QUOTE(Grafee` @ 2015 03 21, 17:25)
Aga, aš darausi fotokampelį, sodyboj įkomponuosiu. Ir tai gal nei fotokampelis, nei fotosiena.. Net nežinau kaip pavadinti
o baldeliu kažkokių bus tavo foto kampelyje?
QUOTE(linesa28 @ 2015 03 21, 22:57)
na leidimo duot kunigas neturi teises, bet va kitos parapijos kunigas tiesiog gali nepriimt tuokt mums labai patiko kacergines koplycia, ir deja, tuokia tik kacergines parapijos zmones, ar bent turinciu saknu ten
o siaip parapija priklauso pagal gyvamaja vieta, bent jau kaip paaiskino man musu klebonas, kad jie patys turi teise spresti, ar priklausai ju parapijai ar ne,na mes tuoksimes garliavoje, kadangi gyvenu jau pas drauga metus, tad nusprende, kad priklausau ju parapijai
Beje centre kazkurios baznycios skaitos neparapijines, tik ten rinklevos pagerintos
o siaip parapija priklauso pagal gyvamaja vieta, bent jau kaip paaiskino man musu klebonas, kad jie patys turi teise spresti, ar priklausai ju parapijai ar ne,na mes tuoksimes garliavoje, kadangi gyvenu jau pas drauga metus, tad nusprende, kad priklausau ju parapijai
Beje centre kazkurios baznycios skaitos neparapijines, tik ten rinklevos pagerintos
na mums kunigas aiškino taip, jei parapija, kuriai priklausau duoda leidima tuoktis kitoje parapijoje, jis tikrai sutuoks, bet buna, kad ir neduoda leidimu...
o del rinkliavu tai perdaug populiarios tos baznycios, del to tokios ir rinkliavos, bet konvejeris ten irgi pagerintas...