QUOTE(cibulis @ 2015 03 20, 21:21)
2. Toks krūtas ir liksi su B? Nesitikėjau, nuvylei. O ir tavo 0,098 sandarumo matavimas, kadangi nėra sertifikuotas yra tik preliminarus. Gražus skaičius, bet gali būti kaip iki mėnulio.
Niekada savo asmenybės nesiejau su žodžiu "krūtas". Aš visuomet stengiausi išlikti prie paprastų žmonių grupės. Tas sertifikavimas yra tik tam, kad galėtum kitiems pasigirti, aš kaip minėjau didybės liga nesergu, su "nuliovais" aukštos klasės automobiliais už paskutinius pinigus nevažinėju, tad ir popieriukas tik tam, kad tik prieš kitus galėčiau pasirodyti, man nereikalingas. Kad mano namas atitinka A energinės klasės reikalavimus esu garantuotas, spėju, kad ir A+ gali tempti, bet tai, kad gausiu popieriuką, nuo to mano namas "šiltesnis" nepasidarys. Aukštesnės nei B klasės sertifikavimas reikalauja papildomų išlaidų, kurios tik pakels mano namo statybų kainą, o realios naudos jokios neduos. Kaip minėjau, nebent pasididžiavimui.
Dėl testavimų tikslumo, darant sandarumo testą, lemia prietaisų tikslumas, o ne valstybės išduotas "leidimas" daryti tuos matavimus. Prietaisų tikslumą nurodo metrologinės prietaisų patikros. Tokios patikros atlikimo pažymos kopiją, man kartu su sandarumo testų rezultatais testus atlikusi firma pateikė. Taip, kad firmos atliktų matavimų tikslumu, mano supratimu galima puikiausiai pasitikėti.
3. Kas tau vis negerai? Vis kabinėsi?
Aš nevirškinu, kai įžeidinėjami žmonės. Nesu nieko pikto tavo atžvilgiu pasakęs kitais atvejais, kaip tik reaguojant į tamstos įžeidimus. Dar tau užkliuvo ir keli mano postai, kai sukritikavau tavo samprotavimus, bet tie mano postai buvo nukreipti ne į tamstos asmenį, o į tamstos samprotavimus. Nesusirink sau visų "gėlyčių" kurios ne tau buvo skirtos.
4. Nieko aš neišsigandau ir man tavo paistalai visai neįdomus. Aš žinau, ko siekiu ir sėkmės tau kabinėjantis. Kažkoks zacepinis pasidarei, vis niurzgi? Lyg ir ne vidurinio amžiaus krizė: metais už mane jaunesnis, bet kažko vis nepatenkintas?
O kuris mano žodis buvo skirtas tamstos gązdinimui
? Nepamenu kad ką būčiau rašęs, nebent sau bandei prisiimti žinutę su mano patarimu koridai. Ta žinutė ne tau, o koridai buvo skirta ir ten ne grasinimas, o patarimas buvo.
Dėl zacepų, tai patikėk, aš jų neieškau, ir alaus butelį statau, jei rasi nors vieną visuose mano postuose (išskyrus pačio iššauktą reakciją, kaip atsaką į tavo pačio įžeidinėjmus).
Nesu aš konfliktiška asmenybė, tiesiog neapkenčiu neteisybės.
P.S. nesu humanitaras, tad gramatiką palieku redaktoriams.