QUOTE(*** @ 2015 03 25, 09:12)
1. Jai pamegintum pjaut NEPS lapa pamatytum kad netaip jau paprasta pvz pjuklu atpjaut tiesu gabala, tam ir naudojom pjaustykle. Gali buti su tuo tavo 10mm taip kad is apacios ziurint kaip ir ok o is virsaus tarpas ty kreivai nupjauta.
2. Ir kas kad atplys ta pleve? BangaS siule isvis ventiliuojama sluoksni daryt po difuzine
1. Bet NEPS niekas nekiša į tarpą su 10-15 mm užleidimu. O vatą kiša su 10-15 mm užleidimu, todėl ji užpildo visus tarpus net ir kreivai nupjauta. Kitas labai svarbus dalykas: kaip pjaunama stiklo vata? Skirtingai nei akmens vatą, ją galima pjauti stipriai suspaudus. Vakar prie manęs pirmą lapą atpjovė kaip įpratęs: nespausdamas lapo. Antrą pasiūliau pjauti taip: su lenta (reikėtų gulsčiuko ar reikos) prispausti (20 cm lapas susispaudžia iki 7-8 cm) ir tada pjauti. Atpjovė taip, kad nuo gamyklos neatskirtum, sakiau galime klijuoti gamyklinį logotipą. O stiklo vata vėl išsipūtė lyg niekur nieko.
2. Jei būtų buvę įmanomą, būčiau daręs ventiliuojamą tarpą. Bet kadangi jis būtų ne ventiliuojamas, tai ir nedariau.
Papildyta:
QUOTE(darius333 @ 2015 03 25, 09:47)
Galiu duoti jei Kaune buni
uzteks ir didesnei veliavai
Rytoj būsiu. Nežinau tik ar laiko bus.
Papildyta:
QUOTE(Milao @ 2015 03 25, 10:20)
Cibuliui klausimas: Kokio ilgio laikiklius langams sudėjo septyni langai?
Štai
kaip. Radau montuotojų brėžinius:
pirma dalis ir
antra dalis. Mano piešinys ir jų pasiūlymas sutampa.
Papildyta:
QUOTE(BangaS @ 2015 03 25, 10:31)
Kad kažkas neinterpretuotų klaidingai, papildau - siūliau veniliuojamą tarpą tarp difuzinės (dar geriau antikondensacinės) ir impregnuotos priešvėjinės plokštės. O tai daugelis dar pagalvos standartiškai - tarpas tarp vatos ir difuzinės - ko išvis nesiūliau ir kas būtų nelogiška.
Šiuo atveju ta lipni juosta yra priešvėjinio sluoksnio dalis. Jeigu ten bent kiek prapūtinės vėjas tai kokia nauda iš tos 40 cm vatos?
Tokius dalykus reikia daryti iš karto, o jei daroma po to, tai daug problemų ir mažai naudos. Nenorėjau daryti dirbtinai pritempto dalyko. Nemanau, kad kažkur tenai prapūtinės.
Papildyta:
QUOTE(Pupcis @ 2015 03 25, 12:00)
Seniau esu nuomavęsis iš Goto šitą:
http://www.gotas.lt/...as-10l-24val/lt
ir šitą
http://www.gotas.lt/...as-40l-24val/lt
Tas didysis drėgmės rinko tiek pat kiek ir mažasis. Didysis buvo labai "nudrožtas". Garintuvas (ant jo kondensuojama oro drėgmė) visas paskendęs net ne dulkėse, o purve. Turbūt niekada nevalytas.
Vėliau nusipirkau va šitą:
http://imarket.lt/im...lu-bdh-35l.html
Rekomenduoju. Komplekte buvo šlangutė vandens nuvedimui.
Atidaviau vakar Gotui jį aparatą. Brolis davė kažkokį statybinį nemokamai pasinaudoti. Jis panašus į jūsų nurodytą pirmą arba trečią. Šitas geriau renka. Truputį daugiau drėgmės. Per pusę paros buvo gal kokie 300 gramų. Vakare nupilsiu ir pamatuosiu.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2015 03 25, 12:51)
Kai mano drėgmės surinkėjas pradeda karts nuo karto sustoti ir keistai birbti, išardau aš jį ir pravalau iškart geriau pradeda dirbti, be jokių darbo pauzių.
O iš kur tavo name tiek daug drėgmės? Sienos lyg ir senai nutinkuotos.