Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Kauno nuotakos

Sveikos,
gal kas galėtų rekomenduoti kokią nebrangią dekoratorę sodybos puošybai smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Norėčiau jungtis i planuojančių būrį, mūsų šventė rugpjūčio 22, kadangi darom vestuves + krikštynas, nutarėm i rotušę net neiti, o viską atlikti bažnyčioje. Taip staigiai viską užsukom su tuo reikalu, kad dabar jau baisu darosi, nes vizijos nėra, tik idėjų daug visokių. Reikia dabar samata dėliotis smile.gif visos temutės dar neperskaičiau, tad sorry jei jau kalbėjot apie tai, bet gal galit rekomenduot suknelių salonėlį kokį, kad negaišt laiko ir nevaikščiot į visai nieko vertus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(s_dovile @ 2015 04 29, 14:52)
Sveikos,
gal kas galėtų rekomenduoti kokią nebrangią dekoratorę sodybos puošybai smile.gif

sveikute, aš nelabai įsivaizduoju, kiek jos kainuoja? bet manau bandyk per google susirast ir parasyt kelioms, o tada gal kazka ir pati pakomentuosi, ka atradai? nes visoms turbut ta info gali but naudinga blush2.gif

Giedr@, žinok visi salonai turi daug pasirinkimo, siulyciau praeit daugiau nei pro kelis,nes vdruk, ten ta tavoji suknele kabo? as tik apie aptarnavima galiu pasakyt, kas man nerealiai patiko, o kas ne.. tik tau salone, tikrai padarys viska, kad pamatytum visa vaizda, net veliuma prikabins.
Žeigoj, tik uzmes sukne, nei suris, nei sutvirtins, prilaikys viena ranka ir sakys, na mazdaug va sitaip atrodysit...
MJ, irgi stengiasi, parodo alternatyvu, jei nenori rankoviu, parodo kaip bus, jei nori rankoviu, greit atsinesa medziagytes, parodo, kokios gali buti thumbup.gif
danguoles suknelese, šnipstas didziausias, sena moteryte, tik parodo sukneles, sakau tai duokit pasimatuot, tai kol nujama suknele, kol uždeda, ir visai nesukalbama bobike... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 04 30, 09:22)

Giedr@, žinok visi salonai turi daug pasirinkimo, siulyciau praeit daugiau nei pro kelis,nes vdruk, ten ta tavoji suknele kabo? as tik apie aptarnavima galiu pasakyt, kas man nerealiai patiko, o kas ne.. tik tau salone, tikrai padarys viska, kad pamatytum visa vaizda, net veliuma prikabins.
Žeigoj, tik uzmes sukne, nei suris, nei sutvirtins, prilaikys viena ranka ir sakys, na mazdaug va sitaip atrodysit...
MJ, irgi stengiasi, parodo alternatyvu, jei nenori rankoviu, parodo kaip bus, jei nori rankoviu, greit atsinesa medziagytes, parodo, kokios gali buti thumbup.gif
danguoles suknelese, šnipstas didziausias, sena moteryte, tik parodo sukneles, sakau tai duokit pasimatuot, tai kol nujama suknele, kol uždeda, ir visai nesukalbama bobike... blush2.gif

Aš galiu tik pataisyti, kad Tik tau ir Žeigos salonuose labai priklauso kas aptarnauja. Tik tau jei vienas iš aptarnaujančių yra vyras, tai kiša labai sukneles, aikčioja kaip gražu ir t.t. Žeigos salone, jei nėra savininkės, moterys labai maloniai aptarnauja, man suknelę ir prilaikė, ir sutvirtino, ir dar nešė parodyt visokių alternatyvų, kaip esamą suknelę galima keisti - kažką pridėti, ką atimti. Bet savininkė žmonių aptarnaut ir su klientais bendraut tai nemoka doh.gif Kadangi aš norėjau pirkti suknelę, tai norėjau sužinot tikslią kainą ir tada pagalvosiu - tai atšovė, kad jei 100 proc. nežinau ar pirksiu, tai jai neapsimoka skambint į sandėlį ir klaust kiek kainuoja doh.gif
Atsakyti
mane tik tau salone, 3moteriškės apšokinėjo, išsimatavau gal kokia 10-15suknelių, dirbo tikrai nuo širdies.
žeigoj gal tik 5pasimatavau ir džiaugiaus, kad kažkas kitas atejo, nes nuo tokio matavimosi, man bloga buvo, uždeda sukne ir net nesuveržia, nesutvarko, sako nu va maždaug taip būtų...
Atsakyti
Sveikos,

galiu ir aš pasidalinti yspūdžiais iš salonų smile.gif

1. Elegancija - NEREKOMENDUOJU, pasipūtusios, pastoviai kritikuojančios kitus salonus, pasakius, kad tik dairausi suknutės, atkirto, kad jei neplanuoju šiandien išsirinkti, kitų net nerodys.

2. Karolina (šalia elegancijos) - pasirinkimas mažas, bet suknutės nuostabios, aptarnauja šeima, vyras ir žmona, tai neturiu jokių priekaištų, labai maloniai šokinėja, paslaugūs. Tikrai myli tai ką daro smile.gif

3. Ingridos salonas - labai patiko mergina, kuri parodė suknutės, pirma katalogą pervertė, paklausė kas tinka ir patinka, o paskui matavomės. Rodė, keik tik turėjo tai kas patinka, patarė, pakomentavo. Netgi paskė, kad viena suknutė man netinka smile.gif vertinu atvirumą, o ne norą įkišti. Ir ten išsirinkau vieną suknutę, kolkas mano favoritė, bet planuoju dar apeiti smile.gif

Vėliau galėsiu papasakoti kaip sekėsi Žeigoje ir salone Laura smile.gif
Atsakyti
Buvau salone Laura, nieko gero. Pasirinkimas mažas, suknutės daugumoj visiškai baltos. Šiandien vykstu į Žeigą ir MJ smile.gif
Atsakyti
sekmytes tau,
šiaip neblogi atsiliepimai apie birutės saloną, bet aš taip ir nenuėjau ten.
man šiuo metu transporto klausimas aktualus, norejau kabrioleto, cadilaco, bet kad kainas tokias užlankste, kad turbūt fantazija atšoks... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(s_dovile @ 2015 04 29, 14:52)
Sveikos,

O kokia suma jums yra nebrangu? smile.gif Mūsiškės darbas mums kainuos 2000 lt (šiai dienai tokia sąmata). Paprastai vidutinės dekoratorių kainos yra 2000-3000 lt (priklausomai nuo to, ko jūs norite) smile.gif Mūsų temoje buvo pasiskelbusi viena pradedančioji dekoratorė 4u.gif
QUOTE(Giedr@ @ 2015 04 30, 07:50)
Sveikos. Norėčiau jungtis i planuojančių būrį.

Gal galit rekomenduot suknelių salonėlį kokį, kad negaišt laiko ir nevaikščiot į visai nieko vertus  4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif

Man teko tokia laimė (o gal ir ne) apsilankyti tik vienam salone ir pasimatuoti tik vieną suknę biggrin.gif Bet manau, kad ateity vėl apsilankysiu MJ salone (iš jo ir pirkau savo suknutę) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2015 05 09, 18:03)
O kokia suma jums yra nebrangu? smile.gif Mūsiškės darbas mums kainuos 2000 lt (šiai dienai tokia sąmata). Paprastai vidutinės dekoratorių kainos yra 2000-3000 lt (priklausomai nuo to, ko jūs norite) smile.gif Mūsų temoje buvo pasiskelbusi viena pradedančioji dekoratorė 4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif

Man teko tokia laimė (o gal ir ne) apsilankyti tik vienam salone ir pasimatuoti tik vieną suknę biggrin.gif Bet manau, kad ateity vėl apsilankysiu MJ salone (iš jo ir pirkau savo suknutę) smile.gif

Kaip cia tylu:( Kur visos dinge?
Atsakyti
aha, visos nirimusios, nieko nepasakoja... blush2.gif
Atsakyti
Tai va, aš ir ieškau kokios pradedančios dekoratorės, reikės tada paieškoti šioje temoje, nes kažkaip praleidau smile.gif o šiaip man nieko ypatingo nereikia, padaryti puokštes stalams, gal dar kokį kampelį paruošti fotografimuisi ar pakabinti nuotraukas smile.gif internete kažkaip nelabai ką randu, ieškau toliau smile.gif
Atsakyti