QUOTE(Verteris @ 2015 06 05, 13:11)
Nuskambėjo tai kaip čia pasakius... Būtų toks atsakymas gautas per oficialų palaikymo kanalą, oi kaip jus paturėtų visokių 'customer relations' ir pan. konsultantai, blogeriai ir t.t.
Aš paklausiu kitaip - ar Amalva, turinti nemažą kiekį valdymo modulių, pultelių ir t.t. turi paruošusi 'suderinamumo matricą' - t.y. tiesiog lentelę, koks produktas su kuo suderinamas - koks rekupas su kokiu pulteliu, koks kontroleris su kokiu pulteliu, koks softas su kuo ir t.t. Nes atsakymas 'galėjote pasidomėti' nekaip kvepia - suprantu, kad entuziastai gal ir sugeba pasidomėti, bet eilinis vartojas su eilinio vartotojo IT kompetencijomis tikrai gilios analizės kas ten su kuo suderinama pasidaryti sau negali...
Aš paklausiu kitaip - ar Amalva, turinti nemažą kiekį valdymo modulių, pultelių ir t.t. turi paruošusi 'suderinamumo matricą' - t.y. tiesiog lentelę, koks produktas su kuo suderinamas - koks rekupas su kokiu pulteliu, koks kontroleris su kokiu pulteliu, koks softas su kuo ir t.t. Nes atsakymas 'galėjote pasidomėti' nekaip kvepia - suprantu, kad entuziastai gal ir sugeba pasidomėti, bet eilinis vartojas su eilinio vartotojo IT kompetencijomis tikrai gilios analizės kas ten su kuo suderinama pasidaryti sau negali...
Na, forume aš išsakau grynai savo nuomonę ir turimas žinias, o neatstovauju kurią nors įmonę...
Dėl Amalvos valdiklių ir jų palaikymo:
Nesuprantu, kodėl dabar keliama problema? Taigi technologijos nestovi vietoje ir atsiranda vis nauji valdikliai, kurie turi vis daugiau funkcijų ir galimybių. Šiandien yra "C5", rytoj bus "C6", o po kurio laiko gal bus ir kažkoks "C20". Perkant naujausią mobilų telefoną, mes žinome, kad po kažkurio laiko, jau nebus galimybės įsirašyti naujausią "android" versiją, tas pats ir su vėdinimo įrenginių automatika, ji keičiasi, tik ne taip dažnai kaip telefonai.
Dabartinis "C3" valdiklis yra pakeistas naujuoju "C5" valdikliu nuo naujų metų, kuris ir turi daugiau valdymo galimybių, nei senasis.
"Apps" programėles yra skirtos konkrečiam valdikliui ir negali būti taikomos kitiems valdikliams arba tuo labiau kitų gamintojų valdymo automatikai, nebent kažkoks entuziastas pats adaptuos programėlę pagal savo poreikius, kaip tai padarė pilietis iš Rusijos.
Dėl suderinamumo "matricos", tokio daikto kaip ir nėra, bet šiai dienai yra tik trys valdikliai:
C3, C4 ir C5.