einu i minusa,o ne i pliusa.
Atsakyti
vov kokiais cia tempais pasnekesiai varo...nespeju ir skaityt... kur visos dingusios? kaip sekasi?
Atsakyti
viskas čia čiki...gi fb tūno
Atsakyti
sveikutes,nu jo ,temuke apmirus smile.gif
Atsakyti