Grafee`, buvai botanikos sode? o jie turi inventoriaus kazkokio normalesnio? mums kiek rode, tai išvien tik suolai ir palapines...
mes žiedelius jau balandžio gale gausim...
o kaip Jūs bažnytinius kursus išklausysit?
o kur visos kitos Kauno nuotakos prapuolusios?
QUOTE(rootha @ 2015 04 02, 09:25)
Grafee`, buvai botanikos sode? o jie turi inventoriaus kazkokio normalesnio? mums kiek rode, tai išvien tik suolai ir palapines...
Aga, savo cereminijos vietą apžiūrėjom su dekoratore, apsitarėm kas kur stovės ir pan. Šiaip jie kažko tokio nieko neturi, apart tų suolų, pabraižytų stalų ir baisių palapinių. Tas staliukas su kėdėm naujas pirkinys, bet apie jį, jaučiu, sužino visi tik tada, kada jau ateina su ta ponia kalbėtis dėl rezervavimo. Kol kas visi stalai ir suolai sandėly, tai nerodė kaip atrodo (birželį dar kartą važiuosim, išsirinksim suolus). Tik tą baltą komplektuką parodė, nes nebuvo užkištas sandėly
Nebus pas mus kursų, ceremonija tik botanikoj
Dar anoje mūsų temoje pranešėm, kad yra facebooke mūsų tema, jei kas nori kokią foto įkelti, kad viešai visi nematytų. Tai visos, matyt, tik fb dabar ir naudojasi Nenori prisijungti?
Šiandien jau žvakides pasidariau iš stiklainių. Dekoravau nėriniu ir mūsų šventės spalvų atlasinėm juostelėm Ech.. Kaip buvau pasiilgusi to rankdarbių jausmo
Dar šiandien su savo suknele parvažiavau namo, padarė ilgį pagal mane ir dabar jau abi kartu būsim forever
Sveikos, mergaitės
žadame surengti nedidelę šventę, vis kamuoja klausimas dėl suknelės nes reikia kažko ne per daug, žodžiu, kuklesnio varianto. Galvoju ar verta pasivaiksčioti po Kauno nuomos salonus, nes neįsivaizduoju, ar jie kažkokių paprastų variantų turi gal kažkas irgi kažko pan, ieškojote? galėtumėte kažką šiuo klausimu rekomenduoti?
žadame surengti nedidelę šventę, vis kamuoja klausimas dėl suknelės nes reikia kažko ne per daug, žodžiu, kuklesnio varianto. Galvoju ar verta pasivaiksčioti po Kauno nuomos salonus, nes neįsivaizduoju, ar jie kažkokių paprastų variantų turi gal kažkas irgi kažko pan, ieškojote? galėtumėte kažką šiuo klausimu rekomenduoti?
nezinau koks pas jus tas kuklus variantas, bet man kiek pasirode, salonuose tokių paprastesnių suknelių mažoka...
QUOTE(linutiaaa @ 2015 04 04, 15:47)
Galvoju ar verta pasivaiksčioti po Kauno nuomos salonus, nes neįsivaizduoju, ar jie kažkokių paprastų variantų turi gal kažkas irgi kažko pan, ieškojote? kažką šiuo klausimu rekomenduoti?
Jei turite kokių nuotraukų su nusižiūrėtų suknelių stiliumi, tai siųskite salonams užklausas su tomis nuotraukomis. Taip sužinosite, kurie salonai turi kažko iš jūsų ieškomo stiliaus
su Šv. Velykom.
kas lankot bažnytinius kursus, sakykite kokius rinkotes ar 8kartus po 2val ar 12kartų po 1,5val ? ir ar galima po vieną eiti? bent jau i kaskelintą paskaitą?
kas lankot bažnytinius kursus, sakykite kokius rinkotes ar 8kartus po 2val ar 12kartų po 1,5val ? ir ar galima po vieną eiti? bent jau i kaskelintą paskaitą?
mes jau isklausem kursus, rinkomes 12 kartu, nes sunku abiems susiderinti kartu, tai ejom kaip galejom, nors telefonu minejo, kad pageidaujami abu, jei negali kuris vienas, tai pirmenybe vyrukams lankymui butu, bet ejau viena ir nieko nesake, kursai vyksta 3 kartus i savaite, tai mes pakankamai greitai ir praejom.
o del tu 8 kartu, nzn tiksliai, bet teko girdet, kad ten jau abiems reikia grieztai ir ten ilgesnes paskaitu valandos, vyksta su ivairiom uzduotelem ir pan.
o del tu 8 kartu, nzn tiksliai, bet teko girdet, kad ten jau abiems reikia grieztai ir ten ilgesnes paskaitu valandos, vyksta su ivairiom uzduotelem ir pan.
QUOTE(rootha @ 2015 04 06, 20:48)
su Šv. Velykom.
dėkui merginos už atsakymus, mes irgi pasirinkom 12kartu, dabar dar atskleiskit paslapti, ar ka sako kai nueini vienas?
QUOTE(rootha @ 2015 04 09, 19:58)
dėkui merginos už atsakymus, mes irgi pasirinkom 12kartu, dabar dar atskleiskit paslapti, ar ka sako kai nueini vienas?
Kadangi ten būna per 100 žmonių, tikrai niekas nepastebi ar vienas ar du
Sveikos jungiuosi ir aš prie jūsų jei priimsit mūsų šventė liepos 18! darysim išvažiuojamąją ceremoniją botanikos sode, gal kas nors irgi ten darot? Ar tikrai būtina tas stogas virš galvos ceremonijos metu jei oras bus geras? Nes tos palapinės kaip supratau kurias jie turi yra labai baisios tai visai nesinori man jų.. Pasidalinkit patarimais
QUOTE(Mrs_Coffee @ 2015 04 10, 07:46)
Kadangi ten būna per 100 žmonių, tikrai niekas nepastebi ar vienas ar du
labutis, dekui už atsakymą, buvom jau nueję, pamačiau kas ten daros, iš tų paskaitų tai juokas jama....bet kažkaip teks išlankyt...
QUOTE(Memmes @ 2015 04 15, 11:16)
Sveikos jungiuosi ir aš prie jūsų jei priimsit mūsų šventė liepos 18! darysim išvažiuojamąją ceremoniją botanikos sode, gal kas nors irgi ten darot? Ar tikrai būtina tas stogas virš galvos ceremonijos metu jei oras bus geras? Nes tos palapinės kaip supratau kurias jie turi yra labai baisios tai visai nesinori man jų.. Pasidalinkit patarimais
labutis, sveika prisijungus, papasakok, ką jau pasidarius, ko truksta dar? kažkaip apmirusi temelė mūsų... retai kas kuom pasidalina, pavydu net žiūrėt į vilniečių temelę, ten visada visos duzgia...o pas mus tylu...
dėl botanikos sodo, aš darau irgi išvažiuojamąją ceremoniją ir pietus tenai... žiūrint ką jūs ten darysit? jei tik ceremonija, tai CMB reikalauja, kad būtų stalas ir kupolas arba arka. o daugiau tai Jūsų valia rinktis, kai papasakosit plačiau kokia jūsų vizija, gal galėsiu padėt daugiau...