QUOTE(mintas @ 2015 05 22, 05:32)
Cibuli, tu nors vieną mano žinutę perskaitai? Toks jausmas kad ne, o paskui dar reiški pretenzijas, kodėl tave ignoruoju. Nes nėra ką nors rašyti, vis tiek neskaitai.
Mano projekte nėra nė vieno taško, kuriame būtų išpučiama 90m3/h oro, maksimalus dydis apie 70m3/h ir šiam dydžiui parinktas 125mm vamzdis, per 100mm vamzdį pas mane pučiami oro srautai neviršijantys 40m3/h dydžio. Taip kad pas mane suprojektuoti oro srautai ne 2m/s, tuo labiau ne 3m/s, bet mažesni nei 1m/s.
Mano projekte nėra nė vieno taško, kuriame būtų išpučiama 90m3/h oro, maksimalus dydis apie 70m3/h ir šiam dydžiui parinktas 125mm vamzdis, per 100mm vamzdį pas mane pučiami oro srautai neviršijantys 40m3/h dydžio. Taip kad pas mane suprojektuoti oro srautai ne 2m/s, tuo labiau ne 3m/s, bet mažesni nei 1m/s.
Mintai, o tu pats skaitai, ką aš rašau. 90 kubų oro - tai čia mano namo projektas. Štai kaip jis atrodytų: primas aukštas ir antras aukštas.
Projekto esmė tokia, kad oro greitis nei viename vamzdyje nėra viršijantis 2 m/s. Tarkime į mano svetainę reikia paduoti 90 kubų oro. Tai darome per 3 difuzorius ir pagal šią lentelę (2 psl.), jei norime neviršyti 2 m/s oro greičio, tai per vieną 90 mm vamzdį galime pernešti 31 kubą oro. Todėl 90 kubų oro padavimą išskaidome į tris difuzorius.
Pvz., antro aukšto kambarys 204. Į jį ateina du vamzdžiai per kuriuos paduodame reikiamą oro kiekį 40 kubų. Nes per vieną vamzdį paduodant 40 kubų turėtumė šiek tiek virš 2,5 m/s oro greitį.