Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Kauno nuotakos

QUOTE(Ingiuxe @ 2015 03 10, 10:48)
ir kaip manote, ar rugsėjo 19 jau šalta bus? biggrin.gif

čia kaip Jūs pernešat šaltį, aš esu šilumą megstantis žmogus, todėl man jau rugsėjo 1būna šalta blush2.gif rugsėji ivertinkit dažnesnę lietaus galimybę.

QUOTE(Grafee` @ 2015 03 10, 21:39)
Yes, yes, yes thumbup.gif  Vyras atrado norimą žiedų dizainą cool.gif Laukiam dabar komentarų iš juvelyrų smile.gif

nagi nagi, gal pasigirsi? su kokiais juvelyrais susieket? blush2.gif
Atsakyti
Mes buvom kelioms dienoms gryze Lietuvon, tai uzsidejom keleta pliusiuku..
Uzsisakem ziedus, surinkom beveik 15gr savo aukso, o ir tevai pasirodo prisimine, kad turi pazystama juvelyra tai ir nuolaidele padare thumbup.gif

Susitike buvom su maisto tiekeju, tai irgi dabar jau ramiau, matesi, kad zmogus yra profesionalas ir perfekcionistas smile.gif

Taip pat susitikau su siuveja, aptarem modeli, susipirkom audinius, laukiu nesulaukiu Birzelio pradzioj pamatyti rezultata ir pasimatuoti bigsmile.gif

Su planuotojom irgi susitikom, aptarem smulkmenas, kvietimu "paruostukus" jau buvo gavusios, tai atidave, pradesim pamazu kurpti patys dizaina rolleyes.gif

Dar uzsisakiau geles Fito Dizaino studijoj smile.gif na ir buvom pas liudininkus, paprasem ju buti musu liudininkais tai su dziaugsmu sutiko thumbup.gif ir dar prie to parupino mums transporta po ceremonijos ir labai papigiai bigsmile.gif thumbup.gif tai didelis galvos skausmas atkrito, dabar reikia tik sugalvoti, koki masiniuka pasiimti mums dviese ryte smile.gif
Atsakyti
Pukšt, džiugu, kad vis į priekį judat thumbup.gif
o aš peršalau, tai nieko nenoriu verysad.gif
Atsakyti
Aš tai gyvenu laukimu.. Kada grįžus į LT prasidės lakstymas tuda siuda biggrin.gif Labiausiai bijau ką nors pamiršti biggrin.gif

Šiandien netyčia MB rado pas mus šaly pirkti adatėlių biggrin.gif Tai visa patenkinta kuriu pavyzdukus bandomuosius "įrėminti" takelį ceremonijos vietoje cool.gif

Dar susigalvojau sodyboje turėti fotosieną smile.gif Įdėja jau yra, belieka kurti rolleyes.gif
QUOTE(rootha @ 2015 03 12, 21:16)
nagi nagi, gal pasigirsi? su kokiais juvelyrais susieket? blush2.gif

Parodysiu a.ž. smile.gif Rašėm DG juvelyrika, Monodija, Giedriui iš Ametisto, juvelyrui Gyčiui, Audriui. Monodijos pasiūlyta kaina yra baisiai didelė (ir draugai teiravosi ten, pašiurpę, iš kur tokios kainos). Labai laukiu atsako ir Ametisto ir DG juvelyrikos ax.gif Už savaitės važiuojame į LT, tai reikės važiuot pakalbėt gyvai dėl žiedų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2015 03 14, 01:28)
Monodijos pasiūlyta kaina yra baisiai didelė (ir draugai teiravosi ten, pašiurpę, iš kur tokios kainos). Labai laukiu atsako ir Ametisto ir DG juvelyrikos ax.gif Už savaitės važiuojame į LT, tai reikės važiuot pakalbėt gyvai dėl žiedų smile.gif

matai kaip idomiai, mums atvirksčiai pasiūlė geriausia kaina, mat mes turejom dar biški aukso, mama dave, bet to senovinio, tad mes ji ikeitem ir jie mums darys is naujo normalaus balto + raudonas. realiai siulau nuvaziuot i vieta ir konkreciai sneket, gal kazka kito suderinsit, mes uzsakinejom savanoriu pradzioj, tai ten ir issimatavom n ziedu ir vistiek likom prie savo varianto. tad sekmes atrandant savo ziedelius, man atrodo, svarbiausia, ne kad itin mandri ar šustri butu, o kad butu patogus kasdien nesiot (mes prie sitos minties ir likom) blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

norėjau pasiklausti, kaip jums tokios vestuvių mados naujovės.
Pvz., siųsti "Mes jūsų nekviečiame į vestuves"? arba Pakvietime nurodyti sąskaitos numerį, į kurį svečiai turėtų pervesti "paramą" jauniesiems ar net mokestį už maistą nuo kiekvieno dalyvaujančio?
Žinau, kad JAV, tai ne Lietuva, bet įdomu ar kas pas mus imtusi tokių madų vaikytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 03 14, 16:44)
man atrodo, svarbiausia, ne kad itin mandri ar šustri butu, o kad butu patogus kasdien nesiot (mes prie sitos minties ir likom)  blush2.gif

drinks_cheers.gif aš buvau nusižiūrėjusi žiedą kuri man nu belenkaip gražus, bet visiškai nėra praktiškas ir pritaikyas kasdieniam nešiojimui dėl deimanto statymo būdo, juvelyras iš kart perspėjo, kad jei tikrai noriu tokio, turiu suprast, kad ilgaamžis jis nebus ir vis reiks tvarkyti, tad pasilikau prie praktiškesnio varijanto, o paskutinę akimirką ir nusprendžiau nedėti jokių deimantų biggrin.gif

QUOTE(BaltaRasa @ 2015 03 14, 18:02)
Sveikos,

Pvz., siųsti "Mes jūsų nekviečiame į vestuves"? arba Pakvietime nurodyti sąskaitos numerį, į kurį svečiai turėtų pervesti "paramą" jauniesiems ar net mokestį už maistą nuo kiekvieno dalyvaujančio?
Žinau, kad JAV, tai ne Lietuva, bet įdomu ar kas pas mus imtusi tokių madų vaikytis smile.gif

Negirdėtos tokios mados g.gif nelabai ir suprantamos. kam pranešinėti kažkam, kad nekviečiam jų? biggrin.gif na o dėl sąskaitos numerio, tai jaučiu, kad ateis greit ši mada ir į Lietuvą jei jau tokia yra, nes jau rašoma į kvietimus kokias dovanas nešti, kokias gėles, kaip rengtis ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltaRasa @ 2015 03 14, 17:02)
Sveikos,

labutis,
na del nekvietimo, tai as suprantu taip,jei nesiunciu kvietimo, tai reiskias ir nekvieciu, kam dar papildoma kvietima daryt ir skaudint zmones su žodžiais:
"Mes jūsų nekviečiame į vestuves"?
o dėl pervedimų, tai atvirai pasakius nematau čia nieko baisaus, vistiek jau dauguma jaunuju kvietime praso vokeliu, as jai gauciau toki prašyma, manau mielai ivykdyčiau ir jokiu blogu emociju man nesukeltu, tik palengvintu... o jauniesiems irgi manau patogu butu, nes dabar gaunant vokelius reik, ta pacia akimirka, galvot kur juos padet, jaunikis kisas i kisene, arba jaunoji i delninuke gruda, arba dar kur nors...
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 03 14, 18:16)
drinks_cheers.gif aš buvau nusižiūrėjusi žiedą kuri man nu belenkaip gražus, bet visiškai nėra praktiškas ir pritaikyas kasdieniam nešiojimui dėl deimanto statymo būdo, juvelyras iš kart perspėjo, kad jei tikrai noriu tokio, turiu suprast, kad ilgaamžis jis nebus ir vis reiks tvarkyti, tad pasilikau prie praktiškesnio varijanto, o paskutinę akimirką ir nusprendžiau nedėti jokių deimantų biggrin.gif
Negirdėtos tokios mados  g.gif nelabai ir suprantamos. kam pranešinėti kažkam, kad nekviečiam jų? biggrin.gif na o dėl sąskaitos numerio, tai jaučiu, kad ateis greit ši mada ir į Lietuvą jei jau tokia yra, nes jau rašoma į kvietimus kokias dovanas nešti, kokias gėles, kaip rengtis ir t.t.  rolleyes.gif

"Mes jūsų nekviečiame" yra taip sakant skirtas tiems. kuri gali nesuprasti, kad jie gali būti nepakviesti smile.gif
Kiek teko skaityto atsiliepimus, tai vieni sako, kad čia kaip dvigubas antausis doh.gif tavęs nepakviečia ir dar atsiunčia žinutę, kad "mes tkrai jūsų nekviečiam".

Atsakyti
sveikutes ir kur visos prapuolusios? kuom užsiemusios?
norejau pasiteirauti visu, ar darotes fotokampelius?
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 03 21, 15:30)
sveikutes ir kur visos prapuolusios? kuom užsiemusios?
norejau pasiteirauti visu, ar darotes fotokampelius?

labu smile.gif

Jau beveik sėdžiu ant lagaminų į LT biggrin.gif Visą sav. absoliučiai nieko nedariau ir negalvojau apie vestuves biggrin.gif

Aga, aš darausi fotokampelį, sodyboj įkomponuosiu. Ir tai gal nei fotokampelis, nei fotosiena.. Net nežinau kaip pavadinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 03 02, 21:25)
jūsų parapija ta, kur jūsų deklaruota gyv. vieta. kas reikalinga dar bažnyčiai, tai krikšto liudijimas, bet tai nedaro įtakos parapijos pasirinkimui.

na leidimo duot kunigas neturi teises, bet va kitos parapijos kunigas tiesiog gali nepriimt tuokt biggrin.gif mums labai patiko kacergines koplycia, ir deja, tuokia tik kacergines parapijos zmones, ar bent turinciu saknu ten sad.gif

o siaip parapija priklauso pagal gyvamaja vieta, bent jau kaip paaiskino man musu klebonas, kad jie patys turi teise spresti, ar priklausai ju parapijai ar ne,na mes tuoksimes garliavoje, kadangi gyvenu jau pas drauga metus, tad nusprende, kad priklausau ju parapijai smile.gif

Beje centre kazkurios baznycios skaitos neparapijines, tik ten rinklevos pagerintos biggrin.gif
Atsakyti