Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Kauno nuotakos

QUOTE(Grafee` @ 2015 03 21, 17:25)
Aga, aš darausi fotokampelį, sodyboj įkomponuosiu. Ir tai gal nei fotokampelis, nei fotosiena.. Net nežinau kaip pavadinti biggrin.gif

o baldeliu kažkokių bus tavo foto kampelyje?

QUOTE(linesa28 @ 2015 03 21, 22:57)
na leidimo duot kunigas neturi teises, bet va kitos parapijos kunigas tiesiog gali nepriimt tuokt biggrin.gif mums labai patiko kacergines koplycia, ir deja, tuokia tik kacergines parapijos zmones, ar bent turinciu saknu ten sad.gif

o siaip parapija priklauso pagal gyvamaja vieta, bent jau kaip paaiskino man musu klebonas, kad jie patys turi teise spresti, ar priklausai ju parapijai ar ne,na mes tuoksimes garliavoje, kadangi gyvenu jau pas drauga metus, tad nusprende, kad priklausau ju  parapijai smile.gif

Beje centre kazkurios baznycios skaitos neparapijines, tik ten rinklevos pagerintos biggrin.gif

na mums kunigas aiškino taip, jei parapija, kuriai priklausau duoda leidima tuoktis kitoje parapijoje, jis tikrai sutuoks, bet buna, kad ir neduoda leidimu...
o del rinkliavu tai perdaug populiarios tos baznycios, del to tokios ir rinkliavos, bet konvejeris ten irgi pagerintas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 03 22, 11:21)
o baldeliu kažkokių bus tavo foto kampelyje?

Jei pavyks gauti, tai noriu staliuko ir kėdžių, tokių metalinių, ažūrinių smile.gif Gal įsivaizduosi, būna tokios a la senovinės. Kadangi ta mano siena yra perregima, tai už jos matysis gamtos vaizdai. Tai galvoju, gal ten ant medžio pritaisyti. Užeik į mano tą puslapį FB, ten pamatysi foto, kur jaunavedžiai stovi besibučiuodami prie tokios arkos. Tai va, mano ta siena ir bus tokia, kaip ten, berods, su gervėm padaryta (tai pas mus bus su mūsų tematika) wink.gif
Atsakyti
Grafee, supratau apie ka šneki, tokių alia ažūrinių baldų tikrai yr daug ir daug kas nuomoja, o man atvirksčiai reiktu kažkokio senovinio minksto kresliuko, tai va daba mastau ar rasiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 03 22, 15:53)
o man atvirksčiai reiktu kažkokio senovinio minksto kresliuko, tai va daba mastau ar rasiu blush2.gif

Jėėėėz, pas mus čia sendaikčių parduotuvėlėse už kapeikas tokių galima nusipirkti. Gal ir Kaune yra kažkas dėvėtų baldų pardėse nebrangiai? Žiiiinai, Aleksoto turguj esu mačiusi bigsmile.gif Ten, kur visi prekiauja iš Skandinavų atvežtais daiktais. Dar pažiūrėsiu pas savo dekoratorę, nes ji vienai fotografei ruošia fotokampelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2015 03 22, 20:42)
Jėėėėz, pas mus čia sendaikčių parduotuvėlėse už kapeikas tokių galima nusipirkti. Gal ir Kaune yra kažkas dėvėtų baldų pardėse nebrangiai? Žiiiinai, Aleksoto turguj esu mačiusi bigsmile.gif  Ten, kur visi prekiauja iš Skandinavų atvežtais daiktais. Dar pažiūrėsiu pas savo dekoratorę, nes ji vienai fotografei ruošia fotokampelius smile.gif

matai aš pirkt nenoriu, tik issinuomot uz protinga kaina... nu as savo planuotojai irgi duosiu uzduoti, lai iesko... blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, esu pradedančioji fotografė, daugiausiai fotografuoju vaikus, tačiau laaabai traukia vestuvės - plazdančios suknelės, gėlės ir baltos spalvos elegancija..Deja, patirties šioje srityje kol kas neturiu, todėl ieškau, poros, kuri savo gražiausią dieną dėl finansinių ar kitų priežasčių negali sau leisti profesionalių fotografų paslaugų. Fotografuoju su profesionalia fototechnika, fotografuočiau poros valandų jaunųjų fotosesiją, ceremoniją bažnyčioje bei prie jos, Kaune, Kauno rajone šių metų balandžio mėnesį. Susidomėjusiems daugiau info a.ž
Atsakyti
Ech.. Šiandien išdalinti pirmieji kvietimai wub.gif Kažkaip jau supratau, kad ši mūsų artėjanti pasakiška diena tikrai artėja tongue.gif

Suknelė pasimatuota, tinka, patinka ir toji yra TA suknė smile.gif Pusę metų laukiau pasimatavimo ax.gif Ir ji jau mano spintoje wub.gif Batelius nusipirkau. Medžiagos dekoracijoms supirktos - belieka raitotis rankoves ir kibti į darbus smile.gif

Gal kas žinote, kur Kaune yra platus spalvoto popieriaus pasirinkimas? Buvau Popieriaus salone, tai nieko gero.. Mažas spalvų pasirinkimas.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Malonu prisijungti prie jusu burelio. Tikiuosi, pasidalinsime
patarimais, rupesteliais ir dziaugsmais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elgeee @ 2015 03 29, 20:19)
Sveikos merginos smile.gif  Malonu prisijungti prie jusu burelio. Tikiuosi, pasidalinsime
patarimais, rupesteliais ir dziaugsmais smile.gif

sveika, prisijungus, gal placiau apie save papasakok, ka jau esat pasidare, ko truksta dar? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Grafee` @ 2015 03 28, 23:06)
Ech.. Šiandien išdalinti pirmieji kvietimai wub.gif  Kažkaip jau supratau, kad ši mūsų artėjanti pasakiška diena tikrai artėja tongue.gif

Suknelė pasimatuota, tinka, patinka ir toji yra TA suknė smile.gif Pusę metų laukiau pasimatavimo ax.gif  Ir ji jau mano spintoje wub.gif  Batelius nusipirkau. Medžiagos dekoracijoms supirktos - belieka raitotis rankoves ir kibti į darbus smile.gif

Gal kas žinote, kur Kaune yra platus spalvoto popieriaus pasirinkimas? Buvau Popieriaus salone, tai nieko gero.. Mažas spalvų pasirinkimas.

nu va kaip dziugu skaityt, suknyte siuvais ar pirkais gatava jau?
kokius batelius nusipirkai?
as basutes irgi radau jau, bet dar biski dvejoju pirkt ar ne...
kuriam salone popieriaus buvai? ir kokio ieskai to popieriaus, ka gaminsi is jo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 03 30, 11:39)
nu va kaip dziugu skaityt, suknyte siuvais ar pirkais gatava jau?
kokius batelius nusipirkai?

kuriam salone popieriaus buvai? ir kokio ieskai to popieriaus, ka gaminsi is jo? bigsmile.gif

Suknę jau buvau nusižiūrėjusi dar prieš paduodant pareiškimus biggrin.gif Pusę metų laukiau pasimatavimo grįžus į LT smile.gif Tai va, ir pirkau tą savo nusižiūrėtą ir išsvajotą. Mano bateliai bus baltos balerinkos, pati odelė su gėlių ornamentais - įspaudais. Nes suknelės ilgis neišneša mano ūgio ir kulniukų. Bet dėl suknės eičiau, kad ir basa biggrin.gif

Popierių pirkau "Popieriaus salone", gaminsiu girliandas ir dar savo šventės tematikos elementus popierinius dekoruosiu ant organzos, kuria bus puošta ceremonijos vieta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grafee`: 30 kovo 2015 - 16:44
QUOTE(Grafee` @ 2015 03 30, 16:43)
Suknę jau buvau nusižiūrėjusi dar prieš paduodant pareiškimus biggrin.gif Pusę metų laukiau pasimatavimo grįžus į LT smile.gif Tai va, ir pirkau tą savo nusižiūrėtą ir išsvajotą. Mano bateliai bus baltos balerinkos, pati odelė su gėlių ornamentais - įspaudais. Nes suknelės ilgis neišneša mano ūgio ir kulniukų. Bet dėl suknės eičiau, kad ir basa biggrin.gif

Popierių pirkau "Popieriaus salone", gaminsiu girliandas ir dar savo šventės tematikos elementus popierinius dekoruosiu ant organzos, kuria bus puošta ceremonijos vieta smile.gif

tai kuriam salone nukovei?
tai kas dar liko pasidaryt? as dėl basuciu dar apmastymuose, yr du variantai vienas pigesnis ir biski platforma aukstesne, o kitos brangios, platforma zemesne ir biski paprastesnes, tai va ir nezinau kurias jamt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 03 30, 20:14)
tai kuriam salone nukovei?

tai kas dar liko pasidaryt?

MJ salone. Žinojau, kad ji jame yra. Būtent dėl jos tariausi. Kai klausė "Kokias dar galiu paruošti matavimuisi?", tai pasakiau, jog šią pasimatuoju ir jei mes abi viena kitai tinkam - kartu ir išeinam iš salono biggrin.gif Apsirengiau ir nebenorėjau nusirengti smile.gif))) Ryt važiuoju jau ją parsivežti namo wink.gif

Liko vyrą aprengti, žiedus susiorganizuoti ir alkoholis. Kostiumą sius mano mama. Alkoholį pirksim liepą, nes turim tiekėją. Žiedai.. Kai vyras nusiteiks, tada eisim, pabodo kartot, kad jau reikia!!!!

Vakar su dekoratore buvom ceremonijos vietoj, sodyboj. Tai dar susitiksim susidėliot visus taškus ant i, kai jau matėm vietas. Ir gamintis dekoracijas. Ai, dar botanikoj nukoviau provanso stiliaus baltą staliuką su ažūrinėm kėdėm. Jie bus per ceremoniją, ant jų pasirašinėsim. Po to fotosesijai panaudosime smile.gif

Tuoj lėksiu į kirpyklą, tai jau tarsiuos dėl šukuosenos vestuvėms.
Atsakyti