Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Kauno nuotakos

QUOTE(Pukšt @ 2015 05 20, 10:36)
Foodprojects.lt daro tokius skanestus ir labai graziai smile.gif dar Vaidos skanestai smile.gif
Musu saldus stalas bus is Cupcake'u  rolleyes.gif viena torto skoni jau ragavom - labai patiko, kita paragausime uz poros savaiciu smile.gif kainos labai neblogos. Tik macaroon's is ju neuzsisakinejome, kadangi jie gamina juos is morengo - nelabai skanus man tokie, tad macaroon's uzsake is Vaidos Skanestu smile.gif

As makaroons ir canelius ir birzu duonos planavau pirkti. Bet kai pamaciau, kad cupcake ju kaina 45lt/kg, o birzu duonos 67lt/kg, galvojau liuks imsiu is ju biggrin.gif tai dbr aisku kodel kaina skiriasi. Mes is Kregzdutes viska uzsake ir torta, bet nzn gal torta imti is kitur. man idomus pasirode spartakas is cupcake. O koki jus ragavot? gaila, kad kaneliai pas juos neskanus... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2015 05 20, 09:56)
As makaroons ir canelius ir birzu duonos planavau pirkti. Bet kai pamaciau, kad cupcake ju kaina 45lt/kg, o birzu duonos 67lt/kg, galvojau liuks imsiu is ju biggrin.gif tai dbr aisku kodel kaina skiriasi. Mes is Kregzdutes viska uzsake ir torta, bet nzn gal torta imti is kitur. man idomus pasirode spartakas is cupcake. O koki jus ragavot? gaila, kad kaneliai pas juos neskanus... sad.gif

šiaip jei esat kaune, nuvažiuokite dar pasiragauti į Seduja, raudondvario pl, ten tikrai skanesni nei biržų duonos....
o dėl torto, tai cupcake mums asmeniškai skanus kankokrežis, o kiti visi lb viens į kitą panašūs, biskvitai vienodi tik pertepimai nežymiai skiriasi...
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 05 20, 11:12)
šiaip jei esat kaune, nuvažiuokite dar pasiragauti į Seduja, raudondvario pl, ten tikrai skanesni nei biržų duonos....
o dėl torto, tai cupcake mums asmeniškai skanus kankokrežis, o kiti visi lb viens į kitą panašūs, biskvitai vienodi tik pertepimai nežymiai skiriasi...

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
o caneles mano receptoriams skaniausios iš mon ami kepyklėlės iš hyper maxima, tik kad brangios, bet kartais vertos nuodėmės..
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2015 05 18, 19:20)
Rašau a.ž. su nuoroda wink.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
egleee ir geggle, kada Jūsų toji dienelė?
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2015 05 20, 10:56)

Ragavom ir Biržų Duonos macaroons, tai man patiko, o MB ne itin, bet sakė geriau nei cup cake tai tikrai biggrin.gif mes iš vaidos skanėstų užsakėm už €23/kg macaroons, daug gerų rekomendacijų skaičiau, nors ragauti dar neteko smile.gif
Iš cupcake ragavom tortą Mocartas, labai patiko, morenginis, gana lengvas ir nėra pernelyg saldus, už poros savaičių dar paragausim tortą Braškius, nes tai antras pasirinktas vestuvinio torto skonis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 05 21, 12:03)
Ragavom ir Biržų Duonos macaroons, tai man patiko, o MB ne itin, bet sakė geriau nei cup cake tai tikrai biggrin.gif mes iš vaidos skanėstų užsakėm už €23/kg macaroons, daug gerų rekomendacijų skaičiau, nors ragauti dar neteko smile.gif
Iš cupcake ragavom tortą Mocartas, labai patiko, morenginis, gana lengvas ir nėra pernelyg saldus, už poros savaičių dar paragausim tortą Braškius, nes tai antras pasirinktas vestuvinio torto skonis smile.gif

Oho kokia kainele macaroons'u! Man morengas neskanu, tai morenginiai visi atkrenta. esam is kregzdutes jogurti uzsisake, tai ko gero teks likti prie jo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rootha @ 2015 05 21, 10:40)
egleee ir geggle, kada Jūsų toji dienelė?

Mano Liepos 11 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2015 05 21, 11:24)
Mano Liepos 11 ax.gif

nedaug jau liko, ar jau viska turite? kur svesit? pasipasakok daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 05 25, 10:43)
nedaug jau liko, ar jau viska turite? kur svesit? pasipasakok daugiau 4u.gif

Musu svente bus kiek netradicine, be sodybos ar restorano. Svesime laive Perlas, plauksime iki Zapyskio, ten valandelei issilaipinsime ir grisime atgal. Laive bus fursetas, zaidimai, sokiai smile.gif Tikimes, kad viskas pavyks puikiai ir oras nenuvils. Viska jau beveik turiu. Na uz dvieju savaiciu bus tikrai viskas suplanuota nuo iki. viska organizuojames patys, i laiva imsime vedeja su Dj. Tik va viena problemele del liudininku turim... planavom imti mano sese ir jaunikio pusbrolis, bet pusbrolis gyvena skotijoj ir del asmeniniu priezasciu neatvyks i musu svente. Vakar paprasem jaunikio sesers pabuti liudininkais, tai sureagavo labai nekaip. Sako o tai Luko (suzadetinio pusbrolis) nebus? o tai sese draugo neturi? zodziu nesake, kad nenori buti liudininkais, bet supratau, kad nenori, tai sedejau ir vos asaras tramdziau. Pasirodo juos pries kokius 10metu buvo kita suzadetinio sesuo pakviete buti liudininkais tuomet kai kita sese pateko i nedidele avarija ir negalejo buti liudininkais. tai as supratau, kad jie isizeide, kad mes kvieciame juos del to, kad kiti negali. kai skaitysite gal jum pasirodys, kad cia tu sesiu labai daug, bet taip ir yra jie 6 vaikai, tai turi suzadetinis 5 seses biggrin.gif tai va ir as dabar ju nebenoriu!!! o draugas sako tai viskas jau pakvietem. jiems apskritai nepatinka musu sventes ideja, nes laivas parplaukia 17val ir visi skirstosi. tai kadangi bus 15 zmoniu is ju miesto jie planuoja autobusiuka nuomotis. tai as jai vakar sakau: nu tai smagu kad imsit autobusiuka, nereiks sukti galvos kur masina statyti. tai jo sako: o ka tu galvoji, tai jei su masinom vaziuosim nei vienas vyras isgerti negales biggrin.gif tai va merginos, jei kuri darote svente be alkoholio tai as jum nepavydziu. As noreciau, kad jie musu vestuvese nedalyvautu smile.gif va taip tiesiai sviesiai. Beje, gal kuri zinote ar metrikacijoj gali buti liudininkes dvi moterys? nes baznycioj tai zinau, kad gali.
Apskritai keistas dalykas tos vestuves. Jus ruosiates, organizuojat baliuka artimiesiems, isleidziat kruva pinigu, o kiti dar nepatenkinti buna. Kas cia yra pabuti tais liudininkais, tik parasus padet, viska mes duodam, saldainius, sampana, puokste liudininkei...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geggle: 25 gegužės 2015 - 10:01
geggle, mūsų vestuvės irgi netradicinės, bet del to mažiausiai suku galva, visiem išdalinom pakvietimus, eigą surašėm, kada popietė baigsis irgi parašėm, kad yr nesupratusiu tai matėm, bet yra ir tokių,kurie tikrai palaikė ir sakė, kad šaunuoliai, jog kažkas naujo, o ne tiesiog eilinė pjankė... alkoholio pas mus irgi bus lb nedaug, po bažnyčios ir po ceremonijos po taurę šampo, o prie pietų po taurę vyno. visi važiuoja savom mašinom, net nekėlėm tokio klausimo, kad negalės gert ar kažką, ne gert susirenka, simboliškai šampės gurkštels ir užteks...
o dėl liudininkų, mes rinkomės draugus, su kuriais aš jaučiuos pati labai ramiai, nėnorėjau jokių giminių, nes prasideda šnekos kodėl jie, o ne anie. Mūsų liūdininkai neturi jokių spec. pareigų, viskuom rūpinuosi aš, tik pataramų ir palaikymo reik, bei pagalbos reiks viešbutyje apsrengiant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 05 25, 11:14)
geggle, mūsų vestuvės irgi netradicinės, bet del to mažiausiai suku galva, visiem išdalinom pakvietimus, eigą surašėm, kada popietė baigsis irgi parašėm, kad yr nesupratusiu tai matėm, bet yra ir tokių,kurie tikrai palaikė ir sakė, kad šaunuoliai, jog kažkas naujo, o ne tiesiog eilinė pjankė... alkoholio pas mus irgi bus lb nedaug, po bažnyčios ir po ceremonijos po taurę šampo, o prie pietų po taurę vyno. visi važiuoja savom mašinom, net nekėlėm tokio klausimo, kad negalės gert ar kažką, ne gert susirenka, simboliškai šampės gurkštels ir užteks...
o dėl liudininkų, mes rinkomės draugus, su kuriais aš jaučiuos pati labai ramiai, nėnorėjau jokių giminių, nes prasideda šnekos kodėl jie, o ne anie. Mūsų liūdininkai neturi jokių spec. pareigų, viskuom rūpinuosi aš, tik pataramų ir palaikymo reik, bei pagalbos reiks viešbutyje apsrengiant blush2.gif

Mums draugai ir bendraamziai ir tie zmones kurie yra toliau nei savo nosi mato irgi sake, kad labai sauni ideja ir mielai sudalyvaus vestuvese. as manau butent dabar ir pamatysim, kas mus is tikruju myli ir palaiko, o kas ne... Iklimpau dabar su tais liudininkais, kazkaip MB reiks perkalbet g.gif
Atsakyti