Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodinukai 2013

QUOTE(dovile.galdik @ 2015 03 11, 12:35)
Kur skrendat? As va irgi sito bijau  unsure.gif nors mes anksti ryte, tai gal miegos  g.gif

Mes i Norvegija, pats skrydis 1.5 val, kaip ir neilgas, tik pakilimo ir nusieidimo bijausi smile.gif (aciu kurios nuraminot truputeli smile.gif ). Kur jus skrendat?
Atsakyti
Mes i UK, tai apie 2,5 val. baisiai bijau, jei nervuosis, nes paskutiniu metu labai piktas musu vyrukas doh.gif Nors, aisku, juk visokiu vaiku buna, ir verkianciu, ir zyzianciu, bet paciai kazkaip norisi, kad ramiai praeitu kelione biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2015 03 11, 12:35)
Kur skrendat? As va irgi sito bijau  unsure.gif nors mes anksti ryte, tai gal miegos  g.gif

As skridau viena su vaiku ir dar pilvu biggrin.gif tai nieko baisaus! Svarbiausia geras nusiteikimas ir atsipalaidavimas biggrin.gif buvo daug verkianciu lektuve ir nepatenkinta viena boba, kuri vis ciauskejo kada tie vaikai uzsiciaups. Galvojau galetu jai kas uzvost biggrin.gif siaip kai kyla ir leidziasi jei nemiega duodi gert ar kramtyt kanors atsikis ausytes greiciau cool.gif vezima visada turejau su savimi iki pat lektuvo laiptu.
Atsakyti
QUOTE(Panda26 @ 2015 03 11, 16:53)
As skridau viena su vaiku ir dar pilvu  biggrin.gif tai nieko baisaus! Svarbiausia geras nusiteikimas ir atsipalaidavimas  biggrin.gif buvo daug verkianciu lektuve ir nepatenkinta viena boba, kuri vis ciauskejo kada tie vaikai uzsiciaups. Galvojau galetu jai kas uzvost  biggrin.gif siaip kai kyla ir leidziasi jei nemiega duodi gert ar kramtyt kanors atsikis ausytes greiciau  cool.gif vezima visada turejau su savimi iki pat lektuvo laiptu.

o tai jeigu atvaziuoji su vezimuku iki pat laiptu, kam tada ji paduodi, stiuardesei kuri yra lektuve? nes as irgi noreciau buti su vezimeliu iki pat lektuvo. Dar skaiciau, kad kudikiui priklauso nemokamai du daiktus veztis tai gali buti dar plius auto kedute arba kelionine lovyte, domejotes kas siuo klausimu (cia su raynair skrendant)
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 03 11, 18:40)
o tai jeigu atvaziuoji su vezimuku iki pat laiptu, kam tada ji paduodi, stiuardesei kuri yra lektuve? nes as irgi noreciau buti su vezimeliu iki pat lektuvo. Dar skaiciau, kad kudikiui priklauso nemokamai du daiktus veztis tai gali buti dar plius auto kedute arba kelionine lovyte, domejotes kas siuo klausimu (cia su raynair skrendant)

Mes su raynair skrisim, tad domejausi. Kudikiui nemokamai priklauso kaip ir minejai 2 daiktai ir krepsys iki 5 kg mirksiukas.gif Mes vesimes tik vezima.
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 03 11, 17:40)

Stiuardese neima vezimo smile.gif ji palieki prie lektuvo laiptu apacioj vyrams, kurie lagaminus paima. Man padejo net vaika palaikyt 4u.gif
Maciau i registruota bagaza nemokamai palieka auto kedutes, bet man jos nereikejo. Vezima vistiek reikia registruoti, bet pasakiau, kad atiduosiu tik prie lektuvo.
QUOTE(dovile.galdik @ 2015 03 11, 20:02)
Mes su raynair skrisim, tad domejausi. Kudikiui nemokamai priklauso kaip ir minejai 2 daiktai ir krepsys iki 5 kg  mirksiukas.gif Mes vesimes tik vezima.

As taip pat tik su vezimu. Sau kuprine ant peciu ir savo didesne rankine pridejau ko man gali prisireikt skrydzio metu. Beto ziauriai patogu, kad nereikia spausdintis bilietu! Turejau ryanair appsa ir skanavo visur kur reikia tiesiai is telefono!
Atsakyti
QUOTE(Panda26 @ 2015 03 11, 22:24)
Stiuardese neima vezimo  smile.gif ji palieki prie lektuvo laiptu apacioj vyrams, kurie lagaminus paima. Man padejo net vaika palaikyt  4u.gif
Maciau i registruota bagaza nemokamai palieka auto kedutes, bet man jos nereikejo. Vezima vistiek reikia registruoti, bet pasakiau, kad atiduosiu tik prie lektuvo.

Issamiai papasakojai 4u.gif ta pati zadejau rasyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Panda26 @ 2015 03 11, 22:24)
Vezima vistiek reikia registruoti, bet pasakiau, kad atiduosiu tik prie lektuvo.

Kiek maciau, praktiskai visi eina su vezimais iki lektuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2015 03 11, 21:35)
Issamiai papasakojai  4u.gif ta pati zadejau rasyt smile.gif
Papildyta:

Kiek maciau, praktiskai visi eina su vezimais iki lektuvo  smile.gif

Aha tik nuskridus i Bristoli stiurdese sako eeee jauciu jusu vezima nunese su lagaminais! Vos infarkto negavau 😀 bet pamaciai mamas laukiancias su leliukais salia lektuvo tai laukiau ir as ✈️ siaip susiduriau Bristolio oro uoste, kad nera lifto ir tikrai tik laiptai... Bet gerieji zmones net neprasant nunese vezima 👶 dar nepatogu man asmeniskai buvo , nes skridau viena tai vienoj rankoj laikyti Jona o kita lankstyti vezima... Kad praskanuotu ant to tako.... Jis dar nevaiksto tai tos kelios minutes buvo sunkios 11 kg laikyt 😀 Ikeliau foto i fotki ☺️
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panda26: 12 kovo 2015 - 07:40
Klausimas berniuku mamytems, kur kerpat mazylius? mes 2 kartus namie su masinele praejom, bet tai kaip be rysio vaikas atrodo doh.gif dabar jau vel plaukai pasideje ant ausu..
Atsakyti
Ačiū, kad pasidalinot patirtim 4u.gif mes dar nesikerpam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2015 03 12, 10:14)
Klausimas berniuku mamytems, kur kerpat mazylius? mes 2 kartus namie su masinele praejom, bet tai kaip be rysio vaikas atrodo  doh.gif dabar jau vel plaukai pasideje ant ausu..

As ir jau 2kartus kirpau, mes ir namie su masinele. Man kazkaip gaila pinigu moketi. Kai biski paaugs tada vesim kirpti, cia prie mano namu maciau yra net kelios mazyliu kirpykos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2015 03 12, 09:14)
Klausimas berniuku mamytems, kur kerpat mazylius? mes 2 kartus namie su masinele praejom, bet tai kaip be rysio vaikas atrodo  doh.gif dabar jau vel plaukai pasideje ant ausu..

As kerpu pas drauges, kurios moka kirpti. As laikiau ant kedes, puske mano kirpo o jos vyras rode telefone filmukus biggrin.gif vakar kirpomes jau trecia karta! Ikeliau i fotki nuotraukas.
Atsakyti