Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodinukai 2013

QUOTE(Panda26 @ 2015 03 11, 19:24)
As taip pat tik su vezimu. Sau kuprine ant peciu ir savo didesne rankine pridejau ko man gali prisireikt skrydzio metu. Beto ziauriai patogu, kad nereikia spausdintis bilietu! Turejau ryanair appsa ir skanavo visur kur reikia tiesiai is telefono!

oho koki gera dalyka pasakei, net nezinojau kazkaip. Nes su taip popieriais kol susigraibai prie tu vartu.

QUOTE(rutasaulyter @ 2015 03 19, 06:56)
Premium care 5 didziausias - iki 25 kg  g.gif  tai kad idomumas tas, kad pampis nepilnas dar buna, o vaikis slapias  doh.gif
turim nusipirke pampers trusikelius berniukams 6 nr, bet ta pati situacija  doh.gif

man rodos tie kur Lt premium care, tai pas mus Pampers active baby, tai visada kiek esu turejus praleidzia ir mano panai per sonus. Cia tai jau nebeperku, bet Lt kai buvau, tai galvojau, kad kokia naujiena, nes nematyti pas mus. Bet ivyko kaip ir nuo tu, visa slapia budavo nakti.
Mes naudojam 5 numeri, nors pagal kg tiktu ir 4, bet toks jausmas, kad labai jau suspausti ir po kiekvieno pasysiojimo reiktu keisti.

kas gali priminti prisijungima i fotki, nes kazko tai dingo is kompo pas mane. Slaptazodi zinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyshnia: 24 kovo 2015 - 01:13
QUOTE(sun_shine @ 2015 03 23, 22:47)
Labas visoms 4u.gif

Senokai besilankiau, nes kai orai geri, tai kiauras dienas prie jūros leidžiam smile.gif varau pėstute kasdien nuo namu po 10km kaip minimum biggrin.gif labai aktyviai leidžiu laiką ir nėščia jaučiuisi tik tada, kai ant sofkutės savo kvadratinį užpakalį padedu  lotuliukas.gif

Panda, mes irgi nusipirkom pametinukų vežimą. Pirkau dėl to, kad esu mėgėja dažnai ir ilgam išeit, tai neįsivaizduoju savo vaiko vaikštančio/stovinčio kokias 6 valandas. Vežimas ABC Design Zoom. Gavau labai geros būklės iš vienos mamkos Vilniuje thumbup.gif Galėsim leistis į keliones  smile.gif

Vaiką kerpu pati. Jau 3 kartus kirpau. Jam labai patinka, sėdi, žvygauja vis smile.gif smile.gif

Kaip pavydziu kad galite keliauti... as net is namu iseiti negaliu. Tik nusinesu vaika ir vezima i lauka ir sakes buna... Tai gydytojai visus nesiojumus uzdraude.. Vaikas sienom lipa nuo sedejimo namie, o ir as nekazka jauciuosi..

Mamkos patarkit kaip atpratinti nuo buteliuko man saviski? turiu ir avent gertuve su snapeliu, ir ta ale puoduka, bet niekas jam netinka, nori tik buteliuko su soske... doh.gif

Dar mum kruminiai dantys dygsta, tai isvis tuoj isprotesiu...

Del pametinuku vezimo, tai man vyras sako, kad mum nereikalingas daiktas... Nu o as nzn.... bet maniskis toks is vaiksciotojas, kai einam lauke, tai jis eina kur nori ir reikia sekti is paskos visur... Ech pasibedavojau biggrin.gif
Atsakyti
Merginos prijunkite ir mane prie foto, noreciau ir as savaja psdidalint 4u.gif
Beja apturejom savaitgali tridiene karstiene doh.gif dabar berimas atsirado...
Atsakyti
QUOTE(Rasaa123 @ 2015 03 24, 10:50)
Mamkos patarkit kaip atpratinti nuo buteliuko man saviski? turiu ir avent gertuve su snapeliu, ir ta ale puoduka, bet niekas jam netinka, nori tik buteliuko su soske...  doh.gif

aha ir mums aktualu... nes nenori nei puoduko, nei gertuvės su snapeliu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutasaulyter @ 2015 03 25, 10:51)
aha ir mums aktualu... nes nenori nei puoduko, nei gertuvės su snapeliu sad.gif

nu blyn ir blondine as doh.gif bet kaip imesti nuotrauka i foruma? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasaa123 @ 2015 03 24, 09:50)
Kaip pavydziu kad galite keliauti... as net is namu iseiti negaliu. Tik nusinesu vaika ir vezima i lauka ir sakes buna... Tai gydytojai visus nesiojumus uzdraude.. Vaikas sienom lipa nuo sedejimo namie, o ir as nekazka jauciuosi..

Mamkos patarkit kaip atpratinti nuo buteliuko man saviski? turiu ir avent gertuve su snapeliu, ir ta ale puoduka, bet niekas jam netinka, nori tik buteliuko su soske...  doh.gif

Dar mum kruminiai dantys dygsta, tai isvis tuoj isprotesiu...

Del pametinuku vezimo, tai man vyras sako, kad mum nereikalingas daiktas... Nu o as nzn.... bet maniskis toks is vaiksciotojas, kai einam lauke, tai jis eina kur nori ir reikia sekti is paskos visur... Ech pasibedavojau biggrin.gif

Vajej... 4u.gif
Mums vietoj buteliuko tiko gertuve su guminiu siaudeliu. Visos kitos gertuves no no no biggrin.gif
Na as be pametiniuvezimuko niekaip... Net neisivaizduoju kaip reiktu i miesta iseit porai valandu pasibaiksciot biggrin.gif

QUOTE(zigri @ 2015 03 25, 10:58)
nu blyn ir blondine as  doh.gif  bet kaip imesti nuotrauka i foruma?  doh.gif

As atsidarau photo upload koki ir tada nukopijuoju ten .jpg nuoroda ir ikeliu cia IMG mygta paspaudusi.
Atsakyti
QUOTE(Panda26 @ 2015 03 25, 15:35)

As atsidarau photo upload koki ir tada nukopijuoju ten .jpg nuoroda ir ikeliu cia IMG mygta paspaudusi.

4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2015 03 23, 21:47)
Labas visoms 4u.gif

Senokai besilankiau, nes kai orai geri, tai kiauras dienas prie jūros leidžiam smile.gif varau pėstute kasdien nuo namu po 10km kaip minimum biggrin.gif labai aktyviai leidžiu laiką ir nėščia jaučiuisi tik tada, kai ant sofkutės savo kvadratinį užpakalį padedu  lotuliukas.gif

Kokia tu saunuole bigsmile.gif man dabar geda turetu pasidaryt... Rodos klaipediete esu bet jau jura seeeeeniai bemaciau blush2.gif tai nors is tavo nuotrauku dabar prisiminiau kaip ji atrodo lotuliukas.gif
O jau koks pilvas tamstos bigsmile.gif wub.gif

As dar nekirpau saviskiu nei karto ax.gif isivaizduoju kad butu daug rekimo ir asaru doh.gif

Atsakyti
QUOTE(vaiduciukas @ 2015 03 18, 21:47)
Sveikos,
rutasaulyter, neturim mes tokios bėdos kol kas. O ir naudojam vis dar 4 nr. pampersų. Buvom šeštadienį kirpykloj, tai vaikui visai patiko, jokių ašarų, veiksmo ir naujovių daug, tai apsikirpom smagiai biggrin.gif

Kaip pavydziu, kad vaikas megsta kirptis bigsmile.gif Mes kol kas irgi 4 nr pampius naudojam, kol kas pilnai uztenka, man jis per nakti pasisioja turbut tik viena karta, tai visad sausas pabunda smile.gif
Nu ka, vakar skrydi atlaikem puikiai smile.gif Pakilus lektuvui uzmigo ir prabudo tik leidziantis smile.gif Sekanti karta iskart vezima paliksiu bagaze, nes praktiskai mums jis tik maisesi, nes vaikinas sedet jame nenorejo, vis prasesi ant ranku, tai jame veziau jo tasiuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2015 03 26, 20:48)
Kaip pavydziu, kad vaikas megsta kirptis  bigsmile.gif Mes kol kas irgi 4 nr pampius naudojam, kol kas pilnai uztenka, man jis per nakti pasisioja turbut tik viena karta, tai visad sausas pabunda  smile.gif
Nu ka, vakar skrydi atlaikem puikiai  smile.gif Pakilus lektuvui uzmigo ir prabudo tik leidziantis smile.gif Sekanti karta iskart vezima paliksiu bagaze, nes praktiskai mums jis tik maisesi, nes vaikinas sedet jame nenorejo, vis prasesi ant ranku, tai jame veziau jo tasiuka  biggrin.gif

Jei ne viena keliauji tai taip smile.gif buciau vyrui i rankas idavusu tegul nesioja. Na bet musu situacijoje buvo naktinia jo miegas ir as viena tai jis miegojo vesimuke laukiant skrydzio biggrin.gif

Mes 5 dydi... Storasiknis kuris vis dar vienas be mamos pirsti nevaiksto doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kur perkat riedučius (internete)? Ruošiuosi aktyviam poilsiui vasarą/rudenį, tai jau pradėjau paieškas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2015 03 29, 08:23)
Labas rytas 4u.gif

Kur perkat riedučius (internete)? Ruošiuosi aktyviam poilsiui vasarą/rudenį, tai jau pradėjau paieškas ax.gif

Kadangi as amzinai nescia tai jokiu rieduciu 😄
Atsakyti