Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Kauno nuotakos

QUOTE(rootha @ 2015 04 17, 19:21)
mes imam iš Liramtos, kiek atmenu tavo vestuvės anksčiau, tad žiūrėkit pagarbiai su paviljonu, kad man dar graži per šventę būtų, nes jei iš ten pat ims, tai jie tą pačią ir jums duos ir mums blush2.gif

Nu tai jau stengsimes mirksiukas.gif as dar nesu garantuota ar tikrai is ten aisku, bet suzinosim vasara, nes reikes pries vestuves kaip supratau susimoketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 04 17, 23:40)
Nu tai jau stengsimes  mirksiukas.gif as dar nesu garantuota ar tikrai is ten aisku, bet suzinosim vasara, nes reikes pries vestuves kaip supratau susimoketi smile.gif

o kokia kaina susitaret? ir ar nedaret sutarties? g.gif žinokit aš turbūt esu bridezillas, nes iš visų prašau sutarčių ir lb spaudžiu, kad būtų atsakomybė iš jų pusės. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 04 17, 21:02)
o suknyte seniai uzsakyta, kad parvestu pagal mano dydi, issirinkau pas daiva, aciu, kad pranesei apie ja  4u.gif

Ania? bigsmile.gif Nu, super thumbup.gif Aišku, cekava kokią išsirinkai??? ax.gif Smagu, kad informacija buvo naudinga mirksiukas.gif
QUOTE(rootha @ 2015 04 18, 09:19)
žinokit aš turbūt esu bridezillas, nes iš visų prašau sutarčių ir lb spaudžiu, kad būtų atsakomybė iš jų pusės. blush2.gif

Uoj, tai yra labai gerai - siekti aiškių sutarčių smile.gif Manau, braidzilomis būna tos, kurios aiškiai nepasirašo sutarčių, o po visko jau tada putojasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grafee`: 18 balandžio 2015 - 10:56
QUOTE(Grafee` @ 2015 04 18, 10:55)
Ania? bigsmile.gif  Nu, super thumbup.gif  Aišku, cekava kokią išsirinkai??? ax.gif  Smagu, kad informacija buvo naudinga mirksiukas.gif

Uoj, tai yra labai gerai -  siekti aiškių sutarčių smile.gif Manau, braidzilomis būna tos, kurios aiškiai nepasirašo sutarčių, o po visko jau tada putojasi biggrin.gif

na suknyte paprasta, bet tikrai graži, svarbiausia, kad aš su ja patogiai jaučiuos blush2.gif

man geriau turėt sutartį ir poto plėšyt akis, jei kažko neįvykdys... bet lb tikiuos, kad visi bus geranoriški ir nepridirbs liaupsiu per mano didžiąją šventę.

Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 04 18, 10:19)
o kokia kaina susitaret? ir ar nedaret sutarties? g.gif  žinokit aš turbūt esu bridezillas, nes iš visų prašau sutarčių ir lb spaudžiu, kad būtų atsakomybė iš jų pusės. blush2.gif

jei neklystu €700 g.gif cia 9m x 9m dydzio smile.gif Jusu tokia pat?
Su jais tiesiogiai nesiraseme nieko, as nesu 100% garantuota kad cia is liramtos, bet tokia nuojauta turiu, nes ir kedes tokios pat ir nuotrauka berods musu maisto tiekejo pasiulyme buvo tokia pati kaip ir liramtos pasiulyme kuri dar seniau buvau gavus biggrin.gif
Atsakyti
O gal galėtumėte kažką rekomenduoti užkandžių užsakymui? 4u.gif Neteko naudotis tokiomis paslaugomis, siūlančių rasti galima, bet taip norėtųsi, kad nenuviltų.
O gal kažkas planuojate irgi tik santuokos registraciją civilinės metrikacijos skyriuje, galvoju, jei susirinktų norintys pasveikinti, reiktų pamąstyti apie taurių pakėlimą, įdomu kaip ten tokie dalykai vyksta, viskas vietoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 04 19, 00:23)
jei neklystu €700 g.gif cia 9m x 9m dydzio smile.gif Jusu tokia pat?

oj ne tada ne tapti, musu 6*9, kaina 1400lt buvo sutarta.
QUOTE(linutiaaa @ 2015 04 19, 14:08)
O gal galėtumėte kažką rekomenduoti užkandžių užsakymui? 4u.gif Neteko naudotis tokiomis paslaugomis, siūlančių rasti galima, bet taip norėtųsi, kad nenuviltų.
O gal kažkas planuojate irgi tik santuokos registraciją civilinės metrikacijos skyriuje, galvoju, jei susirinktų norintys pasveikinti, reiktų pamąstyti apie taurių pakėlimą, įdomu kaip ten tokie dalykai vyksta, viskas vietoje g.gif

o kokių užkandžių Jūs norite?
nuvažiuokite kurį šeštadienį prie rotušės ir pamatysit kaip viskas vyksta... tiesiog išeina jaunieji iš cmb, paskambina varpu, pasidaro kelias foto ir pasitraukia toleliau, ten juos sveikina susirinkusieji, o jaunieji vaisina sampanu ir uzkandziais, viskas lb paprasta, tik pagal ideja viesosiose vietose alkoholi vartoti draudžiama, bet ten niekas nekreipia demesio, vienintelis CMB prasymas, nepalikti tuščių buteliu ir šiukšlių po savęs. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2015 04 19, 15:08)

Jei ieskot vieno kasnio uzkandziu vaisems, tai rekomenduoju "Uzkandziai jusu sventei Kaune", ir kainos geros ir labai skanu smile.gif
O del vaisiu po ceremonijos, tai musu santuoka bus CMB (tik ne Rotusej, o Raudondvari), tai ten leidzia ju kieme vaises, tai nusisamdeme padaveja, kurie turi ir taures, padeklus ir stala, jie panesios gerimus, pavaisins visus sampanu ir uzkandziais, isivaizduoju 30-45min uztruks smile.gif
Atsakyti
[quote=rootha,2015 03 30, 11:39]
sveika, prisijungus, gal placiau apie save papasakok, ka jau esat pasidare, ko truksta dar? 4u.gif
Papildyta:

Vestuves planuojame tik kita pavasari. Tai dar perdaug niekur neskubame. Dabar vis svarstome kokio dydzio vestuves daryti? Paciu artimiausiu giminaiciu susidarytu koks 20. Draugu ir pazistamu, su kuriais bendraujame, turime daug. Norisi juos visus pasikviesti. Tai dabar ir svarstome ar daryti restorane vakariene tik su giminaiciais, ar vestuves sodyboje, pasikvieciant gimine ir draugus. Kol siuo klausimu neapsisprendeme, negalime nieko planuotis toliau. O kaip jus darete? Nuo ko pradejote planuoti?
Atsakyti
QUOTE(elgeee @ 2015 04 24, 17:55)
Vestuves planuojame tik kita pavasari. Tai dar perdaug niekur neskubame. Dabar vis svarstome kokio dydzio vestuves daryti? Paciu artimiausiu giminaiciu susidarytu koks 20. Draugu ir pazistamu, su kuriais bendraujame, turime daug. Norisi juos visus pasikviesti. Tai dabar ir svarstome ar daryti restorane vakariene tik su giminaiciais, ar  vestuves sodyboje, pasikvieciant gimine ir draugus. Kol siuo klausimu neapsisprendeme, negalime nieko planuotis toliau. O kaip jus darete? Nuo ko pradejote planuoti?

nezinau kaip kitos merginos, bet mes išsirinkome data ir važiavom į CMB, rezervuot laiko, jei būtųme darę ne išvažiuojamąją ceremoniją, tai cmb geriausias veliausias laikas jau buvo likęs 10:40. tokiam laikui kaip 14-15val, darbuotoja sakė buvo rezervacijos prieš metus su puse, mes buvom lygiai prieš metus... tad jeigu bus civilinė metrikacija, nuoširdus patarimas neužtempti su laiko rezervacija.
gal mums buvo šiek tiek paprasčiau, mes abu nusprendėm, kad nedarysim didelio baliaus, geriau leksim į kokią kelionę, kurios kiekvienais metais negalim sau leisti, tai darom vestuvinę popietę, kuri tikrai bus šventė mums ir lekiam už nepragertus pinigus į dominiką.
nors jei dabar planuočiau, tai gal apsvarstyčiau tuoktis išvis dviese kokiuose Maldyvuose, būtų dar didesnė švente ir tikrai kažkas nepakartojamo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 04 25, 07:38)
nezinau kaip kitos merginos, bet mes išsirinkome data ir važiavom į CMB, rezervuot laiko, jei būtųme darę ne išvažiuojamąją ceremoniją, tai cmb geriausias veliausias laikas jau buvo likęs 10:40. tokiam laikui kaip 14-15val, darbuotoja sakė buvo rezervacijos prieš metus su puse, mes buvom lygiai prieš metus... tad jeigu bus civilinė metrikacija, nuoširdus patarimas neužtempti su laiko rezervacija.
gal mums buvo šiek tiek paprasčiau, mes abu nusprendėm, kad nedarysim didelio baliaus, geriau leksim į kokią kelionę, kurios kiekvienais metais negalim sau leisti, tai darom vestuvinę popietę, kuri tikrai bus šventė mums ir lekiam už nepragertus pinigus į dominiką.
nors jei dabar planuočiau, tai gal apsvarstyčiau tuoktis išvis dviese kokiuose Maldyvuose, būtų dar didesnė švente ir tikrai kažkas nepakartojamo. blush2.gif

Maldyvai skamba vyliojanciai thumbup.gif man noretusi, kad ta diena patys artimiausi zmones dziaugtusi kartu su mumis. Bet, ne visi finansiskai galetu ten nuvykti. Sis variantas mums netinka verysad.gif Temuteje skaiciau, kad kitos mergaites perkelia savo sventes data vien todel, kad ju data norima sodyba, fotografas ar vakaro vedejas jau buna uzimti. Ar ne geriau pirmiausia apgalvoti kur svesti (restorane ar sodyboje) ir kiek zmoniu kviesti, tada ziurinetis sodybos, vedejo ar fotografo ir tik tada apsispresti del sventes datos? Kaip kitos darete?
Atsakyti
jei viska užsakinėsit prieš metus, manau tai datai laisvai galėsit Jūs rinktis ir sodybą ir muzikantus... bet jei vėliau, tada taip gali būti, kad teks keist datą, nes kažkas bus pirmesni ir jau bus užsakę Jūsų norimą tiekėją. 4u.gif
Atsakyti