Nezinau kaip tavasis valdiklis bet manajame galima nustatyti pageidaujama temperatura pagal auto, tiekima ir salinima.
vasaros rezime palikus 20C ir tiekimas nera sansu kad rotorius bus sustabdytatas namti kai temperatura nukreta.
Vasaros rezime palikus 20C ir salinimas gali buti kad rotorius bus stabdomas iki kol paduodama temp bus ~15C, tada gali buti saltoka.
Jai pasirinktas tiekimas manau reiktu nustaty apie 20c, jai salinimas 22c nes nevisos patalps gali but vienodos temperaturos pvz prie pietiniu langu pas mane 23.6 vakar buvo, kai tuo tarpu siauriau 21.5c.
QUOTE(mintas @ 2015 06 06, 14:42)
Jei statau
vasarini rezima, tuomet nustacius temperatura 20 ar aukstesne bus viskas tvarkoje, rotorius veiks, tiekiamas i patalpas oras bus vesinamas rotoriaus pagalba ir name temperatura kils minimaliai, bet, mano namas siuo metu tikrai neperkaista ir jo vesinti vakarais visai nereikia, tad kai nakti temperatura krenta iki kokiu ~5C laipsniu ir tuomet stabdomas rotorius nes ijungiamas ByPass rezimas, i nama paduodamas labai saltas oras ir name pasidaro salta.
Tiesa pasakius as dar nejungiu vasarinio rezimo, nors atrodo ir bandziau pazaisti, bet ne kas gavosi, tad apie vasarini rezima labiau teoriniai pamastymai. Vis tik nenoriu atvesinti namo per nakti, nes is praktikos jau zinau, kad kai tiekiamas zemesnes temperaturos oras name iskart pasijaucia, kad stipriai atveso, ir ryte atsikeles supranti kad per nakti persalai, nes nosyje pavasaris pabudes. Tarsi persisaldymas su neteisingai nustatytu kondicionieriu.
Atkreipiau demesi kad man komfortiskiausia, kai name 22-23C laipsniai. Kai name 20C laipsniu man jau vesu, o jei dar rekuperatorius paduoda vesesnes temperaturos ora tai is vis dubakas.
Esu pasidares toki grafika
1) 00:00 - 07:00 II greitis 55%
2) 07:00 - 19:00 I greitis 35%
3) 19:00 - 23:59 III greitis 70%
Prie viso sito pas C3 yra dar temperaturos korekcija, tai padariau 20:00 - 23:30 -1C, gaiviai isvedina, atvesina patalpas pries miega.