QUOTE(Pupcis @ 2015 03 25, 23:52)
Esu stebejes ne karta, kaip vejuota diena (net nestipriai vejuota) garo izoliacine plevele kvepuoja t.y. matosi kaip siek tiek issipucia ir susitraukia- vadinasi vejas prapucia pro mikroplysiukus.
Pupci, o manai, kad tam reikia plyšiukų? O gal vata įpatingai sandariai apklijuota, todėl judinant vienos pusės plėvelę, vatoje arba sukyla arba krenta slėgis ir atitinkamai judinama kitoje vatos pusėje esanti plėvelė.
Papildyta:
QUOTE(Milao @ 2015 03 26, 00:57)
Pribrendo reikalas pistoletą nusipirkti. Tas rekomenduojamas Penosil tai Standart S1? Tefloninis su raudona rankena? Kokie kiti dar buvo išmėginti, kuo skirtumas pasireiškė? Gal kiti parekomenduos kitokį?
O šiaip tie pistoletai visų gamintojų vienodo standarto? Pvz. Ant penosil pistoleto ir ceresit, ir makroflex, ir soudal, ir belekokio kito gamintojo putų ar klijų balionėliai dedasi?
O šiaip tie pistoletai visų gamintojų vienodo standarto? Pvz. Ant penosil pistoleto ir ceresit, ir makroflex, ir soudal, ir belekokio kito gamintojo putų ar klijų balionėliai dedasi?
Buvau nusipirkęs senukuose labai panasų į penosil, bet kitos firmos su teflonu. Kaina pistoleto irgi panasi kaip penosil, tai veikė pakankamai neblogai, tik buvau nuėmęs balionėlį ir nors praploviau su specialiu skysčiu, bet pistoletas taip buvo apgadintas. Uždžiuvo nepilnai išplautos putos. Tada pirkau papigiaiską, tai nė vieno balionėlio su juo neišpurškiau, tėškiau į šoną ir vėl nulėkiau į senukus ir nusipirkau rimtesnį. Nemanau, kad rasi kokybiškesnį pistoletą pigiau, kaip už ~70Lt.