QUOTE(Raituzas @ 2015 02 20, 12:40)
Cibuli, kad jus neskaitote ka as jums parasiau, mano paskutiniam poste parasyta ka reiskia "Eurovent" sertifikatas, o jus vet ta pati klausiate, ka sie sertifikatai reiskia...
Visus Amalvos turimus sertifikatus rasite cia:http://www.komfovent.lt/sertifikatai
Daugiau nebeturiu ka komentuoti...
Galite ir kategoriškai atsakinėti, jūsų teisė. Šiaip tai į daugybę mano klausimų neatsakėte, pvz., kodėl giriatės, kad Rego 450 pučia
83 proc., kai PHI nurodo, kad pučia tik
78 proc.
Aš taip pat galvoju, kad tikrai yra puikus būdas pagal vieną matą pamatuoti daugybės rekuperatorių naudingumą. Vienas tokių yra pasyvų namų institutas.
Štai čia yra visi rekuperatoriai nuo mažiausiai efektyvių iki pačių efektyviausių. Jūsų plokštelinis yra 10 nuo galo, o rotacinis - 17 vietoje nuo galo (iš viso yra sertifikuoti 128 įrenginiai). Jūsų įrenginių NK siekia 76-78 proc. Pačių efektyviausių NK yra 92-93 proc., o pūsdamas
144 kubus šis rekuperatorius išspaudžia net 94 proc. efektyvumą. Tai reiškia, kad jūsų įrenginiai nuo pačių efektyviausių atsilieka 16-18 proc., t.y. vos ne penktadaliu. Tai tikrai didelis skirtumas. Kaip tai galite paaiškinti?
Jei tikrai turite efektyvesnių įrenginių už tuos, kuriuos sertifikavote, tai būtų pats laikas sertifikuoti juos. Ar turite tokių įrenginių, kurie yra daug efektyvesni už sertifikuotus? Kodėl jų nesertifikuojate?
Papildyta:
QUOTE(Raituzas @ 2015 02 20, 12:40)
Visus Amalvos turimus sertifikatus rasite cia:http://www.komfovent.lt/sertifikatai
Daugiau nebeturiu ka komentuoti...
Kadangi nieko nesuprantu, tai norėčiau dar paklausti. Jūsų pateiktoje nuorodoje matau tik bendrinius sertifikatus. Vos du įrenginiai turi konkrečius PHI sertifikatus, šioje vietoje viskas aišku: jūs nurodote vieną šių įrenginių NK, PHI nurodo kitą, ašį bent jau kažkaip galiu išsirinkti vidurkį, palyginti. O kaip su kitais įrenginiais, kurių turite daugybę?
Aš norėjau sužinoti, kaip testuojate kiekvieną konkretų įrenginį, kokiomis sąlygomis nustatomi jų NK. Ar kažkokia kita nepriklausoma laboratorija tai patvirtina, pertestuoja?