QUOTE(Raituzas @ 2015 02 26, 22:22)
1. Sorry, bet kas tas Dop as nelabai zinau?
2. Deklaracijos nenoriu cia skelbti, tiesiog todel, kad joje jokiu skaiciu neraso jr jokios vertes jums neduos. Jj rasoma, todel, kad tokie lietuvos istatymai israsyt si dokumenta.
3. Kodel jums netiko flexit techniniai duomenis, panasiai bus pateikti ir musu parametrai.
4. Dar karta kartoju, kad siu duomenu uzteks, sertifikuojant namo energetine klase.
Esu ne vienam administracines paskirties pastatui pateikes siuos duomenis ir tie pastatai sekmingai gavo A+ klases.
2. Deklaracijos nenoriu cia skelbti, tiesiog todel, kad joje jokiu skaiciu neraso jr jokios vertes jums neduos. Jj rasoma, todel, kad tokie lietuvos istatymai israsyt si dokumenta.
3. Kodel jums netiko flexit techniniai duomenis, panasiai bus pateikti ir musu parametrai.
4. Dar karta kartoju, kad siu duomenu uzteks, sertifikuojant namo energetine klase.
Esu ne vienam administracines paskirties pastatui pateikes siuos duomenis ir tie pastatai sekmingai gavo A+ klases.
1. Dop yra Declaration of Performance. Juose surašomi medžiagos techniniai duomenys. Nežinau ar tokie taikomi vėdinimo įrenginiams, gal jie kažkaip kitaip vadinami.
2. O kaip ta deklaracija atrodo? Galite siųsti asmeniškai. Nurodykite šito arba šito įrenginio NK prie 200 kubų.
3. Aš tiesiog manau, kad dokumentas tampa dokumentu, kai jis yra užantspauduotas ir pasirašytas. Langų gamintojai štai kokį dokumentą man išdavė. Ten yra daugiau lapų, aš paėmiau tik su Uw reikšmėmis.
4. Gal tokių duomenų ir pakanka, nežinau. Jei sakote, kad viskas buvo gerai, tai gal ir bus gerai. Įdomu būtų pamatyti jūsų deklaraciją.