Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas 7

QUOTE(mintas @ 2015 05 22, 05:32)
Cibuli, tu nors vieną mano žinutę perskaitai? Toks jausmas kad ne, o paskui dar reiški pretenzijas, kodėl tave ignoruoju. Nes nėra ką nors rašyti, vis tiek neskaitai.

Mano projekte nėra nė vieno taško, kuriame būtų išpučiama 90m3/h oro, maksimalus dydis apie 70m3/h ir šiam dydžiui parinktas 125mm vamzdis, per 100mm vamzdį pas mane pučiami oro srautai neviršijantys 40m3/h dydžio. Taip kad pas mane suprojektuoti oro srautai ne 2m/s, tuo labiau ne 3m/s, bet mažesni nei 1m/s.

Mintai, o tu pats skaitai, ką aš rašau. 90 kubų oro - tai čia mano namo projektas. Štai kaip jis atrodytų: primas aukštas ir antras aukštas.

Projekto esmė tokia, kad oro greitis nei viename vamzdyje nėra viršijantis 2 m/s. Tarkime į mano svetainę reikia paduoti 90 kubų oro. Tai darome per 3 difuzorius ir pagal šią lentelę (2 psl.), jei norime neviršyti 2 m/s oro greičio, tai per vieną 90 mm vamzdį galime pernešti 31 kubą oro. Todėl 90 kubų oro padavimą išskaidome į tris difuzorius.

Pvz., antro aukšto kambarys 204. Į jį ateina du vamzdžiai per kuriuos paduodame reikiamą oro kiekį 40 kubų. Nes per vieną vamzdį paduodant 40 kubų turėtumė šiek tiek virš 2,5 m/s oro greitį.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2015 05 22, 07:03)
Tai tokius kempinėlės, kuriose išpjautos ovalo formos skylės su tokios pat formos kamščiais. Kiek reikia skylių užkemši, kiek reikia - palieki atviras. Vat tau ir srautų reguliavimas. Nerandu paveiksliuko, su paveiksliuku iškart būtų aiškiau.

Oki, dėkui. O privalumai/trūkumai prieš sklendinį reikalavimą? Yra koks labiau techninis pavadinimas toms kempinėlėms ?
Atsakyti
QUOTE(balbiesas @ 2015 05 22, 12:01)
Oki, dėkui. O privalumai/trūkumai prieš sklendinį reikalavimą? Yra koks labiau techninis pavadinimas toms kempinėlėms ?

http://www.rekuperat...detail?Itemid=0
Atsakyti
QUOTE(mute7 @ 2015 05 22, 16:09)

http://www.komfovent...avimo-elementas
Atsakyti
O jūs, chebryte, kai varote tokias nuorodas negalite jas užvadinti? Gal nemokate? Jei nenorite, tai tik nepagarba kitiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 22 gegužės 2015 - 22:01
QUOTE(korida @ 2015 05 22, 22:35)

o, ačiūsmile.gif dar ir su puikiu aprašymu.

QUOTE(cibulis @ 2015 05 22, 22:40)
O jūs, chebryte, kai varote tokias nuorodas negalite jas užvadinti? Gal nemokate? Jei nenorite, tai tik nepagarba kitiems.

Gal tu išsiblaivyk. Kam jas užvadinti? Kad sunkiau suprasti kur nuoroda veda?
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2015 05 22, 21:35)

Kaži, ar šis daiktas sugeba telefonijos efektą panaikinti?
Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2015 05 21, 19:01)
Kaip tau patinka Tallinno oro uosto ortakiu sandarumas?
Nesandarus ortakiai - ne minusas, o tik vienas oro paskirstymo budu. Apsuk sujungimo vietas lipnia aliuminio juosta - bus ir tas niekam nereikalingas sandarumas. Ir uztruksi trumpiau, nei daves ta darba kam nors kitam ir paskui tikrindamas.

Aš apie tokius galvoju mansardiniame aukšte. Palikčiau atvirus, bet reikia baltos spalvos. Gal kas žinote kur tokių nupirkti?
Atsakyti
QUOTE(GoldenEye @ 2015 05 23, 10:48)
Kaži, ar šis daiktas sugeba telefonijos efektą panaikinti?

Šitas daiktas turi visai kitokią paskirtį. Kaip ir kiekvienas minkštas daiktas, jis aišku sugebės sugerti kažkiek triukšmo, tačiau naudoti jį su tikslu triukšmui nuslopinti - tai tas pats, kai bandyti šalinti tonziles per analinę angą.
Atsakyti
QUOTE(mute7 @ 2015 05 22, 14:09)
Ar iš rekuperatorių centro dar galima kažką nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(saaba @ 2015 05 26, 12:17)
Ar iš rekuperatorių centro dar galima kažką nusipirkti?

nezinau nieko nepirkom, tiesiog imeciau pacia pirma nuoroda, kuria ismeta googlas, nes zmogus klause pavadinimo ne kiek kainuoja ar kur pirkti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Cibuli paklausyk sita seminara ir daug kas paaiskes, kodel ortakiai turi buti sandarus ir kaip visa sistema turi veikti.

http://retrotec.com/support/webinars
Atsakyti