Įkraunama...
Įkraunama...

A klasės energinio naudingumo namai

QUOTE(cibulis @ 2015 02 27, 12:14)
Medeina bent jau kažką viešai skelbia. O tamstelė tik skaičius iš lubų. Kur fotkės ar kažkokie duomenys parodantys, kad būtent tiek ir yra? Iš lempos visi galime prirašyti.

Lempiau tu lempiau ,pasakuk koks tiklas man p prota tokiam kaip tau 4u.gif
Kokiu tu fotkiu noretum?
Ai galeciau parodyti irodymui visas namo elektros islaidas .
Siap is forumieciu mane pazyta ne vienas ir tikrai neleistu meluoti .
Ir is vis cia sazines reikalas ,ta tavo Medeina zinai kaip gali pagrazinti visus duomenis smile.gif ,bet as tikiu ka jie deklaruoja .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 27 vasario 2015 - 10:50
QUOTE(korida @ 2015 02 27, 10:23)
Lempiau tu lempiau ,pasakuk koks tiklas man p prota tokiam kaip tau  4u.gif
Kokiu tu fotkiu noretum?
Ai galeciau parodyti irodymui visas  namo elektros islaidas .
Siap is forumieciu mane pazyta ne vienas  ir tikrai neleistu meluoti .
Ai galeciau parodyti irodymui visas  namo elektros islaidas .

Ko toks piktas? Ir su P ir B varai? Tiesiog faktai yra faktai.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 02 27, 12:28)
Ko toks piktas? Ir su P ir B varai? Tiesiog faktai yra faktai.

Zinai,kai sakai zmonems tiesa nori parodyti, padeti ,paaiskinti ir tau: ,, galima cia prirasyti is lempos '' susinervini , o esu cholerikas todel issprusta ...
Faktai tokie ,kad panasu sildymo buda turi viena is forumieciu ir tikrai ji neleistu meluoti ,nes pas ja islaidos irgi adekvacios padal namo apsiltinima .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 27 vasario 2015 - 10:53
Papasakok man kaip vyksta tas sildymo procesas nakti? Kokios temp vandeni varineja kokia grindu temp uzkelia, patalpu temp. Kiek atvesta temp per diena. Pagal tavo skaicius iseitu kad tau reiktu tik 1m3 duju i diena. Man siuo metu gaunas apie 4m3 dienai 203m2 sildomo ploto ty ~50eur/men

QUOTE(korida @ 2015 02 27, 09:51)
Medeinos 31 http://energypro.lt/...ildymo-sistema/    A+ klases (pasyvus namas , sertifikuotas) sunaudojo energijos sildymui ir karstam  vandeniui vasario men. grubiai uz 37.66Eur (skaiciuoju ,kad is 1m3 duju gauname 9kWh energijos ir 1m3 kaina 0,42Eur )
Mano islaidos 145m2 namo sildymui ir k.vandeniui (geoterminis sildymas) 268kWh naktiniu ir savaitgalniu tarifu0.092Eur = 24,66Eur . (nevertinu nei duju nei elektros abonentu  3,99Eur ir 2,89Eur .)
P.S. Cia skeptikam smile.gif , viena vakara pakurta burzuike apie 2,5kg malku .
Papildyta:

Nereikia būti kaip saakai pasyvistu ,kad KKK deti ... , nera tai konfortabilus sildymo budas, skersuoti ,kapoti,nesioti , mesti ,valyti,kurti  ...na vienu zodziu dirbti kuriku  smile.gif
P.S .Ir dar ,rupuze, smalinti aplinkiniams ...  gun_bandana.gif

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2015 02 27, 13:30)
Papasakok man kaip vyksta tas sildymo procesas nakti? Kokios temp vandeni varineja kokia grindu temp uzkelia, patalpu temp. Kiek atvesta temp per diena.

Tokios kaip si ziema smile.gif :
Nustayta valdyme ,kad nuo 23val . isijungia ir sildo grindis iki 6.20val o nuo tada ustatytas perjungiamas boilerio ruosimui iki 7val .
Vandeni pradeda varineti apie nuo 22lC ir uzsikele palaipsniui (inverterinis silumos siurblys) iki paduodamo termofikato 26lC . Ryte name buna apie 22-22,5lC . Per diena atvesta iki vakaro 21- 21,5lc . Gridu temperatura ryte vaikscioti basam yra maloni apie 23,5-- 24 .O ir atvesus vakare grindim ant PVC dangos diskomforto nejauciu an plyteliu pojutis vesesnis .
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2015 02 27, 10:51)
Medeinos 31 http://energypro.lt/...ildymo-sistema/    A+ klases (pasyvus namas , sertifikuotas) sunaudojo energijos sildymui ir karstam  vandeniui vasario men. grubiai uz 37.66Eur (skaiciuoju ,kad is 1m3 duju gauname 9kWh energijos ir 1m3 kaina 0,42Eur )
Mano islaidos 145m2 namo sildymui ir k.vandeniui (geoterminis sildymas) 268kWh naktiniu ir savaitgalniu tarifu0.092Eur = 24,66Eur . (nevertinu nei duju nei elektros abonentu  3,99Eur ir 2,89Eur .)
P.S. Cia skeptikam smile.gif , viena vakara pakurta burzuike apie 2,5kg malku .
Papildyta:

Nereikia būti kaip saakai pasyvistu ,kad KKK deti ... , nera tai konfortabilus sildymo budas, skersuoti ,kapoti,nesioti , mesti ,valyti,kurti  ...na vienu zodziu dirbti kuriku  smile.gif
P.S .Ir dar ,rupuze, smalinti aplinkiniams ...  gun_bandana.gif

Ar kada kapojote, nesete, metete, kurete, valete? Ar jums koks kaimynas smardino? biggrin.gif dazniausiai skundziasi tie, kurie niekad to nebande ir su KKK nera susidure.

Papildyta:
Kiek H2O per menesi sildote ir isleidziate, mes 12-15m3 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruonius: 27 vasario 2015 - 12:28
QUOTE(korida @ 2015 02 27, 12:53)
Vandeni pradeda varineti  apie nuo 22lC ir uzsikele  palaipsniui (inverterinis silumos siurblys)  iki    paduodamo termofikato 26lC  . 

O tas siurblio valdymas tiesiog vakare įsijungia ir ryte išsijungia (pagal laiką)? Keičiantis lauko temperatūrai reikia rankinių būdų keisti šilumnešio temperatūrą? Ir dar klausimėlis, kaip yra su rankšluosčių džiovintuvu (-ais). Elektriniai ?
Atsakyti
A klases name neesme yra taupymas, taupymo maniakai yra pasyvininkai, A klases name esme yra gyvenimo komforto suderinimas su saikingomis islaidomis komforto uztikrinimui.
Mes vidoskai neskaiciuojam ir netaupom sunaudojamo vanens, todel per menesi susidaro iki 15m3, kuri visa praktiskai reikia sildyti, nes salto vandens nedaug naudojame. Lygiai taip pat niekas neskaiciuja laipsniu kambariuose, jei salta - sildomes, name palaikome apie 21-23 laipsnius, miegamajame 19laipsniu. Ir duris darinejame ir langai vitrininiai...
ne taupyme esme, esme saikingai kainuojanciame komforte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruonius: 27 vasario 2015 - 13:02
QUOTE(cibulis @ 2015 02 27, 11:14)
Medeina bent jau kažką viešai skelbia. O tamstelė tik skaičius iš lubų. Kur fotkės ar kažkokie duomenys parodantys, kad būtent tiek ir yra? Iš lempos visi galime prirašyti.

Na viesas elektros suvartojimas ir sumu uz elektra skelbimas matyt nera is lubu ar lempos mirksiukas.gif
Kiek pazistu Korida - tai tikrai atviras, geranoriskas ir besidalijantis zmogus, visomis, ziniomis, klaidomis, pasiekimais, naujomis mintimis ir idejomis. Todel viesi kaltinimai ir izeidinejimai sioje vietoje matyt, Cibuli, tikrai ne vietoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2015 02 27, 11:53)
Ryte name buna apie 22-22,5lC . Per diena atvesta iki vakaro 21- 21,5lc  .

Sakoma, kad tikras pasyvus namas visiškai nešildomas per parą gali atvėsti 1 laipsnių. Tavo pusdienį pašildytas 1 laipsniu atvėsta per likusį pusdienį. Iki pasyvaus toli, bet šildymo išlaidos tikrai mažos.
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2015 02 27, 14:04)
Ar kada kapojote, nesete, metete, kurete, valete? Ar jums koks kaimynas smardino? biggrin.gif dazniausiai skundziasi tie, kurie niekad to nebande ir su KKK nera susidure.

Papildyta:
Kiek H2O per menesi sildote ir isleidziate, mes 12-15m3 smile.gif

Ne zinau kiek patsai vasaru kaciagariji ,bet vaikysteje ir pauglysteje ir studentavimo laikotarpiu priskersaves ,prisivanojes,pristabeliaves prityses tu malku tiek ,kad net nenoriu prisiminti na dar tenka kartais padeti tevam,bet smalintis,suodintis ir dumintis ir kuriko etato vis tiek reikia ...Nupirkes dabar jiems ŠS oras -vanduo reikia tik sumontuoti ir paleisti ,kad senatveje komforto paturetu .
Na vandens isleidziame apie tris kart maziau . Nesimaudome voniose nes net dar neturime ... Maudomes po dusu su taupia vandens galvute su termostatiniais kranais .
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2015 02 27, 12:45)
Na viesas elektros suvartojimas ir sumu uz elektra skelbimas matyt nera is lubu  ar lempos mirksiukas.gif
Kiek pazistu Korida - tai tikrai atviras, geranoriskas ir besidalijantis zmogus, visomis, ziniomis, klaidomis, pasiekimais, naujomis mintimis ir idejomis. Todel viesi kaltinimai ir izeidinejimai sioje vietoje matyt, Cibuli, tikrai ne vietoje  blush2.gif

Tik nereikia čia advokatūros. Jis pirmas mane užsipuolė. Vakar parašiau, kad mano galva kvaila dėti EPS į stogą. Stoge EPS - ne vieta. Štai kaip sureagavo. Gali pasiskaityti tolimesnį susurašinėjimą.

Kodėl jis gali man knisti smegenis ir aiškinti kaip aš turiu galvoti ir kaip neturiu?
Aš bent jau kai dedu informaciją apie savo namą, tai ir nuotraukų nepagailiu.
O čia rašo skaičius iš lempos. Galėjo skaitliukus vasario 1 d. nufotkinti ir kovo 1 d. ar pan. Aš nesakau, kad negali būti tokie skaičiai. Aš tik jo stiliumi paklausiau. Tai vėl sulaukiau kauniovskų šūdų. Jam matote nepatinka, bet jis būdamas cholerikas gali drėbti kaip nori.
Atsakyti