Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas 7

Įdomu, tik kuris webinaras konkrečiai siūlomas? Tame puslapyje jų apie 50. Ir pagrinde apie testavimo metodikas.
QUOTE(Alexxandro @ 2015 05 27, 06:40)
Cibuli paklausyk sita seminara ir daug kas paaiskes, kodel ortakiai turi buti sandarus ir kaip visa sistema turi veikti.
http://retrotec.com/support/webinars <{POST_SNAPBACK}>
Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2015 05 27, 22:55)
Įdomu, tik kuris webinaras konkrečiai siūlomas? Tame puslapyje jų apie 50. Ir pagrinde apie testavimo metodikas.

Man tik viena rodo, kuris bus geguzes 4.

Is kur tu cia ju matai daugiau?
Atsakyti
June 4 - maniau kad tai birželio 4.
Daugiau matau paspaudęs ant "Watch previous webinars". O iš kur žinai, kad tame webinare, kuris bus gegužės 4, bus kalbama apie ortakių sandarumą? Aprašyme tai nepaminėta. Gal su webinaro rengėjais glaudžiau susijęs?
QUOTE(Alexxandro @ 2015 05 28, 07:15)
Man tik viena rodo, kuris bus geguzes 4.
Is kur tu cia ju matai daugiau? <{POST_SNAPBACK}>
Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2015 05 28, 08:14)
O iš kur žinai, kad tame webinare, kuris bus gegužės 4, bus kalbama apie ortakių sandarumą? Aprašyme tai nepaminėta. Gal su webinaro rengėjais glaudžiau susijęs?

Aš įtariu, kas čia tokie rašo. Taip pat tau pritariu, kad nesupratau, ką ten konkrečiai reikia žiūrėti. Iš pradžių nuoroda iš viso neveikė, o vėliau labai daug laidų. Kurią rinktis? Ar čia tą būsimą birželio 4 d. reikia žiūrėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 28 gegužės 2015 - 12:34
Nesu susijes su tais seminarais. Atsiprasau kad sumaisiau menesius. Taip ziureti reiketu seminara, kuris bus birzelio 4 d. Paskutiniame seminare, kuris buvo antradieni minejo, kad bus aiskinama Nuo projekto iki sistemos balansavimo. Taip pat ten galite uzduoti klausimus.

Atsakyti
QUOTE(Alexxandro @ 2015 05 28, 18:15)
Nesu susijes su tais seminarais. Atsiprasau kad sumaisiau menesius. Taip ziureti reiketu seminara, kuris bus birzelio 4 d. Paskutiniame seminare, kuris buvo antradieni minejo, kad bus aiskinama Nuo projekto iki sistemos balansavimo. Taip pat ten galite uzduoti klausimus.

Nesate susijęs, bet žinote, kad daug kas paaiškės laidoje/seminare, kuris dar tik bus rodomas. Kažkaip keistai skamba. Gal tai tik mano paranoja. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 28 gegužės 2015 - 21:35
QUOTE(*** @ 2015 05 17, 21:16)
Raituzui klausimas del mobilios programeles androidams.
https://play.google....omfovent_C5_app

ar as kazko nesuprantu bet man su C3 ping moduliu nesusijungia niekaip, ant iphone buvo komfo c3 nemokama tai veike puikiai.

šis apps'as yra skirtas tik "C5" valdikliui valdyti.
Su "C3" valdikliu prie šios programos nepasijungsite.
Atsakyti
QUOTE(Raituzas @ 2015 06 02, 14:24)
šis apps'as yra skirtas tik "C5" valdikliui valdyti.
Su "C3" valdikliu prie šios programos nepasijungsite.

As tik pamenu kad kazkoks apsas buvo google play tuo metu nebuvo c5, gal ir buvo bet tuose ne buitiniuose irenginiuose tai as pamaniau kad ji c3.. Grynai bereikalo jauciuos ismetes pinigus pingui ir paskubejes nusipirkt irengini. Galetu but programele ir pingui 2...

Beje ant iphone naudojau ruso parasyta programele is app store, veike puikiai, reiskias amalvai tik noro truksta.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2015 06 03, 07:47)
As tik pamenu kad kazkoks apsas buvo google play tuo metu nebuvo c5, gal ir buvo bet tuose ne buitiniuose irenginiuose tai as pamaniau kad ji c3.. Grynai bereikalo jauciuos ismetes pinigus pingui ir paskubejes nusipirkt irengini. Galetu but programele ir pingui 2...

Beje ant iphone naudojau ruso parasyta programele is app store, veike puikiai, reiskias amalvai tik noro truksta.

tai nelabai supratau, jums reikia apsso android sistemai ar iphone?
Nes kaip suprantu Iphone jus turite valdymo programele sukurta rusijoje?
Atsakyti
Visa laika turejau iphone o jame
https://itunes.apple...d...3?l=en&mt=8

Kad ant android, c3 + ping2 neveikia kazkaip nera aiskiai parasyta

https://play.google....omfovent_C5_app
https://play.google....m.Amalva.c4_app

pvz

* completely updated user interface, which replicates the new control panel C5.1
* compatible with C5 controller firmware from v1.140

vertimas
imituoja c5 veldikli
suderinamas su tam tikra valdiklio versija. Bet cia whats new skiltyje kaip naujiena!

Manau turetu buti aiskiau nurodyta su kuo veikia su kuo ne nes mielai atsiimciau dabar pinigus atgal uz ping2.

QUOTE(Raituzas @ 2015 06 04, 08:34)
tai nelabai supratau, jums reikia apsso android sistemai ar iphone?
Nes kaip suprantu Iphone jus turite valdymo programele sukurta rusijoje?

Papildyta:
PS visgi sukisau kruva litu ir kol nusipirkes realiai pradejau naudotis irenginys paseno moraliskai plius amalva netiksliai aprasydama savo paslaugas pasipinigavo dar kelias simtines..

Man tiesiog nepriimtina kad kazkoks megejas eme ir sukodino toki
https://itunes.apple...d...3?l=en&mt=8
o amalva savo klientus palieka uz borto..
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2015 06 04, 14:24)
o amalva savo klientus palieka uz borto..

na manau perkant PING2 modulį Jus galėjote pasidomėti apie jo galimybes ir appsus prie jo. Niekur prie appsų aprašymo nebuvo parašyta, kad su jais galima valdyti C3 valdiklius.
Deja, bet mano žiniomis C3 valdikliui nebus sukurtas valdymo appsas, bet kaip bebūtų, Jus galite savo įrenginį valdyti nuotoliniu būdu per "WEB serverį" kompiuterio ar išmaniojo telefono pagalba, todėl nemanau, kad yra išmesti pinigai už tinklo modulį.
Atsakyti
QUOTE(Raituzas @ 2015 06 05, 12:42)
na manau perkant PING2 modulį Jus galėjote pasidomėti apie jo galimybes ir appsus prie jo.  Niekur prie appsų aprašymo nebuvo parašyta, kad su jais galima valdyti C3 valdiklius.

Nuskambėjo tai kaip čia pasakius... Būtų toks atsakymas gautas per oficialų palaikymo kanalą, oi kaip jus paturėtų visokių 'customer relations' ir pan. konsultantai, blogeriai ir t.t.

Aš paklausiu kitaip - ar Amalva, turinti nemažą kiekį valdymo modulių, pultelių ir t.t. turi paruošusi 'suderinamumo matricą' - t.y. tiesiog lentelę, koks produktas su kuo suderinamas - koks rekupas su kokiu pulteliu, koks kontroleris su kokiu pulteliu, koks softas su kuo ir t.t. Nes atsakymas 'galėjote pasidomėti' nekaip kvepia - suprantu, kad entuziastai gal ir sugeba pasidomėti, bet eilinis vartojas su eilinio vartotojo IT kompetencijomis tikrai gilios analizės kas ten su kuo suderinama pasidaryti sau negali...
Atsakyti