QUOTE(cibulis @ 2015 02 21, 23:05)
Aš už gerus žodžius. Bet kiek nervų kainavo visą tai. Ir vakar su vienais statybininkais susibariau. Tuoj pražilsiu. Kai sieki rezultato ir nori dar nebrangiai tai tenka kryžiaus kelius praeiti. Ne visi tai supranta.
Dėl vidaus sutinku, kad bus skausminga ir daug. Aš namo pabaigimui esu numatęs 250 000 - 300 000 Lt. Tikiuosi, kad ir tvora išeis. Bet tikriausiai su vidumi išeina toks dalykas, kad jau daug išleidai išorei ir kiekvienas vidaus litas atrodo, kad būtų dvigubai brangesnis nei išorės. Čia toks psichologinis dalykas.
Oi tas posakis "namo pabaigimui esu numatęs 250 000 - 300 000 Lt. Tikiuosi, kad ir tvora išeis."
as kiek kartu esu tikejesis ir lygiai tiek pat kartu biudzetai virsijo mano plana..dabar jau nieko nebesitikiu. Dabar tiesiog moku pinigus ir samatos nebevedu, nes nebegaliu ziuret i galutine eilute
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2015 02 21, 23:15)
Mano pažįstamas daro šios laidos reklamą ar visą laidą. Siūliau jam bizniuką: aš imu Isover Multimax 30 vatą, kurios dar niekas Lietuvoje nedėjo, jie su Isoveriu suka reklaminį video, bet rupūžė nesutiko. Tiek jau to. Rockwoolą gausiu už išskirtinę kainą. Tiesą, Isover man ir taip davė išskirtinę kainą, bet ji tikrai didelė.
Beje šiandieną tinkuotojas sakė, kad Knauf seminare šį ketvirtadienį matė mano stogą. Rodė kaip pavyzdį, kaip nereikia dėti gegnių ne vienodu žingsniu. Parašiau Knaufui laišką, kad be mano sutikimo naudoją mano nuotraukas ir turėtų man duoti vatą už pusę kainos. Žiūrėsim kaip šnekės.
Papildyta:
Mano stogas būtent
glazūruotos čerpės. Labai džiaugiuosi, brangios bet nerealios.
Tikrai nerealios. Saunuolis. Man tokiu reikia.
Papildyta:
QUOTE(madwifi @ 2015 02 21, 23:11)
nusisneki brolau - pazek i simtamecius europos stogus - klasikine falcine cinko ar vario danga. tik aisku ne suknista cinkuota gelezis o gryno cinko - paguglink rheinzink vaizdus kaip nerealiai atrodo. molines cerpes sutinku, bet skalunas dar nepatikrinta medziaga, juolab kad net nzinai is kokio kitaico atvaziavusi ir kaip elgiasi su dregme ir salciu. bus kaip su tuo gedimino prospekto granito grindiniu.
Na taip, 100% cinko arba vario danga kokiu 3mm storio. Sutinku, laikys 500metu.