Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Kauno nuotakos

QUOTE(Memmes @ 2015 04 15, 11:16)
Sveikos 4u.gif  jungiuosi ir aš prie jūsų jei priimsit smile.gif mūsų šventė liepos 18!:) darysim išvažiuojamąją ceremoniją botanikos sode, gal kas nors irgi ten darot? Ar tikrai būtina tas stogas virš galvos ceremonijos metu jei oras bus geras? Nes tos palapinės kaip supratau kurias jie turi yra labai baisios tai visai nesinori man jų.. verysad.gif Pasidalinkit patarimais blush2.gif

Sveika, prisijungusi smile.gif

Mes taip pat darome išvažiuojamą ceremoniją botanikos sode. Pačiai ceremonijai nuomojamės jų medinę pavėsinę/ceremonijų namelį. Taip, jų siūlomos pavėsinės yra baisokos, tos paprastos brezentinės. Kai užklausiau, ar turėtų kažką pristatyti šalia medinės pavėsinės (svečiams lietaus atveju), tai pasiūlė tokią baltai žalią (pirkta ir PC "Senukai", su baltais/žaliais dryžiais). Net juokas suėmė, kad tokią siūlo.. biggrin.gif O baltą kupolą galite išsinuomoti iš bet kurios kitos firmos. Gal turite jau savo dekoratorę, tai ji galėtų padėti šiuo klausimu. O būtent kurioje botanikos vietoje vyks jūsų ceremonija? smile.gif
QUOTE(rootha @ 2015 04 16, 09:48)
kažkaip apmirusi temelė mūsų... retai kas kuom pasidalina, pavydu net žiūrėt į vilniečių temelę, ten visada visos duzgia...o pas mus tylu... verysad.gif

rootha, visos FB grupėj dalinasi savo planais ir nuveiktais darbais (ten kai kuriuo atžvilgiu patogiau, todėl čia ir neužsuka). Prašome užsukti 4u.gif

Mes jau parlėkėm iš LT atgal į savo užsienį biggrin.gif Ką beliko padaryti, tai tik alkoholį susipirkti (tai padarysim liepą, nes turim savo tiekėją, kuris net ir atgal priims atlikusį po šventės alkoholį) smile.gif Suknelė jau kabo namuose, vyro kostiumui medžiaga nupirkta, žiedai užsakyti gaminti, su dekoratore visos vizijos sukalbėtos - laukiu, laukiu jau mūsų dienos wub.gif

Labas, Basakoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grafee`: 16 balandžio 2015 - 15:51
QUOTE(Grafee` @ 2015 04 16, 16:47)
Sveika, prisijungusi smile.gif

Mes taip pat darome išvažiuojamą ceremoniją botanikos sode. Pačiai ceremonijai nuomojamės jų medinę pavėsinę/ceremonijų namelį. Taip, jų siūlomos pavėsinės yra baisokos, tos paprastos brezentinės. Kai užklausiau, ar turėtų kažką pristatyti šalia medinės pavėsinės (svečiams lietaus atveju), tai pasiūlė tokią baltai žalią (pirkta ir PC "Senukai", su baltais/žaliais dryžiais). Net juokas suėmė, kad tokią siūlo.. biggrin.gif O baltą kupolą galite išsinuomoti iš bet kurios kitos firmos. Gal turite jau savo dekoratorę, tai ji galėtų padėti šiuo klausimu. O būtent kurioje botanikos vietoje vyks jūsų ceremonija? smile.gif

rootha, visos FB grupėj dalinasi savo planais ir nuveiktais darbais (ten kai kuriuo atžvilgiu patogiau, todėl čia ir neužsuka). Prašome užsukti 4u.gif

Mes jau parlėkėm iš LT atgal į savo užsienį biggrin.gif Ką beliko padaryti, tai tik alkoholį susipirkti (tai padarysim liepą, nes turim savo tiekėją, kuris net ir atgal priims atlikusį po šventės alkoholį) smile.gif Suknelė jau kabo namuose, vyro kostiumui medžiaga nupirkta, žiedai užsakyti gaminti, su dekoratore visos vizijos sukalbėtos - laukiu, laukiu jau mūsų dienos wub.gif

Labas, Basakoje smile.gif

Gal galit pasakyt kas tai per grupė FB? smile.gif
Atsakyti
Labas Grafee` mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simyte @ 2015 04 16, 16:08)
Gal galit pasakyt kas tai per grupė FB? smile.gif

Parašiau a.ž. wink.gif
Atsakyti
rootha> nelabai mes dar ką turim, ištikro baisoka ir pagalvoti kad tik visko reik pasidaryt nes laikas jau artėja o nelabai dar kas yra.. Jau užsisakiau suknelę ir žiedus, bei turim fotografę. Kaip ir viskas doh.gif Na dar lygtais su vedėju suderinom, bet nepasirašėm sutarties tai baisoka kad atsisakys. Dekoratorė bus mano draugė, kadangi tuo užsiima tai dėl šio varianto ramu. O daugiau doh.gif
Visos šventės vizija būtų tokia, kad ir ceremoniją ir pačią šventę švenčiame tenai. Tokio pikniko tipo norėčiau labai šventės, bet dar maisto iš niekur neužsisakiau, mastėm pasikviesti šefą kad griliuotų, bet jiems nepatiko kad nėra niekur krano kuriuo galėtų pasinaudoti ką apsiplauti o mums ištikro nepatiko jų siūloma kaina nuo 40eurų žmogui be alkoholio doh.gif jau tada geriau į restoraną.. O kaip jūs darysit pietus? Iš kur sakotės? Aš dabar linkstu prie švediško stalo su vieno kasnio užknadžiais ir be jokių karštų... O lietaus atveju ką darysit?
Grafee> taip jos tikrai baisios doh.gif bet man sakė kita moteriškė ne ta pagrindinė o apačioje sėdinti su tokiu berniuku kad naujas užsakinėja baltas, tai reiks dėl jų paklausti.. O jūs ir švęsit tenais ar tik ceremoniją?smile.gif Mes prie maumedžio, ten kur vanduo, pakerėjo mane ta vieta, pamačiau ir nebenoriu niekur daugiau, nebus labai didelė erdvė bet nuostabi pasirodė... blush2.gif Gal ir man galėtumėt parašyti tos grupės pavadinimą fb?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Memmes @ 2015 04 17, 11:05)

Visos šventės vizija būtų tokia, kad ir ceremoniją ir pačią šventę švenčiame tenai. Tokio pikniko tipo norėčiau labai šventės, bet dar maisto iš niekur neužsisakiau, mastėm pasikviesti šefą kad griliuotų, bet jiems nepatiko kad nėra niekur krano kuriuo galėtų pasinaudoti ką apsiplauti o mums ištikro nepatiko jų siūloma kaina nuo 40eurų žmogui be alkoholio doh.gif  jau tada geriau į restoraną.. O kaip jūs darysit pietus? Iš kur sakotės? Aš dabar linkstu prie švediško stalo su vieno kasnio užknadžiais ir be jokių karštų... O lietaus atveju ką darysit?

na tik nepulk i panika, pakankamai daug jau turit, svarbiausia, kad mylimas žmogus šalia, vieta yra, sukne yr, ziedai yr, o visa kita smulkmenelės 4u.gif
dabar apie botanikos soda, mes matem ju tas baltas palapines, jos lygiai tokios pacios kaip žalios, bet tik visiskai baltos... grazių palapiniu jie neturi, mes nuomojames iš kitur palapine, bet mokam plius dar ir už ju palapine... toks biški šššš, bet taisykles ju tokios doh.gif
pas mus bus apvalus staliukai ir pietus bus, o ne švediškas stalas...
maista užsakinėjom iš Švenčių centras, dar meniu tikslaus neturime, sakem tik liepa derinsim, bet kadangi mano poreikiai buvo biški kitokie... tai sake į 20eur tilpsime tikrai, is musu puses tik saldus ir alkoholis bus. o del patogumu, tai didziausia problema ir yra botanikos sodo, kad ten patogumu jokiu.... tik gamta, elektros laidus atitemps ir vsio.
kas liecia švediško stalo principa arba vieno kasniu uzkandziu stala tai isvis lb daug siulanciu net ir iš kauno galima rasti.
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 04 17, 13:02)
na tik nepulk i panika, pakankamai daug jau turit, svarbiausia, kad mylimas žmogus šalia, vieta yra, sukne yr, ziedai yr, o visa kita smulkmenelės  4u.gif
dabar apie botanikos soda, mes matem ju tas baltas palapines, jos lygiai tokios pacios kaip žalios, bet tik visiskai baltos... grazių palapiniu jie neturi, mes nuomojames iš kitur palapine, bet mokam plius dar ir už ju palapine... toks biški šššš, bet taisykles ju tokios  doh.gif
pas mus bus apvalus staliukai ir pietus bus, o ne švediškas stalas...
maista užsakinėjom iš Švenčių centras, dar meniu tikslaus neturime, sakem tik liepa derinsim, bet kadangi mano poreikiai buvo biški kitokie... tai sake į 20eur tilpsime tikrai, is musu puses tik saldus ir alkoholis bus. o del patogumu, tai didziausia problema ir yra botanikos sodo, kad ten patogumu jokiu.... tik  gamta, elektros laidus atitemps ir vsio.
kas liecia švediško stalo principa arba vieno kasniu uzkandziu stala tai isvis lb daug siulanciu net ir iš kauno galima rasti.

Ačiū tau už palaikymą 4u.gif Nu jo, tikrai nesamonė per du kartus mokėti:/ O iš kur užsisakot? Aš mačiau vieną nuostabią palapinę pas Budrienę galerijoj, pora irgi botanikos sode darė, tai taip patiko, bet matyt ir kaina tos palapinės kosminė.. va taip atrodo:
https://scontent-ams...amp;oe=55E09BD4
čia būtų idealus variantas lietaus atveju, bet žinok tu koks čia tas oras bus.. Aš taip norėčiau su dekučiais romantiškai pasibūt..:/ Bet visi sako o jei lis?!:((
Reikės paieškoti tų užkandėlių, nes pokolkas domėjausi tik suši, galvoju bent keletą didelių padėktų jų reikėtų paimti, ir plius aišku dar kitokių užkandžių.. doh.gif
Atsakyti
na šita palapinė tikrai graži turėtų būti, bet nutuokiu ir jos kainytę... mes emėm kupolinę palapinę, va tokią:
user posted image
o dėl vieno kasnio, tai negalvok apie sushius, tikrai nerealiai daug pasirinkimo yr, kur galima užsisakyt įvairiausių vieno kasnio sumuštinukų, skelbiu daug skelbiasi, dar yr restoranu kur net patys atveža ir paserviruoja gražiai: http://www.kavinekre...fursetai_kaune/
http://vienaskasnis.lt/
ir daug kitų, tik pasidomek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Memmes @ 2015 04 17, 13:42)
Ačiū tau už palaikymą 4u.gif Nu jo, tikrai nesamonė per du kartus mokėti:/ O iš kur užsisakot? Aš mačiau vieną nuostabią palapinę pas Budrienę galerijoj, pora irgi botanikos sode darė, tai taip patiko, bet matyt ir kaina tos palapinės kosminė.. va taip atrodo:
https://scontent-ams...amp;oe=55E09BD4
čia būtų idealus variantas lietaus atveju, bet žinok tu koks čia tas oras bus.. Aš taip norėčiau su dekučiais romantiškai pasibūt..:/ Bet visi sako o jei lis?!:((
Reikės paieškoti tų užkandėlių, nes pokolkas domėjausi tik suši, galvoju bent keletą didelių padėktų jų reikėtų paimti, ir plius aišku dar kitokių užkandžių.. doh.gif

Del tokios stiklines pavesines, neatmeskite to varianto, kad joje gali buti vasara karsta.. Na bent jau man kaip siltamis siek tiek atrodo blush2.gif kazkaip isivaizduoju, kad jei silta, zmoniu viduj pilna tai ir aprasotu tas stiklas g.gif gal as aisku ir klystu smile.gif Mes taip pat svesime tokiam kupoliukyje kaip rootha rode smile.gif
Rootha, as klystu ar jus ir Liramtos ja emet? g.gif kazkodel as turiu toki itarima, kad ir musiske bus is ten pat, nes siaip mes ja gaunam kaip ir is musu maisto tiekejo, bet jis pasake mums kad jis ne pats turi ta palapine, o kazkas Kaune.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 04 17, 18:14)
Rootha, as klystu ar jus ir Liramtos ja emet? g.gif kazkodel as turiu toki itarima, kad ir musiske bus is ten pat, nes siaip mes ja gaunam kaip ir is musu maisto tiekejo, bet jis pasake mums kad jis ne pats turi ta palapine, o kazkas Kaune.. biggrin.gif

mes imam iš Liramtos, kiek atmenu tavo vestuvės anksčiau, tad žiūrėkit pagarbiai su paviljonu, kad man dar graži per šventę būtų, nes jei iš ten pat ims, tai jie tą pačią ir jums duos ir mums blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Memmes @ 2015 04 17, 11:05)
Grafee> taip jos tikrai baisios  doh.gif  bet man sakė kita moteriškė ne ta pagrindinė o apačioje sėdinti su tokiu berniuku kad naujas užsakinėja baltas, tai reiks dėl jų paklausti..

O jūs ir švęsit tenais ar tik ceremoniją?smile.gif Mes prie maumedžio, ten kur vanduo, pakerėjo mane ta vieta, pamačiau ir nebenoriu niekur daugiau, nebus labai didelė erdvė bet nuostabi pasirodė... blush2.gif

Gal ir man galėtumėt parašyti tos grupės pavadinimą fb?smile.gif

Tai jei ir pirks naujas palapines, nos vis tiek bus iš PC Senukai. Kiek supratau, jie visus stalus, suolus ir pan. perka iš ten smile.gif Va, baltą provanso stiliaus staliuką ir kėdutes nuostabes paėmėm iš ten. Aš dar vasarą važiuosiu pas juos išsirinkti sau suolus ir stalą vaišėm. Nes dabar jie ten viską sandėly sudėję, tai vaizdo nėra biggrin.gif

Mūsų ten bus tik ceremonija ir nedidukės vaišės su svečiais, dar fotosesijos kažkiek. Po to visas veiksmas vyks sodyboje smile.gif

Rašau a.ž. su grupės nuoroda wink.gif

rootha, kaip tavo reikalai beieškant suknelės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2015 04 17, 20:28)

rootha, kaip tavo reikalai beieškant suknelės?  bigsmile.gif

o suknyte seniai uzsakyta, kad parvestu pagal mano dydi, issirinkau pas daiva, aciu, kad pranesei apie ja 4u.gif
Atsakyti