Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Kauno nuotakos

QUOTE(Grafee` @ 2015 03 04, 22:25)
Jau antrą vakarą suku mintis apie ceremonijos vietos dekorą... Tiksliau, kaip "įrėminti" taką iki ceremonijos vietos g.gif  Nes ten lyg skaldos aplink yra, kilimo nenoriu. O vis tiek reik kažkaip padailinti nors keletą metrų to kelio, kuriuo eisiu smile.gif

o žiedlapiais dengto tako nenori?
user posted image
Papildyta:
aj, dar kas liečia žiedus, tai pas mus irgi balto aukso ir raudono, as dar savo žiedelyje briliantuka įsidejau. o matem tikrai lb mandrių žiedų, juvelyras rodė, net kaip ant žiedo išorinės pusės jie kardiogramos atkarpas išgraviravo, nes jaunieji atsinešė kardiogramas ir uždėjo ant žiedų, ko tik neprimasto šiais laikais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 03 05, 16:31)
o žiedlapiais dengto tako nenori?

Nea.. smile.gif Kad žinai, jog va toks efektas būtų, tai kiek tų žiedlapių reiktų prisipirkti biggrin.gif Jaučiu, kaina dar nemaža gautųsi. O, tarkim, žiedlapiais tik tuos "šniūrus" tako šone pabarstyti - man visai nesižiūri smile.gif Vieną mintį išaudžiau, reik dabar suvirintojo biggrin.gif Rasiu, tai toliau rutuliosi tako dekorą biggrin.gif

Dėl žiedų... Mes ten tokių vingrybių nenorim biggrin.gif Dizaino paprasto kažkokio, bet nei tų įstrižai spalvų dėliojimo ir pan., nes kiek žiūrių juvelyrų, tai visi tokius pačius gamina smile.gif
Atsakyti
O man bėda dėl fotografavimosi vietas, Raudondvario dvaras tokiu laiku atsakė o Žemaitkiemio irgi užimtas doh.gif tai kur dabar , nežinau. Merginos duokit genialių minčių? A? g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smaragdukas @ 2015 03 06, 15:17)
O man bėda dėl fotografavimosi vietas, Raudondvario dvaras tokiu laiku atsakė o Žemaitkiemio irgi užimtas  doh.gif  tai kur dabar  , nežinau. Merginos duokit genialių minčių? A?  g.gif  thumbup.gif

jūs ieškot kur fotkintis po stogu?
Atsakyti
Gali būti ir po stogu ir taip grazi tvarkinga vieta, nesinori man rapsų laukų ar tai traukinių bėgių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smaragdukas @ 2015 03 06, 15:17)
O man bėda dėl fotografavimosi vietas, Raudondvario dvaras tokiu laiku atsakė o Žemaitkiemio irgi užimtas  doh.gif  tai kur dabar  , nežinau. Merginos duokit genialių minčių? A?  g.gif  thumbup.gif

Yra Marvelės krioklys, bet kurioj ten vietoj, tai nežinau. Mes žalumos ieškosim botanikos sode, tada miesto vaizdų turėsim, gal dar Kauno marios bus. Norėčiau dar į kadagių slėnį, bet per toli važiuot...
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2015 03 06, 19:10)
Yra Marvelės krioklys, bet kurioj ten vietoj, tai nežinau. Mes žalumos ieškosim botanikos sode, tada miesto vaizdų turėsim, gal dar Kauno marios bus. Norėčiau dar į kadagių slėnį, bet per toli važiuot...

Mes fotografuosimes kadagiu sleni.....Na pas mus pirma bus su dukrytem senamiesti fotosesija, musu fotofrafas sake, kad ten yra kazkoks viesbutis ar kazkas panasaus kur leidzia ieit ir fotografuotis, tai va bus trumpa fotosesija ten, o paskuj dviese i kadagiu sleni vaziuosim
Atsakyti
QUOTE(smaragdukas @ 2015 03 06, 19:10)
Gali būti ir po stogu ir taip grazi tvarkinga vieta,  nesinori man rapsų laukų ar tai traukinių bėgių  biggrin.gif

turiu va kokias vietas susirasiusi:
Pazaislio vienuolynas
Botanikos sodas
Kadagiu slenis Arlaviskese (Kauno raj.)
Dubravos rezervatinės apyrubės ~2 km apžvalgos takas Vaisvydava (Kauno rajonas)
Rumsiskes
Vyduno aleja
Zemaitkiemio dvaro sodyba (kauno rajonas, babtai)
Raudondvario dvaras
Kauno pilis
Obelynes parkas
Masioto pasaku parkas
Marvelės slėnis
Zapyškis
Santaka
Jachtklubas
Atsakyti
Šiandien galiu dėtis + ties auskarais. Gaminsiuos pas vieną mergaitę smile.gif o MB šiandien atlikinėja namų darbus - renka žiedus biggrin.gif

QUOTE(rootha @ 2015 03 08, 20:19)
turiu va kokias vietas susirasiusi:

Mūsų, turbūt, bus šios smile.gif
Botanikos sodas
Kauno pilis
Santaka
Pažaislio vienuolynas
Jachtklubas

Gal dar Marvelės krioklys, jei fotografė žinos, kaip jį rasti smile.gif
Atsakyti
sveikos. gal esate girdėjusios apie Nudžiūvusio ąžuolo sodybos? kokie atsiliepimai? smile.gif ir kaip manote, ar rugsėjo 19 jau šalta bus? biggrin.gif
Atsakyti
jei dar neturite dekoro ir koordinatoriu smile.gif https://www.facebook...s...e=1

Laimekit sventes dekoro paslaugas
Atsakyti
Yes, yes, yes thumbup.gif Vyras atrado norimą žiedų dizainą cool.gif Laukiam dabar komentarų iš juvelyrų smile.gif

QUOTE(Ingiuxe @ 2015 03 10, 10:48)
sveikos. gal esate girdėjusios apie Nudžiūvusio ąžuolo sodybos? kokie atsiliepimai? smile.gif ir kaip manote, ar rugsėjo 19 jau šalta bus? biggrin.gif

Apie sodybą nesu pati nieko girdėjus, tik tiek, kad dažnai mačiau pavadinimą, minimą tarp nuotakų smile.gif

Žiūrint, koks tas ruduo bus? g.gif Jei saulėta diena, tai gal dar ir neatvės labai smile.gif Tik vakaras jau turėtų būti vėsokas.
Atsakyti