QUOTE(cibulis @ 2015 03 22, 20:20)
Pats tu fruktas. Man sakė taip, kad druska yra puikus elektros laidinininkas, todėl tose vietose, kur ji yra galimai fiksuojama didesnė drėgmė. Artimiausiu metu drėgmę pamatuosim.
Pamatuokit,pamatuokit.. Druskos aisku laidininkas,bet tam kad praleisti turi buti ka praleisti.. Siuom atvieju dregme.. Jei druskos rodo kad yra dregmes,jas nuploves ,manai nuplausi ir dregme?
Druskos nerodys kad yra dregmes,vadinas viskas gerai.. Nors pries tai rode kad yra dregmes
Man seip tai viskas pofig,tik idomu ir linksma pasidare kaip aprasei ,kaip kovoji su dregme kampe. Druska nuplovei ir valio.
Tuoj as ir sita tema pradesiu mintyse kosmonautikos bureliu vadinti.. Nes cia kartais tooookiu pasiulymu isgirsti... Bet,gal ir gerai,taip idomiau
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2015 03 22, 17:04)
Atsiverčiau savo PHPP 2007 skaičiuoklę, ir su ten suvestais mano namo duomenimis, tik nežinau kokiu detalumu, ir nežinau kuri versija, nes daug kartų skaičiavęs perskaičiavęs, tai tame modelyje prie:
0.6 oro kaitos - namo šilumos poreikis 20 kW/m2 per metus
0.7 oro kaitos - namo šilumos poreikis 21 kW/m2 per metus
Skirtumas ne įpatingas. Pakeičiau tame pačiame modelyje tik sandarumo parametrą iki 0.09 šilumos poreikis namui sumažėja sakyčiau drąstiškai, iki 16 kW/m2 per metus.
Idomus skaiciukai. O tu su savo namu jauciu ir cibuli perspjausi,net nenoredamas ir daug galvos nesukdamas (cibuli nepyk ) As tai po apdailos ir langu reguliavimo noreciau del sportinio intereso testa pasidaryti,bet gaila 100 euru
kalbejom su testuotojais ir apie tavo nama ir apie Kleizio..